Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Ocak 2025 - 19:00 Sivasspor v BEŞİKTAŞ (2204. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: EaGLe Power , Rarels , Severuslion Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 12 Misafir (1 Mobil) - 13 Masaüstü2 Mobil
5 sn
44.610
Cevap
232
Favori
952.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 22022203220422052206
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün de yazdım “ Salih ile Musrati Rizespor lu oyuncuları düğüne gelenleri karşılar gibi karşılıyor. Yani ellerini sıkıp içeriye buyur ediyorlar.”
    7-8 tane orta saha var. Hiçbiri 5 para etmiyor.
    Öncelikle H. Yücel’den kurtulduğumuz için çok şanslıyız. Herkes Muçi Musrati’ye takmış. Burada asıl bomba Rafa ve Ciro’dur. Adamlar 10 alıyor. 1lik bile katkı vermiyorlar. Bu iki adam Yücel kafası transferdir.

Ben defansımızın çok çok kötü olduğunu düşünmüyorum.Transfer iyi olur ama öncelik defansın önüne yırtıcı bir 6 numara lazım. 1 tane kanat. Bir tanede forvet lazım. Bunlar olmazsa olmaz.
    İlginç bir şekilde skor yükümüzü Muçi çekiyor. Forvet arkadaşında yada 2. Forvette Muçi denemel. Rafa hiçbir şey yapmıyor. Masuaku da sol önde denenebilir. Ciro’nun yürüyecek hali kalmamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irfan s -- 4 Ocak 2025; 8:55:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tnevel92 kullanıcısına yanıt

vay be dh bjklileri nasıl oyuncuların maaşlarını ödemezsin.

• Bu takımı hiçbir hocanın iflah edemecegi gerçeği varken malesef Sergen hoca 1 ay sonra linç yiyecek

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ceza niye verilmiyo..galip gelinse galibet primi veriliyo..puan kaybinda kimse sorumlu olmuyo..guzel is..

• Sergen Yalçın için bence iki ihtimal var ve ikisi de orta/uzun vadede BJK için pek hayırlı değil

1) Kötü kadro iskeletine rağmen. Bu sezon ivme kazandırır ligi ilk 3 de bitirir sonra da yaz transferleriyle takımı çorba eder gelecek sezona kötü/vasar başlar ve sonra bırakır.

2) Bu kadroyla pek bir fark yaratamaz sezon sonunu görmeden istifa eder.

Kendisinin orta / uzun vadede başarılı olacağını düşünmüyorum çünkü nasıl desem adamın motivasyonu ve odağı çok çabuk kayboluyor, Sergen öyle çalışkan bi adam değil bu tarz hocalık falan da ona göre değil bence bi gazla geliyor bişeyler yapıyor sonra sıkılıp salıyor mevzuyu

Neredeyse her yönettiği takımda benzer şey oldu, gitti bi gazla, fark yarattı ve sonra saldı. Beşiktaş şuan şampiyonluğa oynasa doğru tercih olabilirdi belki.

Futbolcuyken disiplinsizsen ve çalışkan değilsen yeteneğinle bunu bi yere kadar kompanse edebilirsin ama teknik adamlıkta bu iş öyle olmuyor

• T0RNAD0 kullanıcısına yanıt
    Fener maçı huseyin yücelin başkan adaylığını açıkladığından dolayı oyunculara extra prim verdi parayı duyan milyonluk bebekler de para için oynadılar prim verilmemiş olsaydı o maçı da kaybetmiştik

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt

Gelmesine gerek yok diye düşünmeye başladım ben de ..Hocanın bu vitaminsizlere pervane takacak hali yok..Yorumcu olarak söyledikleri de kelimesi kelimesine doğru..Rafa ,Gedson hariç hepsini yollayın, 3-4 transfer ve U19 dan takviye yapalım diyecek herhalde.. Beşiktaş hocalığını alana Topraktepe promosyonu verilmesine de kesinlikle karşı çıkacaktır..Bu Serdar , Santos zamanı da vardı, GVB zamanı da vardı, hala var..ve her şey aynı..faydasını çözemedim, her hocaya monte ediyorlar..Hani, yönetimler içeride kulağımız olsun diye tutuyorlarsa o işe de yaramadı yabancı hocalar takımı batırırken, ses çıkardı mı??. ARTIK MAÇ SEYRETMEK İŞKENCE HALİNE GELDİ, BEŞİKTAŞLIYA BU ZULMÜ YAPMAYIN YAPTIRMAYIN    

• irfan s kullanıcısına yanıt
    Cenk'in Fenerbahçe'ye senelik maaliyeti 1.25 milyon euro. Bizde 1 milyona kalır ve Immobile'den de daha iyi oynardı. Üstelik yabancı kontenjanında +1 avantajın olurdu. Ama işte popülist transfer politikalarının sonucu bu.

Rafa falan çok şaşırtmıyor. Portekizli futbolcuların çoğu zaten bu kafada, canı isterse oynar. 10 sene önceki Simaolu Almeidalı kadro da aynı bu şekildeydi.

Bizim gibi kırılgan takımların Alman veya İskandinav disiplinine/profesyonelliğine sahip futbolculara ihtiyacı var.

• tartekin kullanıcısına yanıt
    Hocam burdaki troller 1 ay sonra Sergen istifa tüm suç Sergende diyecek.

• @Lincoln Burrows. Eş başkanlık yaparsınız..yakışır  O yüzden sana da oy verdim  

15 artı aldım anti sergencilere ban atacagim.

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt

Ez onları REİS  Arada onlara sataşır tahrik ederim, o mesajlarımı da silmezsin..oyum sende  

• Sisyphus kullanıcısına yanıt
    Dediginizde haklısınız cenk geçen sene dökülüyordu ama yarı maasinda daha aşağı maliyetine bu immobileden daha faydalı olurdu hem de +1 kontenjan açılırdı.

Ndour da aynı şekilde alinmasa kartal Kayra ya da demir ege kalsa daha iyiydi.

Musrati yerine amir kalsa daha iyiydi.

Bize svenson gibi adamlar lazım 7-8 tane svensson gibi yüreğiyle oynayacak oyuncu olsa şu durumda olmazdik.

• burnaldinho B kullanıcısına yanıt

Ben tarih verebilirim olmadık işler değil...

Resmi olarak çalışmaya başlamamış başkan ve hoca adayının eleştirildiği ortamda herşey olur.

Sergen gelince. Musrati, ciro, ndour ve mario hızlanacak. Bahtiyar ve rashica'dan yetenek akacak.

Arat gaz verirken çok güzel halbuki. Felix'e verilen bonservis ile marcelo ve tosiç oynatmış camiayız biz.

Aman neyse ne herkes haklı zaten. Paraları sanki ben ezdim, bana bile hesap sorulur oldu.

Halbuki ben ne hasan nede gio desteklemedim. İzler karışmış durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 4 Ocak 2025; 10:27:39 >
  • Buradan Anti-SERGEN ci arkadaşlara yazıyorum..CİDDİ öz eleştiri yapıyorum .SERGEN YALÇIN gelmesin  

Farklı noktalardan yola çıksak da ,son durak olarak an itibari ile aynı yerdeyiz.!!!

Herhangi bir İNSAN EVLADI ,bu çapsız, vitaminsiz, ruhsuz ve haysiyetsiz adamlarla teknik direktör olarak bu takımı kurtaramaz 

Yabancı TD gelsin, 1 ay sonra lince başlayalım, 3 ay sonra kuyruğuna teneke bağlayıp gönderelim, futboldan zevk alamıyoruz bari bundan zevk alalım  Yeni hobimiz bu olsun artık

O da yetmedi birbirimizi yemeye devam edelim..bölünelim ,birbirimize çemkirelim..Trendyol 1.ligde dişimize göre takımlar çıkar..bu gidişle ileride şampiyonluk hevesimizi belki orada giderebiliriz  

• Am@deus kullanıcısına yanıt

Aplikasyondan topladığın paralar nerede hocam  

Bodrumdayız dedik ya hocam   Bu yol gümbet barlar sokağı yoludur.

Yücel bey sende gel. Yanaşalım arkadaşlar, kaç forma sattık yüceljim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 4 Ocak 2025; 10:39:17 >

Hasan Arat da Belçika da eziyormuş zaten ..yakışır hocam..benden yana helal olsun senin aplikasyona yatırdığım para..zaten Hasan ve avenesinin götürdüğünün yanında lafı bile olmaz

Hocam app hasan başkanın şahsi malı değil hatırlatırım beşiktaşımıza ait   Ahhh süleyman ağbey de görseydi bugünleri.

Giderken aplikasyonu da yürütmüş olmasın   ödemeleri başka hesaba yönlendirip filan  

• 
Sayfa: önceki 22022203220422052206
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.