🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 11 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Bodrumspor (2214. sayfa)
-
-
Ozanı geçmiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 5 Ocak 2025; 2:21:8 >
-
Gelecek sezon Semih Kılıçsoy:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 5 Ocak 2025; 2:52:57 > -
TGRT Stüdyoda Futbol moderatörü Doğan Öncel: “Türkiye’nin en dinamik kadrosunda bir azalma yaşadık. Beşiktaş yeni başkanı Serdal Adalı, Futbol AŞ Yönetim Kurulu’na Bülent Uslu’yu ekledi. Bülent Uslu, bundan sonra bizimle beraber olmayacak.”
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bülent Uslu Futbol AŞ'ye girmiş. Zaten kendi sosyal medya ekibinide kurmuştu bol bol algı yaparlar artık. Bu kulübe 16 şampiyonluk gerçekten fazla.
-
-
-
sergen bugun reddetse ne gülerim ya. artık beşiktaşı daha ne kadar küçük düşürecekler merakla takip ediyorum.
-
Bülent Uslu'nun Futbol AŞ'ye girmesini çok yadırgıyorum. Çok yanlış bir iş gibi geliyor, umarım haksız çıkarız.
-
-
Beşiktaş Futbol A.Ş için liyakatli, vizyonlu, birikimi olan birçok isim var bu görev için. Bir fenomenin adının bile geçmesi komik ve skandal. Adalı sırf taraftar tepkisi sebebiyle bu haberi de gün içerisinde inkar edecektir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Adalı tepkiler gelince yalanladı Bülent uslu haberini
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nerede yalanladı? Adalı'nın hesabında göremedim, iletişim hesabını da kapatmışlar.
Lansmandan beri konuşuluyor bu konu zaten, hatta haberleştiren gazetecilere arayıp yaptıkları haberleri sildirdiler tepki olunca o dönem.
Dün artık TV'de canlı yayınında söylenmiş, yayına katılmamış adam. Kanal yönetimi ve Bülo kendi kendine gelin güvey olacak kadar meczup değildir.
Seçim döneminde iyi algı kastı Yücel aleyhinde, Adalı yayınlarına Superchat attı, kongre günü gidip ortalığı karıştırdı kavga çıkardı; illa ki mükafatlandırılacak. Yoksa öncekilere yaptığının aynısını yapacak Adalı'ya.
-
Bülent Uslu maç sonu hakemler hakkında konuşsun yeter.
-
Allah kahretsin o Alanya maçını. Hem doğranmıştık hem de Ghezzal sakatlanıp kronik hale dönmüştü.
-
Bu benim içeriğimi kaldıran delikanlı kim ? hangi admin bana uyarı cezası verdi kaldırdı bi söylesin bakayım ? o görselde eski gs başkanının ve oyuncularının itirafları var... Adminin açıklaması : yersiz şike ve siyasi içerikli mesaj olmuş. Ben söylemiyorum Gsnin eski başkanları oyuncuları itifrafta bulunuyor. Unutmayın adalet bir gün hepinize lazım olacak.
-
gündemi bülent uslu olan camia ve başkan. vah vah vah
-
Yaklaşık 15-16 saat sonra olsa da, yalanlama geldi nihayet.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X