< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 11 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Bodrumspor (2210. sayfa)
-
-
estağfurullah hocam ne yanlışlığı.. "Rakip takım taraftarlarının bu sayfaya erişimi-yazı yazması yasaktır" ibaresi olmadıktan sonra isteyen istediği sayfalara girer...
ben mesela ara ara sizin konunuza göz gezdirip yorum yapıyorum fakat galatasaray konusunda tek bir "a" yazmaya bile üşeniyorum zira geçmiş yıllarda özellikle 2018 yılında banlanan hesabımla sık sık forumlarına girip baya sinirlendirmiştim gsli üyeleri. Artık yöneticileri Galatasaray forumlarında Neo Nesil nicki gördüklerinde yapıştırıyorlar 1 günlük gs forumlarına yazı yazmama cezasını
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 4 Ocak 2025; 20:46:36 > -
Dikkatli olacak futbolcu, adamı dağıtıyor resmen yahu, daha önce aldıkları gibi değil bence.
-
Ben sana başka hiçbir şekilde cevap yazmayacağım. Kim kimi uyarıyor göreceğiz.
-
Koluyla topu kesiyor, yalandan elini kulağına götürüp köşe vuruşu veriyor. Malum kulübün ligde hakkıyla kazandığı 3 maçı zor bulursun.
-
Bu takım ne olacak o kadar belirsiz ki sergen gelicek dediler ses seda yok ne umutlarla başlamıştık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dengesizmisin iftira atarsan yazmadığım şeyleri yazmışım gibi söylersen çüşşşş derim tabi
Sen ispatlasana benim sana özelden yazdıklarımı neymiş bende bileyim gerçi şu forma olayı gibi bu da bana ait değil kimle karıştırdın acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sergen neden geleyim ki kafasında ve hakklida
Neden hep bu camianın evlatlari enkaz devralmak zorunda gözüyle bakıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 4 Ocak 2025; 21:11:0 >
Oda haklı kendince hocam ne diyim ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence yeri değil. Benim mesajda silinmiş ama olsun. Konuyu takip edenlerin kabahati ne ? Ayrıca yöneticinin senin adına utandım demesi olmamış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 4 Ocak 2025; 21:14:23 >
Zaten beni destekleseydin yanlış yapmışım diye düşünürdüm. Sen iyilik yaptığında bunları insanların yüzüne vuruyorsun demek ki. Destek olma böyle bir zihniyetin varsa.
-
Vallahi bu takımı seyretmek için verilen 1 kuruşa dahi acırım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X