Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 11 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Bodrumspor (2213. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
45.146
Cevap
234
Favori
963.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
41. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 22112212221322142215
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Candaş Tolga Işık: "Hasan Arat, programa konuk bağlama dedi. Ben de bağlayacağım dedim. Bana garip garip emojiler attı. Adam şu an ortada yok."

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fantasticoo kullanıcısına yanıt

Ben Sergen gelsin istiyorum. Hocayı çok sevdiğimden birşey umduğumdan da değil. Hem ortam yumuşar. Taraftarın büyük bölümde sanki Sergen gelince uçacak umudu var. Hem bu arkadaşlarımız mutlu olsun hem de başarısız olursa sesleri kesilir. Sergen’i de aradan çıkarmış oluruz. İşin şakasını geçersek İnş hoca başarılı olur da şampiyon oluruz.

Özel yaşam kimseyi ilgilendirmez de bu tarz işlerle( Kumar) uğraşan insanlar , iş ve kariyerinde başarılı olmazlar.

Sen “para kaybetse ne olcak demişsin.” Kazansa da aynı şey. Daha çok oynamak isteyecek.

Zaten özel yaşantısında bu tarz aktivitelere düşkün olduğunu katıldığı talksow. vb. programlarda dile getiriyor.

Hoca dediğin Ana birlik komutanı gibi olucak. Sabah tesisi açacak. Akşam en son o çıkacak.Oturup sabah kadar analiz yapacak. O iş g.tü Sergen Hoca da yok.

Ha ne olur. Tatilden gelen Danimarka milli takımı gibi bir sezonluk tesadüfi şampiyonluk gelir. Sergen bey bu sefer de Bodrum’dan gelmez. ( Geçen ki Çeşme) Takım Cl de yine rezil olur.

Yani Sergen hoca bir takımı 2-3 yıl başarı yakalatamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irfan s -- 5 Ocak 2025; 0:45:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O değil de bu lig tiyatrosu daha kaç yıl devam edecek? Bilelim de ona göre izleyelim artık. Harbi bokunu çıkardılar. Yüzsüz camia da sevinmeye doymuyor, bir de mağdur edebiyatı yapıyor.

• 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 11 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Bodrumspor Hayırlı olsun umarım dediğim tespitlerin hiç birisi tutmaz da Beşiktaş başarılı olur Sergen Yalçın ile. | Kişiler gelip geçici Aslolan bu camianın başarısı ve Beşiktaş

• Sergen hocam kumar oynarken sınırlarını belirliyorsa bence sıkıntı yok ya. Niye bu kadar takıyorsunuz onuda anlamıyorum.Çoluğu yok çocuğu yok. Nasıl mutlu oluyorsa öyle takılsın.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    O malum üye yine ortalığı karıştırmış anladığım kadarıyla. Bende bloklu olduğu için göremiyorum ama forma konusu nerden çıktı ne alaka anlamadım. Bir kaç üye arkadaş aramızda para toplayıp forma hediye ettiysek bu kimi ilgilendiriyor? Ne biçim zihniyetiniz var ki yapılan iyilik üzerinden insanları vuruyorsunuz burada. Sessiz sedasız kimseye birşey yüzlemeden iyilik yapmak neden battı durduk yere? Adam nereden kavga çıkartacağını şaşırdı artık. Kötü niyetleriniz batsın başka birşey demiyorum.

• sergen gelsin başarısız olsun birilerinin sesi kesilir ne demek ya? bir insan takımının başarısız olmasını nasıl ister buna gönlü nasıl izin verir?
    başarılı olursa sizin neyiniz kesilecek? sevinmeyecek misiniz?
    iyice saçmaladınız artık. velisinden istediğini alamayan çocuk gibi tavırlardasınız istediğiniz td gelmiyor diye neler umuryorsunuz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gelen başkan adayları planım programım var diyor a b c alternatiflerimiz hazır diyor ama

Herşey spontane gelişiyor koca kulüp sergeni bekliyor

Sergen hayatta herşey para değil iki gündür kardeşimin sağlık problemi ile ilgileniyorum yoğun bakımda dedi rabbim acil şifalar versin gürsoy yalçına fakat

Segen şimdi tatilde miydi hastane de miydi anlamadım

• omzunda_muzikaletli_zenci kullanıcısına yanıt
    Anlatımda sıkıntı olmuş kötü birşey dememiş arkadaş. Bugün polyanna gibiyim şerefsizim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 4 Ocak 2025; 23:53:40 >
  • Am@deus kullanıcısına yanıt
    hoca hakkında her türlü pis iddialarda bulunuyorlar bizdeki bir kesim de sırf adamı sevmediği için balıklama atlıyor bu ifadelere. hadi g5 tayfa neden sevmediği belli acıları büyük bunlara ne oluyor da nefret edercesine tavırlardalar anlam veremiyorum

geçen x’te arat trolleri sergen scout istemiyor gürsoy yalçın var çünkü diye yaydılar bak adam hastalıkla uğraşıyormuş. balıklama atladılar hepsi. ne olacak şimdi? at çamuru izi kalsın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Beşiktaş 16 kere şampiyon olmuş 1'ini Sergen ile olmuş futbolcuyken olduklarını saymıyorum.

Buna Tesadüfi şampiyonluk demek bana acımasızlık geliyor. Adama bi Hulk alsalar 10 puan farkla şampiyon olurdu. Tesadüfi nedir ya bu kadar küçük görmek ne biliyim hani Gs li falan dese anlarım siz nasıl kendi takımınıza bunları diyorsunuz anlamıyorum.

• omzunda_muzikaletli_zenci kullanıcısına yanıt
    Ayıp etmişler allah şifa versin.
    Bizde klasik hırsıza birşey olmaz cambaza bakçilar çok hocam.

• Naganzo N kullanıcısına yanıt
    Hulk alınsa bats gelmezdi haliyle sl'den puan alırdık. Bats bvb maçında neti kaçırmıştı.

• Su zencinin seysine soyleyin engellemis cevap veremiyorum bende simdi okudum sergen hoca 2,5 senedir kardesimin hastaligiyla ugrasiyoruz demis ALLAH sifa versin biz hocayi las vegasta görduk,tatilde gorduk,gece alemde gorduk,simdi kumarda görüyoruz ee hastanede bir haberi cikmayinca bilemedik kardesinin hastaligini kardesim ayip etmisiz devamli buralarda haberi ciktigi icin düsünemedik.

• Göndermekte zorlandığımız oyuncular gitmek istemiyorlarsa yapıacak şudur parasını ödeyerek futbol hayatlarını bitirmek

1 - U19 ne kadar genç varsa hepsini sahaya sürerim

2 - Sahada koşmayını, antreman öncesi 20km koştururum sonra takımla beraber çalıştırırım

3 - Seneye takımla çalışmak istemediğimiz oyuncunun parasını vermek koşuluyla top toplayıcı olarak çalıştırırım (para vermeden kuzu kuzu gider)

Takımın neden koşmadığı belli olmuyor mu

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 11 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Bodrumspor
    🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 11 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Bodrumspor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 5 Ocak 2025; 0:36:38 >

• bjkyener kullanıcısına yanıt

menajerleri çok çakal , Linsans çıkarmasan, Fifa’ya veriyor. Parasını alıp hemen kaçıyor.

Tboyd, ismi aklıma gelmedi İspanyol stoper, dava açıp paramıza çöktüler.

Yani top toplayıcı yapamıyorsun , Listene yazman gerekiyor. Bu da yabancı kotanı yiyor.

• irfan s kullanıcısına yanıt

Göndermek istedikten sonra her türlü gönderirim

şampiyon olma ihtimali yok

2. olma ihtimali yok

3. olma ihtimali yok

4. olma ihtimali yok

Her türlü kuzu kuzu gönderirim bunun yolu çok

• 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 11 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Bodrumspor
  • 
Sayfa: önceki 22112212221322142215
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.