eğer gelirse bu noktaya geldiğimize inanamıyorum. adamın lakabı deli ve adamı td yapacağız. |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 11 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Bodrumspor (2223. sayfa)
-
-
Sergen hocanın kardeşinden dolayı gelmemesi gayet normal. Kardeşi yılbaşından sonra yoğun bakıma kaldırılmış. Kardeşinin bu durumu olmasaydı ve "Bu takımda şu an faydalı olamam." deyip gelmeseydi de bunu makul bulurdum. Şu an gelecek hiçbir hoca bu oyuncularla bir şey yapamaz. Aksine, moral ve motivasyon açısından negatif bir şekilde etkilenir. Artık bir şekilde Mayıs'ı görelim. Başkanın da atacağı adımları şu an için eleştiremem.
-
Akıllı adamın bu durumdaki takımda işi ne?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arda Turan: istesek de gelmez. hedefi gs ya da avrupa takımı.
İsmail Kartal: halen FB'nin yedek TD'si, istesek de gelmez. ki istememeliyiz zaten.
Çağdaş Atan: şu an takım çalıştırıyor, istifa edip geleceğini sanmıyorum. ama gelmek istese, isteyebilirim.
Razvan: istesek de gelmez. paok'ta çok başarılı.
Biliç: aman gelmesin. 56 yaşına geldi, ne başarısı var?
Roger Schmidt: iyi hoca ama çok para ister. bizim lig için yabancı hoca istemiyorum. adamlar koskoca mou'yu getirdi, olmadı, oynattığı futbolu görüyoruz. ama illa yabancı gelecekse alman olmalı, yani bu olabilir.
Terzic: Schmidt'le ilgili yazdığım şeylerin aynısı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 6 Ocak 2025; 0:8:13 > -
Serdar Topraktepe ile devam edemeyiz mutlaka 6 aylık bir hoca bulmak lazım. Artık kim kabul ederse önemli değil. Bu durumdan daha kötüsü olamaz zaten. Yeni sezonda da yeni takviyeler ve hoca ile devam ederiz.
Neden illa 6 aylık hoca?
Ben de böyle düşünüyorum. Deli ibo olabilir, belki futbolcuları biraz tokatlar. Yani şu an gelecek hocanın, gelecek sezon için de motivasyonu kotu etkilenecek. Ha takım geliştirme gösterir ayrı ama hiç ihtimal veremiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R_DeNiro -- 6 Ocak 2025; 0:4:11 >
Uzun vadeli gelen hoca takımın bu halini düzeltmeye çalışmasın onun da morali motivasyonu bozulmasın. Sezon başı beraber kamp yaparak yeni bir heyecan ile yeni sezona başlamak daha mantıklı geliyor. Kadro da revize olmuş olur. En azından masuaku gitmiş iki üç belki daha fazla transfer de yapılacak.
Modifiye edilmiş İbrahim üzülmez.
Sergen işi ilk çıktığında sanırım yine söylemiştim. Böyle büyük camialar bir kişinin ekseninde dönmez. Adım, adım gidelim ilk sezon sonunu görelim.
Diğer ihtimaller özellikle yabancı kötü sonuçlar doğurabilir.
İbrahim her halükarda yedek kulübesinde olmalı. Efendi serdar, efendi beşiktaş durumunu geçeli çok oldu. Özellikle yerlilerin ruhsuz halleri bak nasıl değişiyor.
Yani Fatih Terim gibi oyuncu gazlayacak tatlı sert bir hoca olsa fena olmaz hani. Deli İbo da olabilir. Biraz sert mizacta olmalı yumuşak davranınca işe yaramıyor belli ki.
Düzgün hangi hoca kabul eder ki 6 aylık kontratı..Adalı yonetimi Mayıs'ta da alır..ona paralel uzun vade bir hoca şart. .o gelsin bu gitsin bitti iyice takım.. ha şimdiden gözümüze kestirdigimiz sezon sonu sözleşmesi bitecek birileri varsa Topraktepe ile devam edelim diyeceğim ama o da büyük risk
hocam sen mesela rafa silva olsan, immobile olsan, karşına deli ibo çıkıp, sert yapsa, onu sallar mısın?
-
Dünya kadar paraları cebe indirecek sonra koşmaya mecali olmayacak sahada yürüyecek. Üstüne biraz sert yapınca sallamayacak. Öyle bir dünya yok. Bu davranışları hangi Avrupa takımında yapmışlar. Lazio? Benfica? Ha ben olsam ben böyle umursamaz vurdumduymaz karaktersiz olursam daha beterini yapsınlar ama benim karakterim buna uygun değil. Sen olsan dediğin için yazdım.
Valla olay kabak tadı vermeye başlamadan bir an önce bir şeyler yapmaları şart. Sergen Yalçın dışında bir aday var mıydı yok muydu bilinmez. Serdar Hocayla da bu sezon bitmez. Her hafta kaybetmekten de milletin sıtkı da sıyrıldı. Yerli alternatif çok az. Yabancı hoca her zaman risk faktörü barındırıyor. Fonseca var Roger gibi hocalar boşta da başarılı olma garantileri yok. Üstüne tazminatlari yüklü olur. Aşağı tükürsen durumu var.
Thomas Reis da düşünülebilir bence.
Alman ekolu + ligi biliyor.
Samsunspor sayesinde 3., üstelik transfer yasağına rağmen.
Trabzon maçı öncesi as takımın 4 oyuncusunu disiplinsizlikten ötürü kadro dışı bıraktı, otoriter.
"Deneme yapalım ya tutarsa" denilemeyecek tek adam vardı olmadı ..diğerlerinin hepsinde bir sakınca var.Cagdas Atan derim tabi Basak i bırakırsa ya da aşağıda arkadaşın dediği gibi Samsun'un Alman hocası da denenebilir
Adali td getiremezse cok ciddi elestiri alir ama bunu dusunerekte panikleyip yanlis hoca getirmemesi lazim.İsi zor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrbaronx -- 6 Ocak 2025; 0:43:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu oyunla ziraat kupasıda yalan olacak gibi kimse bu saatten sonra Sergen felan demesin adalı'danda olmayacak belli oldu.
-
Çağdaş Hoca ilk tercihim olur, Samsun hocası da iyi gidiyor. Oynattığı oyun göze hoş geliyor. Sezon ortasında hoca bulmak zor. O yüzden de 6 ay için deli İbo demiştim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X