Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 11 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Bodrumspor (2207. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: NeoNesil2025 , lancelot344 , Kairos07 Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 10 Misafir (3 Mobil) - 10 Masaüstü3 Mobil
5 sn
45.039
Cevap
233
Favori
960.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
34. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 22052206220722082209
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Galatasaray-Beşiktaş derbisindeki skandal ve taraflı yönetimi sonrası eleştirilerin odağı olan Arda Kardeşler, Trendyol 1. Lig'de oynanan Yeni Malatyaspor-Boluspor maçının VAR hakemi olarak görev yaptı | Ne güzel kandırdılar dimi ? Aynen bak astırdık düdüğünü .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tamam kanat yok doğru fakat dünyada ki tek sistem kanat oyunculu değil, eğer elimizde ki topçulara göre sistem deneselerdi bundan daha kötü olmayabilirdi, 4 3 1 2 sisteminin bu takıma uyabileceğini düşünüyorum, aynı şeyi yapıp farklı sonuç beklemektense böyle bir sistem deneyebilirdi iki hoca, 100. yılda hazırlık maçında AEK dan 5 yiyince Lucescu 3 lüye dönmüştü, ne Serdar hoca ne Gio başka sistem den emedi

• abzek_06 A kullanıcısına yanıt

Boş ver yazmaya değmez. Kimse farklı bir şey denemiyor. Elinde Muçi var Joao Mario var Rafa var Gedson var Ox var. Musrati bu takımda kanat yokken oynamaz, 2 tane bindirme yapan bek olmadan oynamaz, arkada sağlam stoper yoksa oynamaz.

Kanat yoksa farklı oyun oyna. Elinde 50 orta saha varsa rakibi ortadan yar. Sanırsın ki karşımızda prime italyan orta sahası ve defansı var da onlar geçit vermeyecek bize. Çift forvet dene 41212 oyna bir şeyler oyna. Koy herkesi orta sahaya. Sanki kanat olmayınca orta sahalara yanlara açılamayacak.

Ezberden oynuyoruz işte rakipler de çözdü. Muçi kanat oynasa ne oynamasa ne?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @mrbaronx O şekilde küfürlü yazmayalım.

• Beşiktaş, Tayyip Talha Sanuç'un uyluk arka adale kas tendon bileşkesinde gerilme ve kısmi yırtık tespit edildiğini açıkladı. | Sözleşmesini 2027'ye kadar uzatan ve Kameralar önünde şov yapan Samet Aybaba ödesin bence transfer döneminde gönderilmesi mümkün olmazsa maaşını her ay 👍🏻 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 11 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Bodrumspor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 4 Ocak 2025; 16:7:47 >

• bu takımı kim toplamış anlamadım ne defansı,ne orta sahası,ne kanat oyuncusu nede golcüsü var inanın Sergen Hoca ya acımaya başladım zira olacak başarısızlıklar sanki onunmuş gibi algılanırsa üzülürüm.

• Serdar dan birşey olmaz. Eli sopalı lise öğretmeni koysan daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 4 Ocak 2025; 16:9:2 >
  • BlacKartal78 kullanıcısına yanıt
    Takımın genel berbat halinden ve buradaki ortamdan dolayı eskisi gibi foruma girip mesaj bile okumuyorum zaten. Herkes illa birşeyci olmak zorunda burada. Mesela bazen aklımdaki oyuncuları yazmak istiyorum, kim gelirse faydalı olabilir, hangi profilde oyuncular lazım, isimler önermek istiyorum, takımın taktiğini konuşalım istiyorum ama burada bunların bir karşılığı yok. Kavga edip laf sokarsan varsın bu forumda maalesef.

• Beşiktaş’ta Tayyip Talha Sanuç en az 1 ay sahalardan uzak kalacak. Kronik bir futbolcuyu 2027'ye kadar başımıza bela ederek gitti adam Resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 4 Ocak 2025; 16:11:42 >
  • Onurla bunun durduk yere sözleşmesini iyileştirenler gelsinler ceplerinden ödesinler.

gelen istisnasız her yönetim Beşiktaş’ın parasıyla racon yapıyor. bir insan durduk yere onura niye sözleşme verir Talha'nın sözleşmesini uzatır Nasıl kurtulacağız biz bunlardan?

• Am@deus kullanıcısına yanıt

Adam Abdülhamid zamanından beri ümit vaat eden genç hoca 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 11 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Bodrumspor 

• Necip Uysal , çapraz bağ, sezonu kapattı.

Paulista, tendon yırtığı, kas kopması, kaçıracağı maç 22,

Rashica, gerilme-çekme,kaçırdığı maç 6,

İmmobile, gerilme, kaçırdığı maç 5

Musrati, gerilme, kaçırdığı maç 4

Muci, gerilme, kaçırdığı maç 3

Tayyip Talha, yırtık, 1 ay. Kaynak; Fırat Günayer X Hesabı telefonda olduğum için direkt Tweet linkini bulamadım ama şu bir gerçek ki bu takımın sakatlanmayan tek oyuncusu kalmadı ve bunun tek sorumlusu GVb.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

Küfür yazmadik Reis oturma organinin adini yazdik

• Malum kulüp 90 puan önde olsa yine bir yerlerden sürekli destek alacak.

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 11 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Bodrumspor
  • Am@deus kullanıcısına yanıt

Santos'un oynatmadığı kadar varmış. Bir stoper nasıl olur da pozisyon almayı bilemez veya durmadan yerini kaybeder?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Kartal -- 4 Ocak 2025; 17:9:22 >
  • Beşiktaş, Bodrum FK maçı için bilet fiyatlarında indirime gitti.

Kuzey Üst: 500₺
    Kuzey Alt: 550₺
    Güney Alt: 600₺
    Doğu Üst: 1.300₺
    Doğu Alt: 2.250₺ - 2.750₺
    Batı Alt: 2.250₺ - 2.750₺ | 50 TL olsa su takıma fazla bırakın 500 TL'yi şahsen o parayı daha faydalı şeyler için kullanırdım ben İstanbul'da olsaydım Bu takımı izlesin diye insanlara para verilmesi lazım.🙂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 4 Ocak 2025; 17:23:33 >
  • Unai Emery, ismi Beşiktaş'la da anılan Jaden Philogene hakkında açıklamalarda bulundu.

"Adaptasyon süreci istediğimizden daha yavaş ilerliyor. Potansiyeli var ama bizimle birlikte olduğu ilk 6 ayda potansiyelini gösteremedi. Yakın zamanda takımdan ayrılabilir."

• Gerçekten de bütün taraftar gruplarının ortaklaşa bildiri yayınlayıp maçlara gitmeme kararı alıp herkese bunu önermeleri lazım. Şu takımı izlemek için para veren üstüne bir de zamanını harcayan herkese özür borcu var bu ruhsuzların. Yazık yani bir de çocuğuyla giden anne babalar var. Çocuğunu teselli ediyor bir de insanlar.

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Konuşma seviyesine bakınca tam fan club olmuş size başarılır sohbetlerinizin devamını dilerim

Takıma bulduğunuz kanatlarda baya iyimiş sergen bu kanatlarla uçuşa geçecektir

• @Lincoln Burrows. açtığı Fan Club sana göre değil..Ferdi Tayfur fan kulübü açarlar yakında ..orada daha güzel sohbet edersin

• 
Sayfa: önceki 22052206220722082209
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.