< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 11 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Bodrumspor (2232. sayfa)
-
-
Mert olmasaydı geçen maçın berabere bitme ihtimali %0.5 bile değildi şayet buna rağmen kaleye rotasyon falan yapılırsa Serdar hocanın Ruh sağlığının yerinde olmadığını düşünürüm.
-
Arda turan, ismail kartal falan konuşuluyor, biz ne yaşıyoruz ya. Başka camialarla bütünleşmiş adamları bizim gündemimize kim getiriyor acaba? Yönetim asla taraftarı falan dinlemeden karar vermeli bence, sağlıklı düşünen bir taraftarımız yok.
-
Bir şey olmaz... Mayıs'ta kripto gs-tsli kongre üyeleri, eski kafalı bunak ve bunak adayları yine seçer Atçı'yı ve 2028 yazına kadar başta kalır...
Nasılsa Tüpçü zihniyetine 3 seçim müsaade ettik buna da ederiz...
-
yönetim kurulunu oluşturan da başkan yalnız...
Aldığı TS'li yönetim kurulu üyeleri Atçı'ya "hıııı bak vallahi istifa ederiz haa, sakın çıtını çıkarma ex başganımız hakkında" tepkisiyle karşılaşmamak için susuyor
-
Ben Roger gelir ve sabır edilirse ligin içinden geçeceğimizi düşünüyorum bunların hiç birini yapmadan, bunuda çok bildiğimden istemiyorum, adam Benfica yı çalıştırıken birkaç Cl maçını izlemiştim çok tempolu hücum oynuyorlardı o yüzden gelsin istiyorumquote:
Orijinalden alıntı: BlacKartal78Kardeşim millet bence Türk teknik direktör isterken kapasitesine yeteneğine falan bakmıyor bu ligin dinamikleri çirkef lik bunuda en iyi Türk hocalar beceriyor gerektiğinde hakeme küfür edecek,gerektiğinde futbolculara bağaracak hatta tokat atacak üstüne yürüyecek gider yapacak malesef burası böyle ama bunun avrupada bir karşılığı yok onun için adı sanı duyulmamış takımlar bizi dövüp dövüp gidiyor bir şeyde diyemiyorum haklılar bir yönden.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Eyüp sana çöpünü vermez bırak Berke'yi. GS, Başakşehir, TS gibi kulüplere kulübün anahtarını dahi teslim eder.
-
İsmail şuankinden çok daha iyi top oynatır diye düşünüyorum takımı , he bize gelmez bence o ayrı. Arda turanı bilmiyorum, bu işe onun çocuğu bunun çocuğundan ziyade yetenek ve meziyet olarak bakılmalı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ben ömrü hayatımda Sercan (dikme) kadar deyim yerindeyse haber Üfüren muhabir görmedim bu adamın basın kartı iptal edilip tesislere alınmaması lazım. özelikle son 1 haftadır her gün hayal ürünü deli saçması şeyler yazıyor etkileşim ve tık almak için sırf.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dün yazdım zaten, "Tüpçü dönemine geri döndük" diye... Tüpçü döneminde de toplardık eski gs-fbli çöpleri. Nobre, Ali Güneş, Okan Buruk, Emre Aşık, Aurelio vs
Atçı bu kulübe geldi geleli kulüp de taraftar da vizyon bakımından epey düştü... Anç döneminde bile bu yoktu.
-
Ben Arda veya Ismailci değilim gelsinler gelmesinler kafa yormadım ama Beşiktaş’ın efsane kaptanı Rıza hocamızı da gördük. En ufak dokunuşu olmadı, geldi Semih’i kesti, Onur’u stoper oynattı. Üstüne aylarca kulübe salladı. Şenol Hoca mesela bize hoca olmadan önce Beşiktaş için ölüp bitiyor muydu? Beşiktaş’a senelerini mi vermişti? Ama kulübün en başarılı dönemini yaşattı.
Souza için de laf ediliyordu. Adamın ruhu şu an 18 kişilik kadroda yok. Şampiyonlukta payı çok büyük.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Başkanın gerçekten hak ederek seçildiğini düşünenler için en iyi ihtimalle fazla iyimser demek lazım. Tepki oyları olmasaydı daha önce ki 3 seçimi gibi %35'i geçmezdi. Hasan Arat yönetimini araştırmak birinci önceliğimiz diye açıklama yaptılar ama ne hikmetse mevcut yönetim Ahmet Nur Çebi yönetimine laf bile söylemiyor dokunmuyor neden? çünkü; Ahmet Nur Çebi ve yönetim kurulu tam kadro Fire vermeden Serdal Adalı'ya oy verdiler. neden oy verdiler? çünkü Serdal Adalı kongrede Çebi yönetimini mali be idari açısından "İBRA ETTİ"
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 7 Ocak 2025; 15:25:34 >
Hocam top oynatmalarına lafım yok kesinlikle. Belki de çok başarılı olabilirler. Ancak gs ve fbli adam bu takıma ne kadar aidiyet duyar ne kadar bu takım için gayret gösterir belli değil. Milli takım maçından sırıtarak çıkan adamdan bahsediyoruz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Katılıyorum. Arda ihtimal yok ama lafın gelişi şu an gelse direkt fark yaratır. Eyüp'teki sözleşme durumu ne acaba? Sezon sonu için anlaşılsa keşke.
-
İkisinin de canı cehenneme gelmeyecekleri belli ne diye tartışıyoruz ki FB artığı ve Malum Camia'nın Silahla hastane basan artığını daha Seçil Erzan olayını söylemiyorum bile Fenerliler çok beğeniyorlarsa İsmail Kartalı alıp tepe tepe kullanabilirler şu iki adamın adını geçirmeyin artık konuda.
Berke ve Kutucu için istenen bonservis ayrı ayrı 10m Euro. Bu paraları vermeye değer mi bence değmez.
Keşkeee bende yabancı tarafındayım buradakiler gibi düşünmüyorum ama burada yabancı deyince millet küfür gibi algılıyor halamı yabancı diyen mesajlar la dolu geçmiş.
-
-
Hakan Çalışkan.
Beşiktaş içinde hanedanlık kurmuş insanlar var, şimdide aynı şey serdartopraktepe ile yapılmaya çalışılıyor. Beşiktaş önce bu statükonun mirasçılarından temizlenmeli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkndgnr -- 7 Ocak 2025; 16:3:36 > -
Bahsi geçen scout şefi arkadaş bu işte yetkin biriyse tüm transfer ve kadro planlaması bu arkadaşa bırakılmak şartıyla Çağdaş Atan iyi bir başlangıç olur. Hoca konusunda çok da acele etmemek lazım beklersek 1 ay kaybederiz yanlış hoca tercihi önümüzdeki sezonu da kaybettirir. Nuri'nin kovulma durumu olabilir belki. Keşke Terzic olsa ama o da mümkün durmuyor pek. Diğer ismi geçenlerin hiçbiri mantıklı değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X