Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 11 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Bodrumspor (2221. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: hage84 , EaGLe Power , TheCaliph_ , kumdanşato Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 12 Misafir (1 Mobil) - 14 Masaüstü2 Mobil
5 sn
44.896
Cevap
233
Favori
956.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
19. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 22192220222122222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    #ÇareÇağdaşAtan

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • omzunda_muzikaletli_zenci kullanıcısına yanıt
    İkna oldum, fan club başlığı açalim.
    Oda gelmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 5 Ocak 2025; 22:19:50 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sergen hoca gelmedi. Şimdi önümüze bakma zamanı. Hemen bi isim gelmeli. İç sahada yine kaos hakim olacak yoksa. Çağdaş Atanı başakşehir bırakmaz. En olası isim yerli olarak İbrahim Üzülmez bana göre.

• Am@deus kullanıcısına yanıt
    Kimi istesek gelmiyor. Bu iş gusül başlığına doğru gider

• omzunda_muzikaletli_zenci kullanıcısına yanıt
    Dede olmadığına göre sorun sende

• theKing_ kullanıcısına yanıt
    6 aylık adam değil seneye kim devam edecekse o gelmeli bence. Planlama başlamalı

• Sergen hocanın kardeşi 2 senedir hastaymış Allah acil şifalar versin, madem bu uzun süredir belli bir durumdu, neden başka hocalar üzerinde daha fazla yoğunlaşılmadı, bu durum biliniyorsa kesinlikle A planı, B planı başka hocalar olmalıydı Sergen Yalçın daha ilk gün benim kardeşimin böyle ciddi bir durumu var ben Beşiktaş'ı düşünmüyorum kardeşim ailem ile ilgilenmek zorundayım deyip her iki başkan adayını da bilgilendirmesi gerekiyordu.

• ehmet34 E kullanıcısına yanıt

Bu forumda kulp takacak her şeye kulp takıyor.

Zamanında bu takımın başkanı Hasan Arat, hocası Rıza Çalımbay. Beşiktaş'ın evlatlarıyla başarılı olacağız diye beni bile bloklayanlar var ki nadiren yazarım futbolu da takip etmem, üstelik Rıza Çalımbay'a olumsuz bir yorumum bile olmamıştı. Bu yüzden beni bile yazdım. ( Şenol Güneş dönemini övdüm diye bloklandım, 2 Beşiktaşlı üye tarafından  )

Rıza Çalımbay, Hasan Arat ve şimdi de Sergen Yalçın. Bakalım bundan sonra neye takacaklar da insanlarla bloklaşmaya ve tartışmaya devam edecekler.

Bu taraftarlar zamanında Burak Yılmaz Beşiktaş'a gelmesin diye de baskı yapmıştı Şenol Güneş ve Fikret Orman'a. O yıl ilk istendiği zaman gelse muhtemel şampiyonluk yine gelecekti, geç transfer edildiği için şampiyon olunamadı.

Beşiktaşlı da olsa buraya stres atmaya ve kendilerince haklı olmak için yazıyor bazı üyeler sadece, tabii sosyal medyaya da. Başka bir açıklaması yok. Taraftar her zaman haklıdır  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker07 -- 5 Ocak 2025; 22:40:55 >

• Eldekileri bir gözden geçirelim:

Arda Turan: Bence yerli adaylardan en doğrusu ama ne Adalı ne Arda bu dönem bu topa girer gibi. Yine de ben olsam irtibata geçer, ısrarcı olurdum.

İsmail Kartal: Nedense bana olma ihtimali Arda'dan bile zor geliyor.

Çağdaş Atan: Sabretse haftasonu muhtemelen lig tablosunda bizi geçecek. Kariyerini düşünüyorsa gelmez, gelirse de bence bu takımda ne yapacağı soru işareti.

Razvan: Paok için adam tanrı gibi, asla gelmez kendi istese de taraftar onu şehirden sağ çıkarmaz bence. Anca Ege'den botla falan gizlice gelebilir.

Biliç: Bence gelmesin, o sevdiğimiz zamanlarda kalsın.

Roger Schmidt: Bence en ideal isim ama çok sağlam para vermek ve uzun kontrat gerekir.

Terzic: Premier lig sevdası bittiyse yine ideal isimlerden.

Beşiktaş'ın çocuğu kontenjanında kimseyi getirmesinler, bu benim kırmızı çizgim.

5 ay sonra seçim var. İyi hoca getirilmez ve kötü sonuçlar devam ederse Adalı'nın yıllardır beklediği başkanlık makamında devam etmesi mümkün değil. Bence yabancı Schmidt tarzında birini getirir, ücretini de kendi veya yönetimden karşılar.

• Benfica gönderirken 8/9 milyon tazminat verdi. Zor adam.

Vitor wolwes yapmasaydi alır kacardim.
    Tudor bostaysa gelsin fizik yükler takıma.
    Tudor,Bu çiftliği anında Nazi kampına çevirecek tek adam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 5 Ocak 2025; 22:52:54 >
  • Adamın mazeretine falan laf söyleyemez kimse. Ama kardeşim madem böyle bir durumun var o zaman taa seçimden önce falan ben bu ortamda gelmem kardeşim diye açıklama yapmayacaksın. Benim böyle bi mazeretim var şuan teknik direktörlük düşünmüyorum demen gerekirdi. Yönetim ve takım falan kafasına yatmamıştır onun.

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Biri kondisyoner Diğeri çok sağlamci. Santos, Gio ve vitor benim için aynı kapı. Vitor'u diğerlerinden ayıran oyuncu agı geniş. Ama ben getirmem.

• Sergen Yalçın: "Başkanla görüştük. Çok konsantre olamayacağımı söyledim. Ailem var. Sağlık sorunları var. Bu iş, konsantrasyon isteyen bir iş. Başkan da sağ olsun. Anlayışla karşıladı.”

Vitor imkansız zatende Tudor ilaç olabilir.

• Sergen gelmesin istemezuk diye bayrak açanlar ,şimdi neden gelmedi diye hocayı suçluyor..ilginç bir taraftar kitlesi gelmedi işte, Arda Turan ve İsmail Kartal arasinda rahatça bir seçim yapın diye çekildi ..hadi rastgele ..

Gecen yazdan beri Vitor u getirin dedik gittiler Gvb yi aldilar.Vitor ismi bilinmeyen iyi adamlardan bulur getirirdi İmmobile gibi ölmüş yildizlari da aldirmazdi yazik oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Tudor bostaysa o da olur aslinda hirsli adam lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 22192220222122222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.