< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 11 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Bodrumspor (2216. sayfa)
-
-
Bu saatten sonra hem yönetim hemde taraftar artık kimseye yalvaramaya kalkmasın
Normal vatadandaşın da ailesinden hasta olan kişiler var kimse çalışmamazlık yapmıyor kimse işini bırakmıyor
Sergen efendi gelmek istemiyor gerisi bahane tatile yurtdışına giden adam tv lerde yorumculuğa devam eden adam konu beşiktaşa teknik direktör olunması gerektiğinde mi zaman bulamıyormuş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayırlısı olsun.
B,C,Ç,D,E... planlarını göreceğiz.
Umarım Serdar Topraktepe ile sezonu tamamlayacağız demez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 5 Ocak 2025; 18:34:43 > -
Gerçekten kardeşi için reddettiyse hak veririm ama bunu kullanmıyordur umarım. Ailenden biri hastayken bir de bu iş güç stresi hiç çekilmiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Allah şifasını versin ne diyelim artık önümüzdeki B,C,D......Z planlarına bakalım. Tabi varsa.
Kardeşi iki aydır hasta ama bu beyefendi Beşiktaş'ı aşağılamak ve dalga geçmek için son ana kadar bekledi bizimle her gün programında dalga geçip oyuncularımıza hakaret etti şimdi de "gelmiyorum." deyip nihayet bu İşkenceyi sonlandırdı Biz neden bu kadar bekledik peki? Bir haftadır bu cevap telefonda verilemedi mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 5 Ocak 2025; 18:40:24 >
Ikinci sansi hakediyo bilic..omo dorbo kozonomodi..filozof kazandida noldu..teneke bagladilar..
Beşiktaş’ın teknik direktör adayları: (Fatih Doğan)
Mehmet Özdilek
Razvan Lucescu
İbrahim Üzülmez
Tamer Tuna
Tayfun Korkut
Ertuğrul Sağlam
Sinan Kaloğlu
---
Özdilek gelmez, gelecek olsa yönetime gelirdi.
Razvan'ı bırakacakları şüpheli. Tahkim süreci de vardır.
Üzülmez teklif alırsa kabul eder.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 5 Ocak 2025; 18:42:0 > -
Sana hak vermekle beraber, kardeşi yoğun bakımda olan biri yılbaşı tatiline gider mi yurt dışına? Bana garip geldi
-
eyvah eyvah küme düştük desene
-
Kim gelirse gelsin artık tabanca gibi bir takım kurulsun
Beşiktaş’ın teknik direktör adayları: (Fatih Doğan)
Mehmet Özdilek
Razvan Lucescu
İbrahim Üzülmez
Tamer Tuna
Tayfun Korkut
Ertuğrul Sağlam
Sinan Kaloğlu
Adaylara bak Sergen istemeyenlere TD şoku.😅
Allah var Sergen’in olmamasına sevindim. Hiçbir şekilde başarılı olamayacağını düşünüyordum ve medya şaklabanı olarak görüyordum. Kendisini çok ayağa düşürdü ben hala sağlıktan değil takımdaki karışıklıklardan gelmediğini düşünüyorum 2 gün önce bu adam kıbrısta tatilde diye haberler çıkmadı mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tatil haberleri yalandı beyler.
-
Sergen Yalçın geldiğinde başarısız olsa kadro kalitesi düşük denecekti. Şimdi başka bir Türk hoca yada yabancı hoca başarısız olsa kadro kalitesi düşük denmez yine hocayı suçlayacaklar.
1 haftadır neden görüşmemişler peki
Tepki çok gelince yine yalanlamaya gidilmiş
Arda diyorum ben. Biz almazsak seneye Gs'nin başında göreceğiz muhtemelen.
Fix Analiz@FixAnaliz
Samsunspor’un teknik direktörü Thomas Reis, transfer yasağı olan Samsunspor’da, izinden 1 gün geç geldiler diye Trabzonspor maçı öncesi 4 önemli oyuncusunu kadro dışı bıraktı.
Ve çıkıp kazandılar. Teknik taktik ayrı mesele ama yeni hocamızın kararlılık seviyesi böyle olmalı…
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X