Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 11 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Bodrumspor (2209. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: MrSAVIOR , saranghapanida , R_DeNiro , Kara Kartal Daha Az
4 Kayıtlı Üye ve 18 Misafir (3 Mobil) - 19 Masaüstü3 Mobil
5 sn
45.124
Cevap
234
Favori
962.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
7. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 22072208220922102211
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu Romulo gibi oyuncu bulamıyoruz ya. Adamlar paraense takımından almış ve daha 22 yaşında. Piyasa değeri 4 milyon €. Saçma salak götünün kılı ağırmış oyunculara gidiyoruz sürekli çıldırıyorum. Genç, dinamik, agresif, atletik oyuncular almamız lazım. Adamın boyu 1.93 ve hızlı da. Herifin gerisinden gelip geçti, attı golü.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sisyphus kullanıcısına yanıt

Cenk’ kariyer planlamasını çok kötü yaptı. 20m küsür maliyetli Elnesiri ve 6m maaş alan Ceko’yu kesme gibi bir şansı yok. BJK de kalsaydı . Şuan oynuyordu.

Biz oyuncu alırken , oyuncu kaç gol atmış , kaç maça çıkmış , bunları geçtim zaten de “büyük takımda oynamış mı ?” Hemen al.

Ben oyuncu alacak olsam, Eski hocalarına sorarım , Bu adam idmanda nasıl ? Arkadaşlarına saygılımı? Çalışkan mı? Kötü alışkanlıkları var mı ? Hırslı ve azimli mi?

Bu sorular çok önemli biz bunlara hiç bakmıyoruz. Ve kaybediyoruz. Kaybetmeye devam edeceğiz.

Bu Hüseyin Yücel okullarına aldığı Hocalara nasıl mülakat yapıyordur!! Çok cüzi paralara çalıştırıyordur. Ama BJK pahalı fosssileri doldur. Şimdi bu bitiklerden nasıl kurtulacağız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @tartekin Yaşına saygıdan dolayı herkesin alttan alıp sana saygı duyması gerektiğini düşünüyorsun. Sen saygıyı hak etmediğini şu forma parası olayıyla gayet gösterdin. Burada belirli bir üye toplandık bir üyenin çocuğuna doğum günü hediyesi aldık içimizden geldi. Sen bunu niye deşifre ediyorsun durduk yere? Bir iyilik yaptık, bir çocuğun yüzünü güldürdük. Beşiktaş taraftarı doğal afetlerde sahaya her türlü oyuncağı, formayı, atkıyı, montu attı.

Sen destek olmadın bile. Seni ne ilgilendiriyor kimin kime ne hediye ettiği? Bir de o arkadaşın alakası yok bu durumla. Onu da yanlış kişiye yazmışsın.

Yaptığın gerçekten ayıp. Ben senin adına utandım.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • NeoNesil2025 N kullanıcısına yanıt

Yanlışlıkla girdim sayfanıza yorumu da tesadufen okudum ama bu yoruma çok güldüm ya :))

• Bizim immobilenin sahada yuruyecek mecali yok.Goztepe ataginda Osimhen kendi ceza sahasindan top cikariyor falan.Fark iste bu kadar cok.

• 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 11 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Bodrumspor

gelsin kurtarsın diye beklenilen adam bu aksam çıkıp gs maçı yorumlayacak mesela, kimlere el açtırıp muhtaç ediyorlar. utanıyoruz artık

• Ulan bu gs çok kısmetli ya. Maç içinde hiç bir etkinliği yok adamların, bir tane pozisyon oldu gol attılar.

• norton772 kullanıcısına yanıt

Biz nerde düşüşe geçmiş çöp var onlari aliyoruz

• mrbaronx kullanıcısına yanıt

Sergendiola Gömeç Belediyespor'dan stoper istesin stoper alınır.... Sergendiolanın isteği üstüne istek söylenmezzz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 4 Ocak 2025; 20:34:50 >
  • BAY göz göre göre hakemi alkışla protesto etti, devam tabii ki

• mrbaronx kullanıcısına yanıt
    Bit pazarı meraklısı gibiyiz.

• Valla bence bu sefer penaltı. Ama her takıma çalınır mı işte orası meçhul.

• norton772 kullanıcısına yanıt

Her gelen yönetim kulübe menajer sokmayacağız diyip,menajer kucagında gezdirdikleri için kulübü ne kadar scout getir aynı çöpleri almaya devam edecekler önce kafa olarak değişmeli kulüp.

• BJK kullanıcısına yanıt

Ne penaltisi hocam kafa topuna cikarken elim rakibin poposuna da degebilir yuzune de , dirsek yumruk tokat var mi yok

• Söz konusu malum takım olunca Küfür etmek serbest herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 4 Ocak 2025; 20:42:8 >
  • 
Sayfa: önceki 22072208220922102211
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.