|
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 11 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Bodrumspor (2230. sayfa)
-
-
Roger Schmidt, 22-23 sezonunda Benfica’da lig şampiyonu olmuştur.
22-23 sezonunda Rafa Silva ve Joao Mario dan aldığı toplam gol katkısı = 57 Ama bizim her yerinden Vizyon fışkıran başkanımız İbrahim Üzülmez ile görüşüyor Beşiktaş kongresi Beşiktaş'ın beka sorunudur maalesef. -
Ibo da reddederse ne gulerim ha
-
Acilinden eyup kalecisi berke alinmali..td gerek yok zaten kurayla ciksinlar kimin oynayacagina.. -
Parlak kartal, peki bu herif neden boşta kalmış? -
getirebiliyorsak eğer ilk tercih roger schmidt olmalı. nasıl ikna ederler orası meçhul.
zaten iyi hoca orası ayrı ama en önemlisi adamın benfica'daki ters kanatta david neres ile kurduğu muazzam sistemin iki oyuncusu zaten bizde.
rafa zaten bizde, o her koşulda iş yapar ama
schmidt gelirse elde bir joker var.
başka bir td ile olsa adını anmam ama joao mario da bizde. schmidt varsa joao mario da bir anda denkleme girer.
bu elemanı doğru kullanabilecek tek isim schmidt. bu super mario(!)'yu ilk defa kanat oynatan ve inanilmaz bir verim alan adam schmidt zaten.
tabi ki ters kanatta neres gibi bir adam ile beraber olması şartlı ile. yani diğer kanata gerçek bir kanat oyuncusu da transfer edilmeli. adam eksilten, drippling yapan, pas atabilen bir kanat.
gördük ki sadece schmidt'in sistemi ve oyun planı içinde kanat oynayabiliyor mario, orjini olan 8 numara olarak ise vasat durumda.
gio efendi mario'yu bize 3.5 yıl kitlediğine göre ve elden de çıkaramayacağımıza göre en azından fayda sağlayabiliriz, schmidt ile.
adam 23 gol 15 asistle oynattı bu mario'yu. 23 gol ne demek arkadaş.
ters kanatta david neres'in rolünü üstlenebilecek bir kanat oyuncusu ve ileriye de boşa koşu yapan, hareketli, hızlı, pas dağıtımı konusunda işlevsel, arka üçlü ile uyumlu olabilecek tarzda bir santrafor ile schmidt istediği takımı kurabilir.
-
Beşiktaş’ın hocası nerede?
Scout ekibi nerede?
Beşiktaş’ın kaybetmemesi gereken günleri nerede? Seçimden önce konuşmak bol keseden hayali vaat vermek kolay geldi herhalde. -
Beşiktaş'da ilginç bi uğursuzluk var, büyü müdür taraftarlardan birileri helaya ters mi oturmuştur nedir bilmiyorum ama bir takımda olabilecek her türlü kaos, her türlü karışıklık aynı anda yaşanıyor resmen.
Sergen hocanın kardeşine çok geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum öncelikle, lakin ne yalan söyleyeyim bana biraz bahane gibi geldi. Mutlaka karar vermesinde etkili olmuştur bu hastalığın kötüleşme durumu ama sanki kendisi de gelmeye çok niyetli değildi, bununla birlikte noktayı koymuş oldu. Gelmek istemezse gelmez tabi ki kendi kararı saygım sonsuz, kadronun durumu ortada sonuçta. Bu kadro ile başarısız olup bir daha gelme şansını çöpe atmak istememesi son derece makul ama iki başkan da özellikle Sergen'e gideceğiz derken, Beşiktaş'ın menfaati için eğer reddedecekse bile daha önce kesin bi açıklama yapabilirdi illa Adalı ile yüz yüze görüşmeyi beklemese de olurdu.
Açıkçası bu noktada (Bu kadro ile, bu kaos ortamında, bu bütçe ve 6 aylık yönetim ile) sağlam bir yabancı TD'ün getirilebileceğini hiç düşünmüyorum. Gelen ya çok faiş maaş ve uzun kontrat isteyecektir ya da kadroya bakıp kariyerini lekelememek adına kabul etmeyecektir. Adalı gerçekten BJK menfaatlerini düşünüyorsa uzun vadeli bir TD yerine 6 aylık birini getirip işi mayısta seçilecek yönetime bırakması gerekir ama kendini kanıtlamak için onun da devre arasında gerek oyunculara gerek TD'e bol keseden sözleşmeler dağıtıp durumu daha da kötüye götüreceğini öngörüyorum ne yazık ki.
-
Sergen hoca belirsizliği bitti rahatlama geldi herkese dicem ama bu seferde başkana sarmışlar gibi duruyor hayırlısı bakalım daha dün mazbata aldı adam :) mayısta da seçilecek rakip bile çıkmayacak muhtemelen. 6 aylık vs olduğunu düşünmüyorum yani. Başkan kötü niyetli olmadıktan sonra bir şekil toparlarız diye umuyorum.Mucizede beklemiyorum.Umarım bizi en iyi şekilde savunan ,ülkede işlerin nasıl yürüdüğünü bilen bir teknik direktör ile anlaşılır. 13ünde de transfer dönemi açılacak 3 eksik bölge transferi gerçekleştirsek güzel bir başlangıç olur herhalde.Tabii Beşiktaş'ın paralarını savurmadan.
bugün salıymış gözlerim ekranlarda Arat'ı arayacak yineeeee
-
nerde hoca nerde scout ekibi 1 gun bile onemli -
hasan arat ve yönetimi de süslü cümlelerle gelmiş, sonra sosyal medyanın esiri olmuştu. şimdi de serdar adalı ve yönetimi, sosyal medyanın nabzını ölçüyor. bu çok net. ibrahim üzülmez ismi ortaya çıkıyor, tepkiler ölçülüyor. bilic atılıyor, tepkiler ölçülüyor.
serdar adalı ve yönetimi beşiktaş'ın tabutuna çiviyi çakacak gibi duruyor. zira zerre planları yok gibi duruyor. yine de vakit vermek lazım ancak daha önemlisi sürekli ama sürekli baskıyı üstlerinde hissettirmek lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeterCrouch -- 7 Ocak 2025; 8:32:46 > -
Süleyman Abi de Deli Ibo yu getirirdi -
Hah bende diyordum ki ne zaman birileri çıkacakta başkan yeni seçildi enkaz devraldı vs diyecek diye. Hayırlı olsun tipik mazlum BJK taraftarı. Hala akıllanmadınız.
Bir kişi de çıkıp demiyor ki bu adam 1 sene önce de başkan adayıydı hadi onu geçtim takımın durumu ortadaydı yönetimin düşeceği belliydi ne plan program proje ürettinde başkanlığa aday oldun.
Herkes seçimden önce projelerimiz hazır diyor seçiliyor kulağının üstüne yatıyor.
-
Şu hayatta G5 taraftarının futbol konuşmaya çalışmasından daha komik birşey yoktur heralde.
Sara olmasaymış göztepeden puan alamazmış.
Sen asıl o hakem olmasa göztepeden puan alabilirmiydin onun hesabını yap.
Sara olmasa salih sizde olsa o hakemler yine size yapacağını yapar.
-
Şuan bize en acilinden mümkünse yarın genç dinamik hırslı Biliç'in ilk geldiği zamanki hali gibi bu adamlara futbolu alfabeden öğretmeye başlayacak adam lazım.
Gelirken diyecek ki benim 6 numaram hazır PSV den atibayı getirin.
Kariyerli yaşını başını almış tüm isimlerden uzak durmak lazım.
Dortmund tezgahından geçmiş olan terzic bence en mantıklı tercih olur ama gelmez maalesef.
Dordmundun kökenlerinde hep üretmek var. Şuan bizim en çok ihtiyacımız olan şey.
B planı Xavi C planı Tudor olabilir.
İsim de net değilim ama profilde çok netim.
Bize şenolun tiki taka oynayan takımının altyapısını kuracak genç biliç lazım...
-
Biri de xavi diyor hala akıllanmadınız.
İspanya hollanda Portekizli hocaların Türkiye’de yapamayacağını kaçıncı denemeden sonra anlayacaksınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehmet34 -- 7 Ocak 2025; 9:29:43 > -
Başkan kararlı olursa gerisi gelir önemli olan liderin bir duruşunun olması malesef bizim en büyük problemimiz Fikodan sonra kararlı bir başkanımız olmayişı. Hepsi çevresini sosyal medyayı gazetecileri dinliyor e bunun haliyle başarısızlık oluyor ben Serdar Adalıdan bir gram umudum yok. Geldiği günden beri yok hükmünde sanki şuan başkan yok gibi
-
haha:D yok artık daha neler:
Rıza Çalımbay tonlamasıyla: "o kadar değil hocam, o kadar değil"
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 7 Ocak 2025; 10:10:21 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Wout.WeghorstHah bende diyordum ki ne zaman birileri çıkacakta başkan yeni seçildi enkaz devraldı vs diyecek diye. Hayırlı olsun tipik mazlum BJK taraftarı. Hala akıllanmadınız.
Bir kişi de çıkıp demiyor ki bu adam 1 sene önce de başkan adayıydı hadi onu geçtim takımın durumu ortadaydı yönetimin düşeceği belliydi ne plan program proje ürettinde başkanlığa aday oldun.
Herkes seçimden önce projelerimiz hazır diyor seçiliyor kulağının üstüne yatıyor.
adamı ne övdüğümü ne gömdüğümü düşünüyorum umarım iyi niyetle takımı yönetir.
hocam en son plan yaparak gelen adamın takımı ne hale soktuğu ortada. planı olup olmadığını nerden biliyoruz onuda bilmiyorum ben mesela? Başkan şuan bi td getirebilir zaten. Sergen'e çok yüksek ihtimal bakıyolardı olmayınca ince eleyip sık dokuduklarını ummaktan başka ne yapmalıyım ? Hiçbir zaman linç etme işi hoşuma gitmedi defalarca yazmışımdır bunuda. Bize birşey kazandırdığını düşünmüyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X