Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 11 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Bodrumspor (2210. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 15 Misafir (5 Mobil) - 14 Masaüstü7 Mobil
5 sn
45.125
Cevap
234
Favori
962.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
7. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 22082209221022112212
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hasanmerto kullanıcısına yanıt

estağfurullah hocam ne yanlışlığı.. "Rakip takım taraftarlarının bu sayfaya erişimi-yazı yazması yasaktır" ibaresi olmadıktan sonra isteyen istediği sayfalara girer...

ben mesela ara ara sizin konunuza göz gezdirip yorum yapıyorum fakat galatasaray konusunda tek bir "a" yazmaya bile üşeniyorum zira geçmiş yıllarda özellikle 2018 yılında banlanan hesabımla sık sık forumlarına girip baya sinirlendirmiştim gsli üyeleri. Artık yöneticileri Galatasaray forumlarında Neo Nesil nicki gördüklerinde yapıştırıyorlar 1 günlük gs forumlarına yazı yazmama cezasını 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 11 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Bodrumspor 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 4 Ocak 2025; 20:46:36 >
  • hasanmerto kullanıcısına yanıt

Dikkatli olacak futbolcu, adamı dağıtıyor resmen yahu, daha önce aldıkları gibi değil bence.

• tartekin kullanıcısına yanıt

Ben sana başka hiçbir şekilde cevap yazmayacağım. Kim kimi uyarıyor göreceğiz.

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 11 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Bodrumspor
  • Koluyla topu kesiyor, yalandan elini kulağına götürüp köşe vuruşu veriyor. Malum kulübün ligde hakkıyla kazandığı 3 maçı zor bulursun.

• Bu takım ne olacak o kadar belirsiz ki sergen gelicek dediler ses seda yok ne umutlarla başlamıştık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dengesizmisin iftira atarsan yazmadığım şeyleri yazmışım gibi söylersen çüşşşş derim tabi

Sen ispatlasana benim sana özelden yazdıklarımı neymiş bende bileyim gerçi şu forma olayı gibi bu da bana ait değil kimle karıştırdın acaba

• AMC kullanıcısına yanıt
    Sergen neden geleyim ki kafasında ve hakklida

Neden hep bu camianın evlatlari enkaz devralmak zorunda gözüyle bakıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 4 Ocak 2025; 21:11:0 >
  • ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt

Oda haklı kendince hocam ne diyim ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence yeri değil. Benim mesajda silinmiş ama olsun. Konuyu takip edenlerin kabahati ne ? Ayrıca yöneticinin senin adına utandım demesi olmamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 4 Ocak 2025; 21:14:23 >
  • Am@deus kullanıcısına yanıt

Zaten beni destekleseydin yanlış yapmışım diye düşünürdüm. Sen iyilik yaptığında bunları insanların yüzüne vuruyorsun demek ki. Destek olma böyle bir zihniyetin varsa.

• Vallahi bu takımı seyretmek için verilen 1 kuruşa dahi acırım.

• 
Sayfa: önceki 22082209221022112212
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.