Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Ocak 2025 - 19:00 Sivasspor v BEŞİKTAŞ (2203. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Mirtazo01 , Mirtazo01 , yaver_ , carpenic Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 8 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü4 Mobil1 iOS
5 sn
44.604
Cevap
232
Favori
952.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
9. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 22012202220322042205
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5-6 tane çok rahat atarlarmış bitirememişler, takımın geldiği nokta çok üzücü, şu saatten sonra ligin bir anlamı yok benim için. Görebileceği en dibi görsün takım belki birşeyler değişir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sergen gelecek ve bizi kurtaracak he! Derdi Beşiktaş olan adam bu kadar oyalamazdı takımı. Belli ki gelmek istemiyor işte yalvarmanın ne manası var!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arat'ın bıraktığı enkazı 5 GS'li 5 FB'li başkan bir araya gelip Beşiktaş'ı yönetse onlar yapamazdı gerçekten

Kadrodaki herkes vurdumduymaz, BJK'yi umursayan bir kişi bile yok kadroda hepsi bitsin de evimize gidelim derdinde. Ceza almayacaklarını bilseler sahaya hiç çıkmayalım 3-0 yenik sayılalım diyecekler o kadar belli ki

En basit örneği Immobile'nin yürüye yürüye çıkması ... Yahu 15 gündür zaten tatil yapıyorsun, maç içinde bir tane şutun bile yok, insan utanır da çıkarken koşar bari. Immobile'in yürüye yürüye çıkması oyuncuların takımı ne kadar sahiplendiğinin göstergesi resmen açıp tekrar tekrar izlemek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burnaldinho -- 4 Ocak 2025; 1:16:44 >
  • burnaldinho B kullanıcısına yanıt

Arat* 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Ocak 2025 - 19:00 Sivasspor v BEŞİKTAŞ 

Adalı derken nasıl yani Arat diyecektin değil mi:)

Dediklerine katılıyorum. Eğer bir yapı varsa kesinlikle bizi bitirmek için kurulmuştur.

Ciro iyice göze batmaya başladı. Takım kötü falan da adam ayağında top tutamıyor daha. Bırak şut çekmeyi pas atamıyor. Kesinlikle bir santrafor alınmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitescere -- 4 Ocak 2025; 1:17:2 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu saatten sonra kim gelirse gelsin ama sağlam gelsin.

Tüm oyuncuları listeleyip mümkün olduğunca çok oyuncu gönderip hafızayı sıfırlamak lazım.

Emaneten göreve getirilen Serdar Topraktepe ile yeter artık. Direkt takımla ilişiği kesinsin ki bir sonraki antrenör ayrıldığında tekrar kendisine sarılmasınlar. Antrenörlük namına hiçbir vasfı yok.

Millet altyapı hocasına en fazla 1 maç veriyor, biz 10 maç, 20 maç.

• Arat diyecektim evet 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Ocak 2025 - 19:00 Sivasspor v BEŞİKTAŞ 

Adalı hakkında sayaç mazbatasını aldığı dakikadan sonra başlaması gerek yazdım sildim, o arada karışıklık olmuş

Bildiğim kadarıyla daha pazartesi günü alacak mazbatayı o yüzden şimdiden eleştirmenin bir anlamı yok açıkçası, ama en geç çarşamba günü bir TD olması gerek takımın başında

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt

Ben de adayım seninle kapışmak zevkli olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mitescere kullanıcısına yanıt

Immobile'in maç içerisinde ön direğe koşu atacak hali yok gerçekten, Attığı gol sayısına takılmayın 5'i penaltıdan ve asisti hiç yok çünkü aktif oyunda yok kendisi

Ama maalesef hem 2 yıllık kontratı olduğundan hem de BJK'nin gerçekten çok büyük bir yapılanmaya gitmesi gerektiğinden ona sıra geleceğini düşünmüyorum

Takımda Immobile, Rafa, Gedson ve Mert seneye ilk 11 oyuncusu olarak devam eder, ama 7 takviye nasıl yapılır veya yapılabilir mi ondan emin değilim.

Aston Villa'nın 15m€ + Diego Carlos teklifini kabul etseymiş en azından Arat yine bu kadar kötü bi tablo olmazmış:

Diego Carlos, Udokhai'den kat kat daha iyi bir stoper rahat ilk 11 oynardı, 4 değil 5 adet banko ilk 11 oyuncusu var derdik

Üzerine Udokhai alınmayacağından 15m€ Semihin bonservis + 6m€ Udokhai'ye verilecek para ile 21m€'luk ek bütçen olurdu

Bu paraya en azından 2 tane düzgün oyuncu alınsa 10ar milyondan (Arat yönetiminden bunu beklemek zor biliyorum) 11'in 7si sağlam, iş görür bir kadron elindeydi. O zaman bu kadro toparlanabilirdi ama şuan çok çok zor ne yazık ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burnaldinho -- 4 Ocak 2025; 1:34:21 >

Ya usta yönetimin teknik heyetin artık bu transferlerde kimin parmağı varsa Beşiktaş'ın menfaati için yapılmamış belli. Biz de iyi niyetimizden yanlış adam alınmış keşke onu alsaydık bunu niye aldık diyoruz. Ne kadar safmışım. Kimseyi katmıyorum yanlış anlaşılmasın. Herkesi kendim gibi Kulübü düşünüyor sanmışım. Yoksa bahsi geçen paralarla ne oyuncular alınırdı.

Abartı gelebilir ama geçen yıl da demiştim bu sezon 4-5 oyuncu transferi yeterli olmaz. Nitekim de maalesef olmadı. Şimdi yine 7-8 oyuncu gerekiyor diyoruz tabi ki mümkün değil. Transfer yapmak zor göndermek daha da zor. Hele kendi oyuncusunu basının taraftarın önüne atan yöneticiler varken. Bu yüzden bu sene ve önümüzdeki sene çok sıkıntılı geçecek gibi görünüyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lazio başkanı İmmobile için “ O duran bir araba gibi, bize artık ilerleyen bir şeyler lazım” demişti.

Şimdi ne demek istediğini çok iyi anlıyoruz, İmmobile futbolu bırakalı çok olmuş..

• -Prometheus- kullanıcısına yanıt

ben hayatımda özel açıp immobile videosu izlemedim geçen seneden 2 maç izlesem bu adamın Cenkten farkı yok derdim. İzleyip alanlar nasıl aldı yada izlediler mi orası bile şüpheli.

biz 30 yaşında gomeze 5 milyon veriyorduk. kim akıl etti 35 yaşında adama 6 milyon vermeyi kimse o sürsünler takımdan düşündükçe uyuz oluyorum. İmmonun daha bi sürü masrafı vardır. şu adam yerine takıma 3-4 tane senelik 2-3 milyon alan sahada savaşan adamlar alınırdı.

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Zamani geldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zorradam kullanıcısına yanıt

Bu mesaj zorradam tarafından silinmiştir

• Naganzo N kullanıcısına yanıt

Hocam futbol çok değişti, artık çoğu takım 110-120km koşu barajını aşıyor maçlarda. Eski Jardel dönemi gibi forvet bişey yapmasın statik dursun, sadece son vuruşu iyi olsun devri kapandı maalesef. Özellikle iyi pres yapan takım kazanıyor, iyi savunma hücum oyuncularının yaptığı pres ile başlıyor ki rakip takım defansı oyunu rahat kuramasın, pas opsiyonlarını kullanamasın, topu kaptırmasa bile en uygun oyuncuya atamasın.

Immobile bunu yapamıyor maalesef, rakip takım her zaman çok rahat bir şekilde oyun kuruyor çünkü Immobile'in koşacak hali kalmamış. Gedson forvet arkası veya daha ileriye dönük oynadığı maçlarda bu açığı bi nebze kapatmaya çalışıyor ama yine de Immobile'in pres yapması gereken oyuncu boşa çıkarak çok rahat pres kırılıyor.

Önümüzdeki maç bu söylediğime dikkat ederek izleyin kesinlikle hak vereceksiniz bana.

• Tarihte eşi benzeri varmı acaba şu tablonun benim yaşım yetmedi hatırlamaya

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Ocak 2025 - 19:00 Sivasspor v BEŞİKTAŞ

• Sisyphus kullanıcısına yanıt

Tamam işte tam sergen e göre takım. Ne kariyeri varki Antalyaspor macerasında umduğunu bulamamış ekol tv starını getiriyoruz. Birlikte batarız

• serdal adalının varlıgıyla yoklugu belli değil. 29 aralıkta değil 29 ocakta seçilse değişen birşey olmayacakmış demek ki. alman scout diyordu hani nerde. 1 ay boyunca sergen diye bas bas bagırdınız daha oturup görüşüemedin bile rezillik.

• frkndgnr kullanıcısına yanıt

Serdal Adalı takımın başına Pazartesi geçecekmiş hocam o gün alacakmış mazbatasını. Az sabretsek güzel olur yani transfer dönemide 13 Ocakta başlayacakmış.

• Daha geçici görev yapan alt yapı hocasının arkasında duramıyorsunuz. Sergenin mi arkasında duracaksınız. Gelsin de biran önce kovalım derdindesiniz. Kulübü başkanlar değil, sizin gibi sosyal medya tellallığı yapanlar yönetiyor

• 
Sayfa: önceki 22012202220322042205
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.