< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 11 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Bodrumspor (2205. sayfa)
-
-
Değişik bir camia burası. Götüren masum yol onun yolu. Hizmet eden hırsız.
-
Bir sezon top oynadı, oynamadı. Çapraz bağları koparmasına rağmen sözleşmesi zamlı olarak yenilendi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 4 Ocak 2025; 11:38:16 >
-
Bu dünyada herkes bir şekilde bir vesile ile ekmek yiyor..Bu çocuk da adından dolayı başka takımlarda örneği yok..yarın öbür gün kıyakçılık peşine düşersek faydası olabilir..şöyle iyi bir yeşil alan filan kapaklayabiliriz belki de sayesinde, bilahare imara açılacak olan
-
Bu akşam ekol tvde son programına çıkacak kral
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Adalı ve yönetiminin imza yetkisi var. Pazartesi günü yapılacak mazbata töreni sembolik. (Tuğba Hacıbayramoğlu)
-
Şu kendini futbolcuyum sanan barzolara daha da sağlam giydirir umarım gene..Neymiş Sergen bunlara laf söylüyor o nedenle oynamazlarmış ..Kaç hoca geçmiş heriflerin oynayası yok zaten .Maaşlarını da aldılar..geriye alacakları ne kaldı ?buradan yazamıyorum .Ceza Sergen Hoca ya mı kesilecek?? Gelirse umarım hepsine kafa göz girer, düzelmeyenleri de geldikleri deliğe yollar ..süprüntü herifler
-
SERGEN YALÇIN FAN CLUB AÇACAĞIM HOCALARİM.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Adalı ağırdan alıyor. Ben olsam havalimanında el ense çekerdim.
Dur tatile gitme desen adam gitmezdi. Yurtdışına özellikle tatile çıkıyorsan programı önceden yaparsın.
Arayan olmadı demek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 4 Ocak 2025; 12:50:22 > -
Mevcut durumu düzeltemeyecekse,bir fark yaratamayacaksa gelmesin zaten. Ben zaten gelmesini istemiyorum o ayrı konu ama. Bide üstüne Sergen Yalçın'a para ödemeye gerek yok yorumculuk yapmaya devam etsin paşam. Kaldı ki kaç gün geçti halen pasamızın keyfini bekliyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aç yakışır...Öl de ölelim Vur de vuralım..aplikasyonunu da yap para yağdıralım
-
Alın png yapın. At'ın kartal kanatları olsun ama
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 4 Ocak 2025; 12:55:30 > -
Sergen Yalçın, bugün Ekol TV’de yorumcu olarak son programını çekecek. (Sabah) | Dün ikincilik şansı gitti, yarın kupa ve Avrupa’dan eleniriz ondan sonra lazım değil zaten.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne ikincisi ? Küme hattına doğru gidiyoruz. Adana, hatay vs hepsine puan kaybettik. Playoff oynasa küme düşer bu takım, avrupa ne
-
Adalı : Sergen lütfen tatile gitme ,taraftar huzursuzlanıyor
Sergen : Yok başkan, kusura bakma ben rezervasyonumun parasını yatırmışım yakamam..Tatilden sonra görüşürüz kısmetse
Adalı : Tamam da döndüğünde lütfen ama lütfen görüşelim..Başka tatile gitme sakın
Sergen :Hallederiz başkan zamanı gelince sıkılma o kadar
Diyaloğun yukarıdaki gibi olduğunu sananlar olduğu sürece yani alt akıl varken üst akıl neyimize bizim
Adamın hayatındaki ticari faaliyeti bakkaldan filtreli sigara alabilmekten öteye gitmemiş, resmi işler nasıl yürür desen hayatında kaymakamlıkta nüfüs kağıdı değiştirmekten öte resmi prosedür içinde yer almamış arkadaşlar, ''Omo Serğeen tatile gitti takımı yalnız bıraktı'' yazabiliyor..
Koskoca Beşiktaş başkanı ,gel görüşelim diyecek de ,hoca yok tatile çıkıyorum sonra bakalım diyecek öyle mi?? ve bu lafı işiten koskoca Beşiktaş başkanı oturup hala o hoca ile görüşmeyi bekleyecek..Tamam son senelerde oldukça düşüş kaydetmiş bir camiayız ama o kadar da ucuzlamadık diye düşünüyorum
Başkan yarın mazbatasını alır ,canı ister Sergen Yalçın ile de konuşmaz görüşmez, gider doğrudan başkası ile imzalar..ya da görüşür ve bu iş olur veya olmaz..Bana sert ,tuttuğunu koparan, ne istediğini bilen başkan lazım..böyle olduğu sürece kendisini desteklerim..Önce camiayı temsil eden Başkan ,sonrasında hoca gelir..Sergen hocayı sevsem de bu böyle de olmalı
-
Takım Asya yakasında maç yaptığında beraberliği zor buluyor yahu..Avrupa yakası neyine Vitaminsizler , Tüpraş ı bile deplasman yaptılar Not: Vodafone ken yazması söylemesi daha havalıydı..Arat onu da bitirdi
-
SER sesi SER sesi SERSER sesi
Ustalar konuşurken çıraklar keser sesi
İMZA; SERdar Adalı-SERgen Yalçın
FORZA BEŞİKTAŞ !!!!
-
Her sene bir önceki seneden daha kotu kadro kurmayı nasıl becerebiliyorlar.Bu takım gelecek hocayı da yer acil neşter vurulmali.
defalarca yazdım sergen asla çare olmaz. Futbolu ciddiye alan adam değil. 3,5 yıl sözleşme de yapmaz sezonluk işçi gibidir parasını alır gider
Sergenin elinde sihirli değnek yok.
Scout31 tayfanin ısrarla istediği yabancı hocanin enkazını devir alacak
Bu sene kloop gelse takım düzelmez.
En az 7-8 oyuncu ile yollar ayrılıp yerlerine adam gelirse birşeyler olrlur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X