Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 11 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Bodrumspor (2211. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45.146
Cevap
234
Favori
963.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
11. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 22092210221122122213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sergen hoca bu takımı şaha kaldırır diyenler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam ortayı koluyla kesiyor ve penaltı verilmiyor, 102 de toplar 202 de Göztepe'nin %100 penaltısını veremeyen bir düzen kurmuşlar soran olursa GS ligin en iyi top oynayın takımı falan filan.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beşiktaş, Samsun, Eyüp, Trabzon ve Göztepe.

Evlerinde oynadıkları son 5 maç. Hepsinde bariz hakem desteği aldılar. Gerçek şampiyon bir takım en az 2-3 tanesini eze eze, tartışmasız alır ama nasıl kazandıkları ortada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 4 Ocak 2025; 21:23:44 >
  • Suç bunda değil bunun gibi cahil, vizyonsuz şovmenlerin mabadını kaldırıp, kulübü cahil, vizyonsuz şovmenlerin karşısında şaklabana çevirten TJK Başkanında.

• Çalışan, üreten, çare arayan bir antrenör gelsin de gerisi önemli değil. Serdar Topraktepe'nin takıma, oyunculara en ufak etkisi yok. FB maçı için analiz yaptığı iddia edilen videolar falan paylaşıldı da boş. Primi gören oynadı. Tr kupası için de takımın başında masör olsa o maçı kazanırdık. Gio'ya da en ufak etkisi olmadı. Semih yedekken Topraktepe'nin onu oynatacak hatırı da mı yoktu? Yokmuş demek ki.

• Fırat Aydınus:
    Alper Akarsu bu akşam çok çok kötü bir yönetim gösterdi. 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 11 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Bodrumspor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 4 Ocak 2025; 21:32:39 >
  • 🗣️ Deniz Ateş Bitnel:

“Torreira'nın eline temas eden top penaltı olmalıydı!

Her ne kadar elini kapatmaya çalışsa da halen vücuttan açık ve bariyer oluşturuyor.”

• Adama uçan tekme atıyor neredeyse. Buna penaltı vermeyecekseniz oynatmayın Ligi kupayı verin olsun bitsin Beşiktaş'ı 3 hafta içerisinde operasyon çekerek yarıştan el çektiren düzenin işleyişi işte bu pozisyondur.

• GS, Alper sayesinde bu maçı da kazasız- belasız atlattı.

Göztepe’nin verilmeyen iki penaltısı ve GS’ye verilen uydurma bir penaltı var ama olsun!..

O kadar kusur kadı kızında da olur.

• ŞahinAbi kullanıcısına yanıt
    Değişen birşey olmayacak, motoru zayıf bir araca istediğin yetenekli sürücüyü getir, motorun maksimumu kadar performans gösterir. Kısacası hocadan önce takım komple değişmesi gerekir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Haberim yok ne yaptığınızdan.
    Bu işler hadi para toplayalım şeklinde olmaz. Gs bölümünde zamanında küçük çocuklar için kışlık malzeme konusu açılmıştı. Valilik ve forum yönetiminden izin almanız lazım. Yoksa bu tip ithamlara maruz kalırsınız.

Yine duygusal yazmışsin, neden ?
    Çelik gibi olman lazım senin.

• Am@deus kullanıcısına yanıt

Özel mesaj olarak yazayım, bu konuyu daha çok uzatmayalım.

• Samet Aybaba ile Sergen Arasındaki Fark Videoyu Sonuna Kadar İzleyin

Samet 6 ayda = Muçi + Musrati + Svensson için Beşiktaşın 50 milyon eurosunu çöpe attırdı sonra ne oldu sametin yetkileri elinden alındı olayın kısa özeti budur kimse kimseyi kandırmasın

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 11 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v BodrumsporDeplase Plusyoutube
    Sergen Yalçın, Balotelli’nin Beşiktaş’a transfer hikayesini anlatıyor.#futbol #beşiktaş #deplaseplus
    https://www.youtube.com/watch?v=ZcFJ8bSFv7A&t=4s
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

Sen bütün bölümü böldün bro. Daha özelimi kaldı.

Malum aday ortaya çıkınca yerinde duramadın, aynı fikirde olduğun üyeler diğer üyelere hakaret etti, ses etmedin.

Bak son kez samımi olarak şunu söylemek isterim. Yönetici olarak kal ama biraz kafanı dinle.

Öyle ben bıraktım, idare edeyim şeklinde iş olmaz. Bu forum senden değerli değil.

Neden bunu yazıyorum zira bu hatalara biz ve arkadaşlarımızda düştü.

Ne gerek var ? Bak eski arkadaşlarınla bile kötü olmuşsun.

Bu işin sonunda madalya yok. Olsa ben alırdım yada bilirdim.

• Sergen olmasa Reis'ı isterim valla

• Am@deus kullanıcısına yanıt

Sen hala orada mısın? Aynı fikirde olduğum üyeler diğerlerine hakaret etmiş, ses etmemişim ama o üyelerle de aram kötü olmuş. Allah Allah neden acaba? Onlara da uyarı verdiğim için olabilir mi? :). Neyse aynen öyle diyelim de mutlu ol hadi. Bir de GSliler artılar seni mis gibi senden mutlusu yok bu akşam :)

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Sergen Beşiktaş a hayırlı olsun, inşaallah başarılı olur

• 
Sayfa: önceki 22092210221122122213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.