Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe (1715. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: yaver_ , Sisyphus , TheCaliph_ , norton772 Daha Az
4 Kayıtlı Üye ve 34 Misafir (6 Mobil) - 32 Masaüstü6 Mobil
5 sn
38.225
Cevap
224
Favori
828.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 17131714171517161717
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bence yine de bu kadro geçen yıl gibi enkaz değil.En azından Gedsonu,Semihi,Muçiyi falan satıp kadro kurarsın.Bence talibi olan her futbolcuyu satsınlar.Rafa Silva,Paulista dışında.

• "Giovanni van Bronckhorst: "Baskıyı her zaman hissediyorum ama ligi 46 puan geride bitirdiğiniz bir sezondan sonra şampiyonluktan bahsedebilir misiniz?""

hemen kovun hemen hemen deli bu adam ne diyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkndgnr -- 24 Kasım 2024; 21:50:23 >
  • Ya bu herif bi avrupa kupadi macindan once henuz daha puan jaybetmemisken bile valizimi daha bosaltmadim yani her an gidebilirim demisti taa o günlerde anlamıştım bunun zihniyetini
  • Giovanni van Bronckhorst: "Baskıyı her zaman hissediyorum. Ligi 46 puan geride bitirdiğinizde şampiyonluktan bahsedebilir misiniz? Şampiyonluktan bahsetmek için lige iyi başlamak, devamını iyi götürmek lazım.”

Adam diyor ki siz kendinizi ne zannediyorsunuz.Geçen sene 46 PUAN fark olmuş bu sene şampiyonluk mu bekliyordunuz ? Yönetim bunu bu gece kovmazsa....

• Am@deus kullanıcısına yanıt

Takım doymuş isimlerden kurulu, yaşlı bir takım. İçlerinde başarıya aç, bir şeyler ispat etmek isteyen oyuncu sayısı 3-5'i geçmez.

Başlarında da iki haftalık milli aranın yarısını tatil yaptırarak geçiren umursamaz bir hoca ve ona söz geçiremeyen bir yönetim olunca böyle oluyor.

Disiplin - kazanma azmi vs. hayal böyle bir takımda.

• Bu açıklamalardan sonra bu adam kalacaksa bile gönderilmelidir!
  • Razvan Lucescu gelmeliydi bunun capi yetmedi buraya
  • Kusura bakma da şu maç sonu açıklamasından sonra GvB değil Guardiola olsa kovulur sen ne saçmalıyorsun arkadaş ?

• mrbaronx kullanıcısına yanıt

Bence baba-oğul Lucescular gelse daha iyiydi.Biri takımı kurardı diğeri teknik direktörlük yapardı.

• Bu takıma ne oldu ben anlamadım. Sezon başı muhteşem bi futbol yoktu ama sahada kompakt duran, savunmayı önde kuran, oyun boyunu kısaltan bir Beşiktaş vardı. Hatta çok iyi olmasa da önde baskı bile yapıyorduk. Şimdi ne oldu da orta sahası bu kadar boş olan, saha da hiç bir şey göstermeyen bir takıma döndük ben gerçekten anlamakta zorlanıyorum. Yani kötü oynarsın yenilirsin ama sahada bir oyunun olur biz az da olsa olan oyunumuzu da kaybettik geçmiş olsun hepimize.
  • Shieldwall kullanıcısına yanıt

Rezalet bir açıklama.Sanki karşımızda ferguson varda aşalama,küçümseme yapıyor.

• Gio ya bak ve helal olsun koçum benim.

Biz kimiz ki şampiyon olalım dimi Endonezya kaplanı ?

Geçen sene 46 puan yedik, bu sene 40 yeriz ve başarılı olursun değil mi?

Her an yeni bir skandal ile sınanıyoruz.

Fikret ormanın en iyi yaptığı şey esrarkeşlerin ayağını stad dan kesmekti, o yüzden ne kadar apaçi taraftar varsa sevmez Fikret ormanı.
  • brk5334 kullanıcısına yanıt

sezon başı çok iyi gözükmemizin sebebi kampa çok erken başlamıştık ve baya güzel kadroyla gitmiştik. Diğer takımlar hazır değildi bence. Hazır duruma gelince diğer takımlar bu hale düştük.

• Açıklama normal, getirenin vizyonu neki ? Hocanin başarı hayali olsun.
  • Bu herif tonla transferden sonra Fernando Santos tan bile kötü oynatiyor
  • Sercanı pek sevmem ama burada doğruyu söylemiş.

Sercan Dikme: Hocam, sen üçüncü haftada bu takımın hedefinin şampiyonluk olduğunu, şampiyonluk yaşamaya geldiğini söylemedin mi? Beşiktaş geçen sezonu 40 puan geride bitirdi diye şampiyon olamayacak mı? Galatasaray, 13. bitirdiği sezonun ertesi yılında şampiyon oldu!

• 
Sayfa: önceki 17131714171517161717
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.