Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 11 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Bodrumspor (2216. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: NeoNesil2025 , lancelot344 , Kairos07 Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 11 Misafir (3 Mobil) - 11 Masaüstü3 Mobil
5 sn
45.039
Cevap
233
Favori
960.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
34. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 22142215221622172218
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Terzic hayal gidecekleri yabancı Biliç olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BJK kullanıcısına yanıt
    Bu saatten sonra hem yönetim hemde taraftar artık kimseye yalvaramaya kalkmasın

Normal vatadandaşın da ailesinden hasta olan kişiler var kimse çalışmamazlık yapmıyor kimse işini bırakmıyor

Sergen efendi gelmek istemiyor gerisi bahane tatile yurtdışına giden adam tv lerde yorumculuğa devam eden adam konu beşiktaşa teknik direktör olunması gerektiğinde mi zaman bulamıyormuş

• Hayırlısı olsun.

B,C,Ç,D,E... planlarını göreceğiz.

Umarım Serdar Topraktepe ile sezonu tamamlayacağız demez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 5 Ocak 2025; 18:34:43 >
  • Gerçekten kardeşi için reddettiyse hak veririm ama bunu kullanmıyordur umarım. Ailenden biri hastayken bir de bu iş güç stresi hiç çekilmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 11 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Bodrumspor

• BJK kullanıcısına yanıt
    Allah şifasını versin ne diyelim artık önümüzdeki B,C,D......Z planlarına bakalım. Tabi varsa.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Kardeşi iki aydır hasta ama bu beyefendi Beşiktaş'ı aşağılamak ve dalga geçmek için son ana kadar bekledi bizimle her gün programında dalga geçip oyuncularımıza hakaret etti şimdi de "gelmiyorum." deyip nihayet bu İşkenceyi sonlandırdı Biz neden bu kadar bekledik peki? Bir haftadır bu cevap telefonda verilemedi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 5 Ocak 2025; 18:40:24 >
  • Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt

Ikinci sansi hakediyo bilic..omo dorbo kozonomodi..filozof kazandida noldu..teneke bagladilar..

• Beşiktaş’ın teknik direktör adayları: (Fatih Doğan)

Mehmet Özdilek

Razvan Lucescu

İbrahim Üzülmez

Tamer Tuna

Tayfun Korkut

Ertuğrul Sağlam

Sinan Kaloğlu

---

Özdilek gelmez, gelecek olsa yönetime gelirdi.

Razvan'ı bırakacakları şüpheli. Tahkim süreci de vardır.

Üzülmez teklif alırsa kabul eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 5 Ocak 2025; 18:42:0 >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

Sana hak vermekle beraber, kardeşi yoğun bakımda olan biri yılbaşı tatiline gider mi yurt dışına? Bana garip geldi 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 11 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Bodrumspor 

• 10 Numara kullanıcısına yanıt

eyvah eyvah küme düştük desene

• Kim gelirse gelsin artık tabanca gibi bir takım kurulsun

• Beşiktaş’ın teknik direktör adayları: (Fatih Doğan)

Mehmet Özdilek
    Razvan Lucescu
    İbrahim Üzülmez
    Tamer Tuna
    Tayfun Korkut
    Ertuğrul Sağlam
    Sinan Kaloğlu

Adaylara bak Sergen istemeyenlere TD şoku.😅

• Allah var Sergen’in olmamasına sevindim. Hiçbir şekilde başarılı olamayacağını düşünüyordum ve medya şaklabanı olarak görüyordum. Kendisini çok ayağa düşürdü ben hala sağlıktan değil takımdaki karışıklıklardan gelmediğini düşünüyorum 2 gün önce bu adam kıbrısta tatilde diye haberler çıkmadı mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tatil haberleri yalandı beyler.

• Sergen Yalçın geldiğinde başarısız olsa kadro kalitesi düşük denecekti. Şimdi başka bir Türk hoca yada yabancı hoca başarısız olsa kadro kalitesi düşük denmez yine hocayı suçlayacaklar.

• saimertug kullanıcısına yanıt
    1 haftadır neden görüşmemişler peki

Tepki çok gelince yine yalanlamaya gidilmiş

• Arda diyorum ben. Biz almazsak seneye Gs'nin başında göreceğiz muhtemelen.

• Fix Analiz@FixAnaliz

Samsunspor’un teknik direktörü Thomas Reis, transfer yasağı olan Samsunspor’da, izinden 1 gün geç geldiler diye Trabzonspor maçı öncesi 4 önemli oyuncusunu kadro dışı bıraktı. 

Ve çıkıp kazandılar. Teknik taktik ayrı mesele ama yeni hocamızın kararlılık seviyesi böyle olmalı…

• Edin Terzic ikna edeceksek | bekleyeceksek en azından Değen birisini bekleyelim. 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 11 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Bodrumspor

• 
Sayfa: önceki 22142215221622172218
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.