Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Ocak 2025 - 19:00 Sivasspor v BEŞİKTAŞ (2219. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: TheCaliph_ , Mirtazo01 , Mirtazo01 , yaver_ Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 13 Misafir (1 Mobil) - 14 Masaüstü3 Mobil
5 sn
44.603
Cevap
232
Favori
952.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
9. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 22172218221922202221
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mustafa denizli örneği var şenol örneği var demiştim ama ardaya fetöcü iması yapmışlardı

Bence gelmesin daha gelmeden ne kulplar takıldı bu forumda gelse sosyal medyada ne linçlenir düşünemiyorum
  • Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    takım çağ atlar sergen tedrisatından çıkmış sonuçta
  • Löw'e 2021 yazından beri dokunan olmamış. Devri geçmiş demek ki.

Terzic Premier Lig'i bekliyor.

Schmidt 6 aylığına gelmem, demişti.

Alıntı

metni:
    Roger Schmidt, modern futbolun dinamiklerine uygun bir oyun planı ve futbol felsefesi benimseyen bir teknik direktör olarak öne çıkıyor. Schmidt'in oyun planı, genellikle şu temel unsurlar etrafında şekillenir:
    1. Hızlı ve Yoğun PresSchmidt'in takımları, özellikle top kaybından sonra çok hızlı bir şekilde geri kazanım presi yapar. Rakibi hataya zorlamak ve topu mümkün olduğunca çabuk kazanmak, onun oyun anlayışının temel taşlarından biridir. Bu oyun planı, rakip üzerinde sürekli bir baskı yaratır ve onların organize olmasını zorlaştırır.
    2. Geçiş Oyununa Dayalı YaklaşımSchmidt, top kazanıldıktan sonra hızlı bir şekilde hücuma çıkan takımları yönetmeyi tercih eder. Geçiş oyununda hem bireysel hem de kolektif yetenekleri ön plana çıkarır. Oyuncularına alan yaratma ve doğru pas tercihleriyle rakip savunmayı hazırlıksız yakalamayı öğretir.
    3. Dikey ve Ofansif FutbolRoger Schmidt, genellikle dikine oynamayı ve hücum odaklı bir futbolu benimser. Takımları, genelde sahayı genişleterek oynamayı tercih eder ve kanat oyuncularını aktif kullanır. Aynı zamanda merkezden ani ataklarla rakip savunmayı zorlamayı amaçlar.

Alıntı

metni:
    4. Fiziksel ve Taktiksel DisiplinSchmidt'in oyun planı, ciddi bir fiziksel dayanıklılık ve taktiksel disiplin gerektirir. Takımın her oyuncusu, pres yaparken ve hücum ederken kolektif bir anlayışla hareket etmek zorundadır. Bu nedenle Schmidt, oyuncularından sadece teknik değil, aynı zamanda mental dayanıklılık da bekler.
    5. Genç Oyunculara Önem VermeSchmidt, genç oyuncuları geliştirme konusunda da başarılıdır. Onlara oyun sisteminde önemli roller vererek özgüvenlerini artırır ve modern futbolun gerekliliklerine adapte olmalarını sağlar.
    6. Adaptasyon YeteneğiSchmidt, oyun içinde ve sezon boyunca taktik değişiklikler yapabilen, esnek bir futbol aklına sahiptir. Rakibe ve mevcut oyuncu kadrosuna göre oyun planını optimize edebilir.

Alıntı

metni:
    Kritik Bakış:Schmidt'in bu yüksek tempolu ve pres odaklı futbol anlayışı, başarı getirirken bazı zorluklar da barındırır. Özellikle:Uzun sezonlarda oyuncuların yorulması ve sakatlık riski.Derin savunma yapan takımlara karşı çözüm üretme zorluğu.Takımın fiziksel dayanıklılığa çok bağımlı olması, teknik açıdan yetersiz takımların zorlanmasına neden olabilir.
    Roger Schmidt'in oyun planı, modern futbolun hızlı, dinamik ve izleyici dostu yapısına uygun bir akıl ürünüdür. Ancak bu planın başarıya ulaşması, oyuncu kalitesi ve fiziksel hazırlıkla doğrudan ilişkilidir. ChatGPT

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Ocak 2025 - 19:00 Sivasspor v BEŞİKTAŞ
    🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Ocak 2025 - 19:00 Sivasspor v BEŞİKTAŞwww.goal.com
    YORUM | Roger Schmidt ile değişen PSV Eindhoven | Goal.com Türkçe
    https://www.goal.com/tr/haber/yorum--roger-schmidt-ile-degisen-psv-eindhoven/17gyf2ylxg2wx1n4qn3ptslofs

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Ocak 2025 - 19:00 Sivasspor v BEŞİKTAŞVOLE+youtube
    Serkan Akkoyun, VOLE+’ta Benim Hocam programında Benfica Teknik Direktörü Roger Schmidt’i değerlendirdi. #VOLE+ #VOLEPlus #BenimHocam #SerkanAkkoyun #RogerSchmidt #Benfica
    https://www.youtube.com/watch?v=v4WfJMqG_Z0

• Fonseca ve Ten Hag gibi alternatifleri de değerlendirmek lazım.
  • Sergen’in görevi kabul etmeyeceğini bas bas bağırdım burada. Adamın umrunda değil ne Beşiktaş ne de futbol
  • 3 ay önce arda turan yazmıştım. Yabancı Bilic, Türk olarak arda turan tercih edilmeli.
  • Serdal’ın yerinde olsam direkt İsmail Kartalı getirir 1.5 sene imzalarım. Transfere karıştırmam, çer çöpü yollar çok genç ve dinamik bir takım kurarım. Ama bu adana kebapçısında vizyon namına bir şey olacağını sanmıyorum

• Beşiktaş başkanı Sergen’i benim tanığımdan daha az tanıyor.

Acilen İsmail Kartal’ı getirin 1.5 sene imzalayın. 2012’de nasıl Samet Aybaba o leş takımı toparladıysa şimdi bu işi İsmail Kartal yapsın ki yapabilecek kapasiteye sahip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sertancanluksenburg -- 5 Ocak 2025; 20:28:46 >
  • Roger gelirse okeyim ben adam fizik gücüyle oynatıyor ve o futbol her daim iş yapar, Türkiye de kapanan her takımıda yenersin, pres gücün ve atak sürekliliğin olsun yeter illaki bi hata yapıyorlar
  • Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt
    Ne yapmış hocam Dusan inanılmaz olarak bi anlatırmısın
  • carelesswhisper kullanıcısına yanıt
    Yabancı hoca ile anlaşma planlıyormuş

Daha planlama aşamasında demekki sergen dışında alternatifleri yoktu bunların acele etmiyoruz kelimesi de boş değil gerçekten acele etmiyorlarmış

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Ocak 2025 - 19:00 Sivasspor v BEŞİKTAŞ
  • tayfun korkut ismi umuyorum ki oturma organından ortaya atılmıştır

• kepirlikerem K kullanıcısına yanıt
    Anlatmam. Basketbol takip etseydiniz nerdeyse 1 sezondur transfer yapılmayan önemsenmeyen basketbol şubesini tek başına ayakta tuttuğunu adama daha 3 gün önce 5 Numara alındığını ve Anadolu Efes gibi 2. Kadrosu bile Beşiktaş'ın basketbol takımına fark atacak seviyede iken kadrodan inanılmaz maksimum verim aldığını görürdünüz öyle "Ne yapmış" diye küçük gördüğünüz adam Beşiktaş'ın en iyi çalışanı şuan en azından Saygınız olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 5 Ocak 2025; 20:46:22 >
  • Yerli Hoca olacaksa Çağdaş Atan veya İlhan Palut'tan birini getirin
  • Yabancı hoca şu ortamda parayı alır gider. baya pespaye olacak yeni yönetim de. Vah beşiktaş vaah
  • ehmet34 E kullanıcısına yanıt
    Süreci görelim bakalım, ben zaten plan program olduğunu düşünmüyordum Adalı'da, umarım yanıltır. Çok kısa sürede bu işi çözmesi lazım. Şampiyonluktan koptuk diye diğer hedefler bitmedi.
  • Yerli hocayla şampiyonluk kültürü diye bir şey yok ortada her sezon oynanan bir tiyatro var. Bu oyunu birinin bozması lazım. Bu düzende GS 10 kupa varsa 6 tanesini alır. 3 kupa bize, 1 kupa Fener'e kalır. Ben bunun kırılmasını istiyorum. Oyunu kuralına göre oynamak istemiyorum. Oyunun kuralı Beşiktaş'ı ezmek istiyor çünkü. | Dolayısıyla benim tek tercihim Yabancı ve Kaliteli hoca isimli hoca zaten gelmez ama Parlamaya yatkın hoca gelir. bekleyeceksek Terzic gibi fırsat transferi hoca bekleyelim.
  • omzunda_muzikaletli_zenci kullanıcısına yanıt
    Bizim feda senesindeki hoca adayları: Van Gaal, Erikson

Şu anki hoca adayları: Mehmet Özdilek, Sinan Kaloğlu, Deli İbo Tayfun Korkut falan. Beşiktaş tarihinde daha kötü bir aday listesi görmedim ben. Israrla Adalı seçilmesin dedik kongre Arabesk ve Çamura aldandı seçti. Şimdi Mayıs'a kadar eziyet çekeceğiz çok uyardık burada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 5 Ocak 2025; 21:0:57 >
  • MacGyver. kullanıcısına yanıt

Geleceginden degilde ismi gecenlere bakinca daha iyi potansiyeli var..kutudan kim cikacak bakalim

• 
Sayfa: önceki 22172218221922202221
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.