Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 11 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Bodrumspor (2199. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: KonsolMania Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44.895
Cevap
233
Favori
956.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
19. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 21972198219922002201
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi tatilini Beşiktaş'tan önemli görenler de ben Beşiktaş'ın çocuğuyum biz bu yola baş koyduk diye name yapmasın artık. Herkes kendi menfaatlerini düşünüyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Deportivo L.C. Tristan D kullanıcısına yanıt
    Aynen kolladılar bizi aynen herif işsiz gibi koşa koşa geliyor ne hırs var arkadaş sizde

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Muçi iyi oynuyordu. Kalsaydı keşke.

• Yener dediğin olmadı diye ağlama ofsayt pozisyon

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Maçın özeti Beşiktaş oynadigi oyun itibariyle hak etmediği 1 puanı kazandı. Bakalım bu işkence ne zaman bitecek.

• bu ofsayt animasyonları çip ile yapılmıyo, kamera görüntüsüne göre tahmini görüntüler oluşturuluyo. hata pay çok yüksek.

bunu yazıyorum çünkü Mehmet Demirkol gibi cahiller bu görüntülerin çiple oluşturulduğunu ve hata payının binde bir seviyesinde bile olmadığını söylüyolar. %100 yanlış konuşuyolar %99 bile değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fark 20 olacak

• Ben şunada kızıyorum.Neymiş serdar topraktepe zor zamanda takımın başına geçmiş.Sen bu kulüpten maaş almıyor musun tabiki geçeceksin.Geçtinde ne oldu şöyle adamlara minnet ediyorlar ya ....

• Bu iş artık eziyete döndü... Buyurun rezilliğin resmi...

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 11 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Bodrumspor

• Keşke Beşiktaş bize daha fazla eziyet etmeden küme düşse amaç o gibi gözüküyor çünkü arkadaşlar. Vallahi yoruldum Billahi tükendim yeter artık.

• Ben Beşiktaş'lı olarak oynadıkları oyundan utandım bu akşam. Rize'ye ise helal olsun, keşke ofsayt olmasaydı da yenselerdi bu haysiyetsiz itleri. Son dakikalarda kaleye gitmeyip geri pas yan pas yapan takım büyük takım falan olamaz. Bu kimliği kaybettiren kim varsa alayı defolup gidebilir.

• BlacKartal78 kullanıcısına yanıt

Manuel Fernandes , Tümer Metin , M Delgado çok zayıf kadrolarda tek başlarına maç alıyorlardı. Ve bu Rafa ‘nın aldığının 3/1 para ya oynuyorlardı.

• EaGLe Power kullanıcısına yanıt

bide niye yedek kulübesinde duruyo onuda anlamıyorum gio varkende anlamıyordum gio sanki serdar hoca o an bişey dese onu yapacak umrunda bile değildir öyle dikiliyo işte. Sergen gelse yine dikecekler yanına muhtemelen. Dönsün eski işine alt yapı mı yönetiyodu onu yapsın tekrar.

• Adamlar 21 şut çekmiş lan

Valla bu gidişata müdahale etmezlerse kümeye doğru gidiyoruz. Devre arası 5-6 ismin tazminatı verilip yollanmalı ve yeni isimler gelmeli 200 milyon euro bütçe falan lazım bu takımı hızlı adam etmek için. yoksa 5 sene iptal

• 
Sayfa: önceki 21972198219922002201
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.