Scout şefi de gelmedi ki bir planlama olduğunu düşünelim. Yarın 10.gün belki şafak vaktinde doğuya doğru bakarsak Alman scout görürüz Adalı’nın yanında. |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 11 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Bodrumspor (2233. sayfa)
-
-
Akşam maç var ama konuda ben dahil hiç kimsenin maça dair heves ve heyecanı yok emeği geçen Ahmet Nur Çebi ve Arat'ın dilerim ki Beşiktaş taraftarı gibi Keyifleri kaçar. Ağır konuşmak istemiyorum Ceza almaya değmez hakikaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 7 Ocak 2025; 16:48:23 > -
Takım, Adana'ya karşı nasıl oynadıysa Sivas'a karşı da öyle oynayacaktır. Temizinden 2-3 tane yeriz.
-
Ben normalde maçtan önce veya sonra spora giderdim şimdi düzenimi hiç bozmayacağım maaç saatinde sporda olacağım. Zaten artık dalga geçmeye gelen renkli de kalmadı o yüzden silecek yorum da olmaz herhalde.
-
Alman yabancı değildir, Roger hiç değildir :))))quote:
Orijinalden alıntı: BlacKartal78Keşkeee bende yabancı tarafındayım buradakiler gibi düşünmüyorum ama burada yabancı deyince millet küfür gibi algılıyor halamı yabancı diyen mesajlar la dolu geçmiş.
-
Sponsorlarda gelmedi.Hepsi sözde kaldı...
-
Alman asıllı Türk tam bizlik
-
Evi arabayı sattım Sivas'a yatırdım. Beşiktaşın yenme ihtimali sıfırın altında. -
İbrahim Üzülmez gerçek mi?
-
Gerçektir. Bunların vizyonu bu kadar. -
Yücel in 85 milyonluk sponsorları gelmedi mi -
Vizyonu olanları da gördük geçen sene. Hala vizyondan bahsediliyor. Bize Beşiktaş’ın o mücadele ruhunu geri getirecek biri lazım. Şu ortamda Kloop mu getirecekler? Veyahut Roger gelse ligi öğrenene kadar zaten gönderilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theKing_ -- 7 Ocak 2025; 17:14:47 > -
Mayıstan sonra inşallah -
Roger Schmidt gelsin de bari mario bir işe yarar belki o zaman -
Jürgen kloppu getirin beyler sezon sonuna kadar. Baktin is yapiyo uzatirsiniz. -
Sonra mesaj silince de sildi oluyor :)
-
Yabancı hocayı harcarız. Biz harcamasak içerden harcıyorlar. Adam profesyonel zannediyor kulübü. Halbuki hiç alakası yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: TheCaliph_Sonra mesaj silince de sildi oluyor :)
Tahrik olarak görüyosaniz silinebilir. Ama ben ciddiydim. 6 ayligina niye gelmesin 7 8 milyon versen. Jürgen klopp bana göre dünyanin en iyi hocasi.
-
6-7 milyona Klopp getirsen bile kanatsız takıma ne yapacak ki? 6 ayda lider mi olucaz? Klopp pastaya çilek olur. Bize gelirse Acılı dürüm yanına çilekli milkshake içmek gibi olur.
-
6 ayda toparladigi kadar toparlar. O olmasada leverkusen gibi risk alacaksiniz eski topcu bulup getireceksiniz ya tutarsa.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X