Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 11 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Bodrumspor (2218. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: hage84 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 11 Misafir (1 Mobil) - 11 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44.895
Cevap
233
Favori
956.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
19. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 22162217221822192220
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaw yeni hoca nerde kaldı. Gelsin de kovalım hemen. Canımız sıkılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sergen bahane mi öne sürüyor bilmiyorum ama bence gelmeyecek olsa bahane sunmayıp gelmem diyebilecek birisi. Lafını sakınmıyor çünkü. Belki de insanların düşman kesilmemesi adına bahane de öne sürmüş olabilir ama doğru da olabilir.

Bir de neden spor yorumculuğu yapıyor hastaysa denmiş ama yorumculukla tdliğin stresi ve işi bir değil ki. Birinde gidip 1-2 saat konuşup gidiyor evine. Üstünde baskı yok bir şey yok, stres yok. Diğer yanda kaç maçtır kazanamamış takım var, sabrı bitmiş taraftar var, düzeltmesi gereken bir takım var. Aynı şey değil ki.

Valla kim gelir bilmiyorum da B planı falan yoktur bunların. Böyle bir durumda sağlam bir yabancı zaten gelmez. Türk olarak da takımı birleştirecek alternatif de yok. Bir Arda var ışık vaat eden o da geseli ve bize gelmez zaten. Seneye Geseye de gitmez çünkü Gs 3 sene üst üste şampiyon olacak Okan'ı yollayıp Arda'yı almaz. Anca Okan Avrupa yaparsa gidebilir ama bize gelmez. Oradan ışık ve fırsat bekliyor.

Elde avuçta maalesef kimse yok. Umarım birini bulabilirler bu kötü şartlar altında.

• Kolay kolay yabancı hoca istemem ama razvan lucescu gelsin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beyler şimdi anlama kıtlığımız var. Sergen hocanın kardeşi 2 yıldır hastaymış. Ama yoğun bakıma yeni alınmış.

• Rarels kullanıcısına yanıt

hocam sadece kendinize şunu sorun; Allah korusun diyelim ki 1.derece akrabanız hastanede tedavi görüyor. siz bu sebeple iyi durumda değilsiniz ve o'nun yanında olmak istiyorsunuz. böyle bir durumda, yılbaşında 4-5 günlüğüne yurtdışına tatile gider misiniz?

Arda iyi hoca olacak gibi görünüyor ama şu anda gelmez bize, çünkü bu takım onu da bir sabah kahvaltıda yer, bunu biliyor.

o elbette GS'yi bekliyor ama bu sene de şampiyon olacak olan Okan gitmeden ona orada ekmek yok. ama sıkıntı yok, yaşı genç, sırasını bekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 5 Ocak 2025; 19:53:28 >
  • Koskoca Beşiktaş’ı 2 kez reddetti.

Artık romantik tayfa atçı şahsın Beşiktaş efsanesi olmadığını anlamıştır.

Diğer atçı şahıs’a ise söylenecek söz yok, seçildikten sonra ortaya çıkmadı, tek açıklama yapmadı gs’li yönetici hakkında. Bülent Uslu işini de bi zahmet X de yalanlamış

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Razvan Lucescu gelsin diyecegim de bunlar onu getiremez.

• 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 11 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Bodrumspor Bence en iyisi Koç Duşan gelsin Anadolu efesi bu dar kadroyla 17 sayı farkla yenmek çok büyük iş helal olsun Duşan hocaya inanılmaz işler yapmaya Devam ediyor 👏🏻👏🏻👏🏻

• sergen: "ben beşiktaşlıyım" bile dememiş ve hala bunu demeyen birisi...

nerden bjk efsanesi oluyor ben de onu anlamıyorum zaten.

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 11 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v BodrumsporAynen Böyleyoutube
    Efsane Futbolcu ve şimdilerin Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın futbolculuk döneminde Fenerbahçe'ye transferi sonrası çocukken Fenerbahçe'yi tuttuğunu söylüyor. Abone olmayı unutmayın:)
    https://www.youtube.com/watch?v=cC0-jhD5qTc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 5 Ocak 2025; 19:59:3 >
  • ehmet34 E kullanıcısına yanıt
    Türk olsun diyoruz aman rakip camiadan olmasın tamam olmasın. O zaman yabancı gelsin diyoruz başarılı olamaz. Çok da seçiciyiz anasını satayım sanki hocalar da kapıda yatıyor:)

• Aynen öyle, İstanbulspor da oynarken Beşiktaş taraftarına orta parmak göstermiş şahıs bu.

Tümer neyse bu da o benim için.

• BJK kullanıcısına yanıt

arda işi zor. şenol hoca galibiyet serisi yakalayıp trabzon'da puan verince adamı hain ilan ediyorlardı. gs mağlubiyetinde taraftarı düşünemiyorum arda gelse

• mrbaronx kullanıcısına yanıt
    Hocam adam paokta başkan gibi takılıyor sanmam gelmez.

4 ay ceza almış 4 ay için ayrılmaz.

• Alayım hocamı
    🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 11 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Bodrumspor

• 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 11 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Bodrumspor

Senelerdir takım çalıştırmayan Mehmet Özdilek Tamer Tuna yerine sürekli kendini geliştiren çağdaş hoca gelsin.

• Arda’ya bende sıcağım valla en azından gs taraftarının ayarını bozar. Zaten o da sıcak Beşiktaş’a önceki demeçleri internette mevcut

• Arda gelsin, yok başka takımlı şu bu, böyle işler yok artık futbolda, gelir Beşiktaş'ı 3 sene şampiyon yapar Beşiktaş mı olur belki, adamın teknik direktörlükte kariyer yapma niyeti var gibi

• Burda sergen geleceğine arda gelsin dediğimde neler söylenmişti vay be ne değişti acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: ehmet34

Burda sergen geleceğine arda gelsin dediğimde neler söylenmişti vay be ne değişti acaba
    Ben demedim hocam:)))) Beşiktaş'da başarılı olacaksa benim için sorun yok

• Sergen'in kardeşine Allah şifa versin öncelikle ama benim aklıma yatmayan şöyle bir durum var. Yoğun bakımda olduğuna göre adamın durumu kötü, bu yüzden takım çalıştırmak istemiyor olabilir, kafasını bu ortamda veremeyebilir hepsine okey, ancak bu olay telefonda konuşulamıyor muydu? Neden bugünü bekleyip illa yüz yüze konuştular? 2-3 gündür durumu kötüyse bu durumu anlatıp Adalı'nın çoktan başka alternatiflerle görüşmeye başlaması lazımdı. Mantıklı gelmedi bana bu durum.

Diğer konu da Adalı acele etmiyoruz diğer alternatiflere bakacağız demiş. Yahu daha neyi bekleyecek bu taraftar? Toplu halde buluşup intihar etme noktasına geldik maçları izlemekten. Tek Sergen'e bel bağlayıp diğer hocalarla hiç konuşmadıysan kapat gidelim yani. Getirme kimseyi küme düşelim komple.

Türk hoca olarak denenebilecek alternatif şu an Arda dışında yok. İster beğenin ister beğenmeyin. O yüzden ben herkese ikinci şansın verildiği yerde Bilic'i isterim. En azından ne oynadığı belli olan disiplin bir takım izletip sistem oturtur adam bize. Roger Schmidt, Terzic falan gelmez bu takıma

• 
Sayfa: önceki 22162217221822192220
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.