Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 2 Aralik 2024 - 20:00 Hatayspor v BEŞİKTAŞ (1717. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: AMC , Okandem1986 , Sisyphus , Wout.Weghorst , SHIHAD Daha Az
5 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 15 Misafir (2 Mobil) - 16 Masaüstü4 Mobil
5 sn
37.474
Cevap
223
Favori
818.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 17151716171717181719
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şomluk yaptın takımı bu hale getirdin..önce basın, sonra youtuber lar alayınız dış mihraklarsınız utan biraz @tartekin 

• Shieldwall kullanıcısına yanıt

Vitor Pereira benim de çok beğendiğim bir teknik adam aslında, BJK'ye uyar o konuda katılırım hocam da işte dediğim gibi yönetimin taraftarın gözünü boyamak için çıkıp bu sene şampiyon olucaz falan gibi açıklamalar yapmaması gerekir. 2 yıllık bir süre verilirse Vitor'un alacağı oyuncular ile bu takım toparlanır, gerçekten muazzam bir oyuncu bulma makinesi adam ama hemen seneye bizi şampiyon yap olmaz, takımda temizlenmesi gereken aşırı fazla çer çöp var.

Beşiktaş'da para yok değil Beşiktaş'da parayı çöpe atma huyu var bu düzelmediği sürece bir şey olmaz.

Chamberlain + Can + Onana + Zaynutdinov 25m€

Immobile 2 yıllığı 14m€

Musrati + Muçi 30m€

Mario 3m€ bonservis 2.5m€ maaş ile 5.5m€ bir yıllık mâliyet

Şu paralara bakar mısın 75-80m€ ediyor şu yukarda saydığım isimlere giden para, hangisinin ne katkısı var sahada bi Immobile 1-2m€'luk top oynuyor.

Bunca yıldır futbol takip ederim heralde TR liginde bu kadar çok para israfını aynı anda daha önce görmedim

• ehmet34 E kullanıcısına yanıt

modern futbolda bu anlattıklarının bir karşılığı yok maalesef.

Takımlar artık mühendislikle kuruluyor.

arka planda çalışan profesyoneller var.

bir puzzelin parçaları gibi oyuncular birbirine uyumlu olacak şekilde bir disiplinle takımlar kuruluyor.

hoca onu yapsın bunu yapsın bunlar hikaye 80lerde falan kaldı

• Shieldwall kullanıcısına yanıt

Bence de Gio dan kat be kat iyidir.Ayrica Tr yi de iyi biliyor.Fenere de iyi top oynatiyordu.İsmail Kartal 'i getir şu Gio dan iyidir yav daha ne diyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stanimir1925 kullanıcısına yanıt
    Bilet bulmanız kolay oldu mu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Wout.Weghorst kullanıcısına yanıt

hocam mühendislik harikası olmuş bizim takım ozaman  

en dandik yapay zekaya sorsalar bu takıma forvet 2 kanat 1 sol bek lazım derdi herhalde :)

• Oğuzhaan kullanıcısına yanıt

Camia dan birine gerek yok. Ligi bilen biri olması yeterli

• Wout.Weghorst kullanıcısına yanıt

Daha 3 gun once Baskan kendi agziyla soyledi Mario yu Hoca istedi diye ne anlatiyorsun bolumm ne diyorsun be abi.

• Bize ligi bilen yerli hoca lazım

• Boşta bir dünya klas hoca var ama istenilen isimler ilginç. Gerçi klas hoca gelse sabır gösterilir mi emin değilim.

• Utanmadan koskoca yönetime forvet hattı nasıl kurulur öğretmeye bile kalkmışsın @tartekin ..senden cidden utanıyorum  

• Ben sergenciyim başından beri ama Nuri Şahin olsaydi keşke bu giodan daha iyi olurdu.

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt

Nuri hoca bize gelmezdi, zaten yönetim onu getirebilecek kapasitede değil malesef

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt

Rafa immobile hoca transferi mi sence.

ndour psg başkanının bibisi olan haratın mı yoksa hocanın transferimi

kanal kanal gezip kanat istiyorum diyen hoca yönetim kimseyi alamadıktan sonra ben en başından beri marioyu mu istiyordum mu dedi sence ve son gün alındı.

yada daha hoca bile gelmeden ismi çıkan udokhai aylar sonra alındığında hoca mı transfer etmiş oldu.

az mantık ya az mantık...

• Giovanni van Bronckhorst: Ben zaferler kazanmaya geldim dedim. Şampiyon olacağız demedim, şampiyonluk için şansımızı zorlayacağız dedim. Bunun için maç maç gitmek gerekiyor. Bu olmadığı zaman da puan olarak geride kalıyorsunuz. Zaferleri sezon sonunda kazanırsınız.

13 puanlık fark çok büyük. 13 puan gerideyiz. İstediğimiz yerde değiliz. Yüzleşmemiz gerekiyor. Benim sorumluluğum olan bir konu. Bahanesi yok.

Henüz şampiyonluk yarışı dışında değiliz. Evet zor, konu zor. Benim doğam bu. Asla pes etmeyeceğiz. Ben hiçbir zaman pes etmem.

---

Sergen Yalçın: "Tecrübesiz. Beşiktaş için şampiyonluktan bahsedemezsiniz gibi bir cümle kuramazsın Türkiye'de. Birilerinin ona söylemesi lazımdı. İpin ucunu kaçırdı, ne yapacağını bilmiyor."

---

14 Haziran 2024 | Giovanni van Bronckhorst: "Benim tek bildiğim şey şampiyon olmak ve kupalar kazanmak. Ben bundan anlarım." 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 24 Kasım 2024; 22:25:40 >

• Taarin T kullanıcısına yanıt

Fikret orman İn elinde gerçekler var, stadı yaptı 2 şampiyonluk ve avrupada iki sezonda çok iyi performanslar var.

Oyuncu satışları ve çok ufak paralara 1. Sınıf oyuncular var.

Adriano lar, pepe ler, gomez ler var.

3. Sezonda yine şampiyonluğa giderken takılmamız ve peşi sıra kontrolü kaybetmesi sonucu güzel bitiremedi.

Ama yakın tarihimizin en güzel günlerini Fikret orman zamanında yaşadık.

Hasan başkandan Süleyman Seba nın isminden dolayı ümitliydim ama gündelik popülist işlere karıştı, yönetimde kimin ne yaptığı belli değil herkes patron havasında.

Çok büyük hayal kırıklığı.

• 
Sayfa: önceki 17151716171717181719
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.