|
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 11 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Bodrumspor (2231. sayfa)
-
-
Bizim rachica diye bir topcumuz vardı sahi noldu ona ya -
-
Hocam BJK'nin durumu devre arası düzelmez maalesef, bunu kabul etmek tedavinin ilk aşaması.
Güzel bi yaz sezonuna, kontratı bitmiş oyunculardan sağlam transferlere, takımdaki çöplerin temizlenmesine vs özetle düzgün yeni bi yapılandırmaya ihtiyacı var bu takımın.
Herkes bilir devre arası işe yarar oyuncu almak çok zordur, 5e alacağın oyuncuya 15 isterler devre arası olduğundan, kontratı bitmiş oyuncu vs de bulamazsın zaten hepsi haziranda biter.
TD de aynı şekilde şuan, bu kadronun üzerine düzgün birini bulmak çok zor ya faiş maaş ya faiş sözleşme yapacaksın.
Adalı mayıs ayında seçilir seçilmez bilemem ama Sergen'in iptalinden sonra takımın menfaatini düşünüp haziran ayına kadar ağır sözleşmeler altına girmemesi gerek, tabiri caizse hazirana kadar takımı limana yanaştırması gerekiyor sadece ama benim Adalı'nın konuşmalarından anladığım mayıs ayına kadar kendini ispatlamak adına saçma sapan işlere girip saçma sapan kontratlar yapacağı ne yazık ki.
İsimlere takılmadan bu sene BJK menfaatine yapılabilecek en büyük iş 6 ay + 1 yıl gibi bir sözleşme ile başarıya aç, kendini ispatlamak isteyen bir TD getirmek olur. Büyük isimlere gerek yok yerli bir TD de olabilir. Şuan ne vereceği belirsiz, Santos gibi GVB gibi bir TD ile 2-3 yıllık kontrat yapmak tabuta son çiviyi atmak olur.
-
Allah aşkına ne fark eder takım şu haldeyken?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem095 -- 7 Ocak 2025; 11:37:53 > -
İyi de takımın hakkını savunacaklar sonuçta illa iyi mi gitmemiz gerekiyor haksızlığa gelmemek için. -
Alaman biri geliyomus trde calismis falan..low mu yoksa -
Hocam o neysede maçın hakemi meler,baktilar zaten kötü gidiyorlar yapıştır.Yonetimde neyi bekliyor açıklama yapmak için
-
Lucescu, Daum türk müydü, lusecu nun GS de şampiyon olduğu sene kadroya bi bakınquote:
Orijinalden alıntı: yaver_
Deli ibo gelir inşallah Türk hoca iyidir, hangi yabancı hoca gelirse gelsin Okan burukla yarışamaz 1sene sonra kovulur morinhonun gionun hali ortada, Ancelotti bile gelse kovulur yabancı hocalar iyi kadroyla şampiyon oluyorlar -
Samsun'un geçen yılki hocası olabilir. Gisdol. -
Başkanı ayrı tutarak söylüyorum yönetim kurulu olarak çok basiretsiz bir yönetim oldu maalesef bu ekip -
quote:
Orijinalden alıntı: abzek_06
Lucescu, Daum türk müydü, lusecu nun GS de şampiyon olduğu sene kadroya bi bakın
Alıntıları GösterKardeşim millet bence Türk teknik direktör isterken kapasitesine yeteneğine falan bakmıyor bu ligin dinamikleri çirkef lik bunuda en iyi Türk hocalar beceriyor gerektiğinde hakeme küfür edecek,gerektiğinde futbolculara bağaracak hatta tokat atacak üstüne yürüyecek gider yapacak malesef burası böyle ama bunun avrupada bir karşılığı yok onun için adı sanı duyulmamış takımlar bizi dövüp dövüp gidiyor bir şeyde diyemiyorum haklılar bir yönden.
-
Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü %65 ihtimalle yabancı olacak. Gelme ihtimali yüksek olan yabancı teknik direktörler; Slaven Bilic, Markus Gisdol ve Roger Schmidt. Roger Schmidt 6 aylık kontratı kabul etmedi fakat bir çözüm yolu bulunabilir.
"Mustafa Korkusuz" -
Üçü arasında Schmidt daha başarılı ve tanınmış bir hoca . Son iki takımında da MBPO gayet iyi.
Benfica: 2.26
PSV : 2.16 -
Roger Schmidt olur. Acele edip getirsinler hemen
-
Schmidt ve Terzic dışındaki hocaların başarısızlığı mayıstaki kongrede yönetime yazar. -
Valla başkan sanki 3,5 yıllığına seçilmiş gibi konuşuyor ve davranıyor ama şu anda çok önemli bir dönüm noktasındayız. Yapacağı hoca seçimi aslında Mayıs ayındaki kongreye de referans olacak. Olası hatalı bir tercih ve geçen sezonun benzeri bir tabloda Mayıs ayındaki kongrede işler değişir.
-
Ahmet akpınar gese ye saplamış
Keşke bu adam başkan olsa rakiplerin anladığı dilden konuşuyor -
Hala ilk 11’de Ersin falan görüyorum. Kaleci rotasyonu ne demek? Bu takım kimseyi yenecek güçte değilken bir de saçma sapan Ersin’e mi şans vericez? As 11 bile galibiyet yüzü görmedi daha.
-
Eyupspordan berke alinmali..fb ismi geciyo..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X