Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe (1711. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: radiohead_yorke , -Prometheus- , hage84 Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (2 Mobil) - 9 Masaüstü2 Mobil
5 sn
38.521
Cevap
225
Favori
835.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
29. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 17091710171117121713
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sergen’den olmaz. Artık daha geniş düşünmek lazım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • GEÇEN SENE BU HAFTA 9 PUAN VARMIŞ ŞİMDİ 13

KOMEDİ RESMEN !

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Komple yönetim hoca ve takım değişikliği lazım ..5 senelik gerçek yeniden yapılanma demek..kosamayan 35 linkler üzerinden menajerleri zengin etmeye devam edersen de 10 yıl şampiyonluk goremeyeceksin zaten

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hani derdik ya bu takıma Mourinho getirsen bir şey olmaz ,çıkıp oynayacak hali yok ya diye, hoş Mourinho ülkemize geldi de.

Çıkıp GIO oynasa bu takımdan bir şey olmaz.

Beşiktaş'ta sıkıntı kadro yapısı. Bir kere sen tek forvetle şampiyonluk yarışına girebileceğini sanıyorsun.GIO da bence iyi adam bu arada.

Cenk'in yerine adam koymuyorsun. 38 maç oynanacak, 8 Avrupa desen 50 maça çıkacaksın kadro derinliğin yok.

Ha Beşiktaş sabrederse, seneye iyi takviyeler yaparsa çok can yakacak tehlikeli bir takım.
    Destek olmanızı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmerto -- 24 Kasım 2024; 21:12:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Janti kullanıcısına yanıt
    Hocam yerli şart.

keşke nuri şahin olsaydı sene başı.

yabancı olmaz artık terzic falan demek isterdim ama adamın seviyesi bize göre yüksek.

• ehmet34 E kullanıcısına yanıt

Ben bu günlerin geleceğini daha lig başlamadan söyledim...Anlayıp anlamadığımı sen tahmin et.

Burada devamlı bulunan adamlardan varsa aksini gören söylesin.

• BU gsliler BENİ DİĞER KONUDA BENİ ETİKETLEYİP HAKARET EDİYOR ADMİN BAN RİCA EDİYORUM

• Daha bu maç oynanırken arat'dan iyimi bileceksiniz diyen arkadaş şu an ne düşünüyor acaba ? Sende gel bu yol beşiktaşlılarin yolu.

• Bir de Allah aşkına artık bütçe falan diyip durmayın. Beşiktaş tarihinde en çok para harcanan sezon olabilir bu sene. Rafaya immobileye bı ton maaş veriliyor. Muci musrati can kelese 30 milyona yakın para verildi. Butce yoktu da bunca para nasıl harcandı?

• Janti kullanıcısına yanıt

Ben Deli İbrahimi (İbrahim Üzülmezi) istiyorum.Adam hasta Beşiktaşlı.Oynamayanı çıkar döver o seviyede.

• Bailly getirin devre arasında. En azından şunları döver yakasına yapışır bir şey yapar.

• Gio zırt pırt izin veriyordu şimdi kendini süresiz izne çıkarsın.

• Wout.Weghorst kullanıcısına yanıt

Saka misin takim kurulurken takimin basinda ben mi vardim.Joa Mario yu dedem mi aldirdi?

• Wout.Weghorst kullanıcısına yanıt
    Eldeki malzemeye göre yemek yapmak aşçı işidir

Malzeme istediği kadar kaliteli olsun yada kumaş istediği kadar kaliteli olsun aşçın yada terzin iyi değilse ziyan olur

Malzeme kötü diye yemeği de kötü yapmanın da anlamı yok

Illa iyi futbol iyi oyuncularla oynanacak diye bir şey yok önemli olan iyi oyuncularla diğer oyuncuları harmanlaya bilmek

• muratdem88 M kullanıcısına yanıt

Muçi bence yanlış transfer.Takıma 6 numara ve kanat transferi lazım.Ndour,Onana,Mario,Oxlade gitmeli.

• Konuyu kapatıp 2025/2026 sezonu için yeniden açarsanız uygun olur çünkü lig bitti artık. Bu takımın ilk 10 da bitirmesi mucize olur.

• muratdem88 M kullanıcısına yanıt
    Kazanırken acaba iyileşerek devam eder mi diye düşündüm hep. Ancak kazanmakta bitti. Şapka düştü kel gözüktü. Git gide berbat duruma geldik. Bu gamsızlığın rezaletin bahanesi olamazz. Biz burada birbirimizi yerken bunlar gündelik hayatına devam edecekler. Değmez.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 17091710171117121713
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.