< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 11 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Bodrumspor (2229. sayfa)
-
-
Getirin Biliç’i hem artık stadımız da var. Fabri ayarında da bir kaleci verelim bu sefer.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ali Ece Bilic ile konuşmuş, teklif yok diyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kartal Yiğit: "İbrahim Üzülmez ile az önce mesajlaştım. 'Beşiktaş'ta ismim geçiyor. Yönetim kurulunda oylama yapılacak. Beşiktaş'ta görevden kaçılmaz. Hiç olmadığı kadar yakınım' dedi."
-----
Ne diyeyim. Hayırlı olsun. Serdar Topraktepe'den bin kat iyidir herhalde.
-
Sergen gelmesin diyen arkadaşlar Hani denenmişi tekrar denemeye gerek yoktu. Biliç ne ?
Üzülmez hayırlı olsun, arkasındayım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 6 Ocak 2025; 22:45:25 >
Biliç küpe takıyor gitar çalıyor alimlerin alimi mali mecenin de kankası sergen ne
Hem Süleyman abi de denerdi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Valla o yollar bizde de var.
Ali Ece bence motoru sogutsun.
Süleyman abi bizim tipimizdeki adamları sevmez onun kalbi ve tek oyu arat'a.
Deli İbo gelip futbolcuları döverse kabul ama onun haricinde Serdar Hocadan teknik taktik olarak çok da ileride değil.
Gelsin Biliç hoca 2 tane kanat 1 tane sol bek transferi ile en azından şu Ziraat’i kovalayalım yine.
Sivas maçının hakemi Meeeeler olmuş. Zaten camia karışık taraftar sinirli patlayacak yer arıyor. Bu adam yine bizi biçecek ama bu sefer kimsenin sabrı kalmadı kötü şeyler olabilir.
edin terzic
igor tudor
bu ikiliden birisi güzel alternatif olabilir ama TR liginin bugu yabancı hoca ile şampiyonluk çok düşük ihtimal. birkaç yıllık yapılanma yapalım desek teknik direktöre o kadar sabredilmez TR liginde. bizim ülkemizde şampiyon olamıyorsan başarısızsın demektir.
Serdar alt yapı hocası. Hayatında bi tane takım çalıştırmamış. Kaptanın getir götürünü yapar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Başka haberde de yönetimin ibrahim üzülmez ile ilgili düşüncesi yokmuş
Mendes alman bi hoca bulsa bari
Adam, bir Türkiye'yi karıştırıyor bir Arabistan'ı.
Var'a da Yankaya'yı versinler. Muhteşem ikiliyi buluşturmuş olurlar.
-
Inter milan maçını izliyorum da ne zaman acaba böyle sıkı defans yapan, diri bir takımımız olacak? Yada olacak mı?
Hic bir zaman
Roger ı bi denesek olmaz mı hocam?quote:
Orijinalden alıntı: ehmet34
Başka haberde de yönetimin ibrahim üzülmez ile ilgili düşüncesi yokmuş
Mendes alman bi hoca bulsa bari
Serdal Adalı'nın ne kadar Gereksiz bir tercih olduğunu Tamamıyla duygu sömürüsü ve karşıya etti yönelik Çamur | Algılar yürüterek seçim kazandığını ve hiç bir şekilde B planı falan olmadığını ve ve başkan olmaması gerektiğini İbrahim Üzülmez tercihi sebebiyle herkes anlamıştır umarım.
Deneyelim hocam kim varsa
Yönetim de teknik kadro da 6 aylık oldu zaten
[i]Serdal Adalı yönetiminin getirebileceği en Alman teknik direktör; Alman Asıllı Tayfun Korkut olur yada İbrahim gelir bu yönetim Beşiktaşlılar'a 4 ay boyunca eziyet edecek ve acı çektirmek için geldi buraya bu adamlar Vizyon dedikleri Beşiktaş'ı Anadolu kulübü yapmak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 7 Ocak 2025; 0:5:19 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X