Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 26 Ocak 2025 - 16:00 Antalyaspor v BEŞİKTAŞ (2234. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
47.838
Cevap
235
Favori
1.017.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
12. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 22322233223422352236
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Masuaku ne ya yeter be senden de bıktım hocadan da.Mario masu gibi çöpler yerine altyapıdan çocuklar oynasın bu maçta da oynamayacaksa ne zaman oynasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EaGLe Power -- 7 Ocak 2025; 18:4:28 >
  • EaGLe Power kullanıcısına yanıt
    Deplasmanda çok taraftar olmaz diye rahatça oynatıyor adamı. İlk devrenin yıldızları!!! Masuaku ve Joa Mario olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sivas bizi delik deşik eder.Çöp kadro ya devam.

• Umursamaz Masuakunun kanat otoban olur. Bu soğukta bi de koşacak mı bu herif? Hiç sanmam. Sözleşmesi de bitiyor. Serdar T. neden bunu oynatırsın ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theKing_ -- 7 Ocak 2025; 18:28:59 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2-1 3-1 Sivas alır

• Ömer kullanıcısına yanıt
    gerçek değildir demek isterdim. doğru olan bu bana kalırsa Kariyerinin en büyük olayı Pendik'i küme düşürmek olan çok kötü bir CV'si var Beşiktaş'ta dümdüz sıradan top oynamak hocalık için yeterliyse zaten biz boşuna tartışıyoruz yorum yaşıyoruz bu konuda | ama Adalı'nın planım var Beşiktaş'ın kaybedecek 1 günü yok demesini gördük Sergen 2 aydır ikna edilemedi kardeşini bahane etti. Nerdeyse 10 gün oldu Hâlâ ne hikmetse Adalı yönetiminin haberlerinin bütün çıkış noktası Sercan şimdi de Adalı 2-3 gün içerisinde yurt dışına gidecek(miş) yazmış "Tepki oyu" siyaset yaptığınızda olur tepki verirsin oyunu o partiye vermezsin ama Beşiktaş kongresi Arabesk bir adayı başkan yapmayı tercih etti 2 tane somut şey sundu şimdilik 2/0 gidiyor Adalı'nın 4. şansı hak etmediğini 3 kez seçim kaybetmiş bir adayın Beşiktaş'a faydası olmayacağını defalarca kez tekrar tekrar yazdım burada dediklerim çıkıyor yine ben ve benim gibi Muhalefet olanlar haklı çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 7 Ocak 2025; 18:33:22 >

• Serdarın yerinde olmak isteyen kaçtane teknik direktör vardır önüne kaçıncı kezdir fırsat geliyor ama serdar da sürekli denenmişi deniyor

Hamıma mamına bile senden iyiyidi en azından oyuncu kesti çıktı medya önünde Beşiktaşı hakemlere karşı savundu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehmet34 -- 7 Ocak 2025; 18:22:2 >
  • mitescere kullanıcısına yanıt

Böyle adamları hoca diye takımın başına getiriyorlar.Birde minnet rica ile kaç senedir takımda kafası rahat çok adam var.Yakup arda en az 10-15mac yedek kulübesinde oynat iste iyi değilse niye yedekte farklı hiçbir şey bile denemiyor.

• Normal 11. Hiç şaşırmadım.

• Maalesef esas maçımıza bu akşam çıkıyoruz. Cunku lig maclarimiz esas maç olmaktan çıktı. Hedefimiz Türkiye kupası. Bugün skor cok önemli. 1-0 olsun bizim olsun.

• Allahtan manaj yok Sivas ta :)
    Tek tek kiyasladim ama Sivas kadrosu bizden daha kaliteli,nasıl Beşiktaş i bu hale getirdiler anlayamadım.

• Serdar dan bir yol olmaz halen masuakuya forma veriyor.

• EaGLe Power kullanıcısına yanıt
    Başarısız olmaktan korkuyor diyeceğim daha ne kadar kötü olabiliriz ki:) Kadroyu da başkası mı yapıyor diye düşünmeye başladım.

• Maç varmış haberim bile yok. Sivas saplayıp geçer.

• Maryo ilk 11, yahu bu kadar korkak adamı bir arada bir daha göremeyiz sanırım. Koy paftan bir adam oynasın, maryo sana ne verecek.

• Serdar kameralara oynuyor, ekmeğinde.
    Kadroda ki oyuncularin hepsini yerlilerde dahil satmak lazım.bedavaya versinler Yunan ligine filan.
    Vazgeçtim bunları düşmanımiza bile veremeyiz ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi popturceyn -- 7 Ocak 2025; 19:10:1 >
  • Rafa silva ya bak, 6 milyon alıyor, 6 euro luk top oynamıyor.

• rcpdrnc kullanıcısına yanıt
    10 milyon imza parası 6+2 bonuslarla yanlış olmasın lütfen.

• 
Sayfa: önceki 22322233223422352236
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.