🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe (1718. sayfa)
-
-
Hasan Arat, Sergen Yalçın EKOL TV'de
-
kendini aklamak için söyleyecek tabi.
sercan dikme mario transferini yalanlarken ben geldiğini yazdım buraya caliphe yazdığım mesaj var bakın.
marioyu hoca talep etmedi net bilgi...
-
Ulan şu Rebic'in dandik hali bile bizde şu an banko oynardı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
o sebeple hocada değil yönetimde arayın hatayı.
-
Hocam Mario takıma katıldı 4-5 gün sonra Ts maçıyla 11 de maça çıktı istemediğine emin misin?
o günden beri gün yüzü görmedik
-
-
Bize gelen hocaların en büyük sorunu oyunu okuyamaması. Mesela bugün güzel bir şey denedin ama olmadı ve olmadığı anda müdahale etmiyorsun. Masuaku soru işaretiydi ve ilk yarıda cevabını aldın. Niye 2.yarıya öyle başlıyorsun? Geçen seneden beri Serdar hocayı saymazsak 5 hoca vardı takımın başında ve hepsi inat yaptı. İnat yapıyorsan kendi kendini yiyorsun demektir. Geçmiş olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yok arat’a hocayı arayıp bulamıyorsan şu an ekol tvde yayında demek istedi :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yönetim sana kanat diye bir adam getirmiş elinde zaten ikinci bir kanat yok oynatmayıp da ne yapacaktı.
Sanki elinde ghezzal q7 vardı da onları kesip marioyu oynattı.
-
Sergen hoca canlı yayında iyi konuşuyor.
Bizim takım 4-1-3-2 dene 3-4-2-1 dene.Mesela İlk dediğim denenebilir.Defans 4 lüsü dışında önde Gedson önlerinde Muçi,Rafa, Rashica en ileride Semih,İmmobile.Farklı şeyler de denemiyor.Sırf oyuncuların yerlerini değiştirmekte yeterli değil.
Abdullah Avci
Valerin ismaeil
Önder karaveli
Burak Yılmaz
Bu adamlar bile bu giodan iyi top oynatti
Oyuncular en azından nerde duracağını biliyordu.
dostum takımın eksikleri çok açık
Mario gomez tarzı 30yaşını geçmemiş 1forvet
2kanat birisi eski gsli onyekuru tarzı
biride benficada kanat renato sanchez var onun gibi kaliteli 3transfer yapsalar takım toparlar
Sergen hocam bu sene sosyal medyada böyle program yaparak geçireceğim tarzı şeyler diyordu umarım fikrini değiştirir.
-
Saplaaaa !!!!!
-
Kendi sorumluluk almak istiyor.Bence Beşiktaşın durumuna üzülüyor.Ben daha iyi yönetirim.Takımı bana versinler diyor.
Yeniden yapılanmaya değil ESKİLERDEN yapılanmaya gittiler..Çöp üzerine çöp transferleri , Santos üzerine tüy misali GIO yu ben mi getirdim??? YÖNETİM İSTİFA..yarın sabah bu GIO nun çıkışını vermeyen bizden değildir..Tazminat parası da lazımsa aramızda denkleştirelim ..GIO nun kovulmasına katkı diye gönderip dekontu buradan paylaşacağım
-
bu takım 3lü oynayamaz bugün de şahit olduk
bir diğer şey de gio hoca moca değil resmen belli oldu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X