Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 11 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Bodrumspor (2224. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 16 Misafir (6 Mobil) - 16 Masaüstü7 Mobil
5 sn
44.994
Cevap
233
Favori
958.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 22222223222422252226
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haabeeer gelmiyoorr kanaattaan beellii adalı da almayacaak artıııkk🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 11 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Bodrumspor 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 11 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Bodrumspor 

• Serdar Hoca ve öğrencileri seriyi bozmaz. Önce salı günü Sivas'a yenilir, sonra Bodrum'a puan bırakır. Çarşı, antrenmanı taraftara aç diye tekrar tweet atar, sonra tesise gelip oyuncuların ağzına yine baklava uzatırlar.

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 11 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Bodrumspor

Adana'da bile antrenör olamayacak adama 2 sezondur görev verip duruyorlar. 1 maç olur, 2 maç olur. Fazlası kabak tadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 6 Ocak 2025; 1:11:53 >
  • MacGyver. kullanıcısına yanıt

Beşiktaş için en mantıklı karar razvan olur. Ne kadar istiyorsa versinler bu dönem takımı tanır gelecek sene de takımı başarılı yapar.

hiçbir alternatife bakmadan o adamı almalı başarılı olmak istiyorsa.

• Beşiktaş hoca ile felan çözülmez. Kadro çöp abi. Çok vasat adam var anca ligi ortalarda bitirir bu kadro hoca gelse yine kovulur. Yabancı hoca ne gelmez. Sergen bile gelmedi hastalik felan ok de bu kadro ile uğraşmaz çünkü.

İbrahim üzülmez ya da yılmaz Vural ben diyim heycan aramasinlar
  • kim gelirse gelsin bu kadro ile başarılı olması imkansız. Zaten bence Sergen hoca ile anlaşamamalarının sebebide bu kadro bunlardan bir mok olmaz.gönderebildiklerinin hepsini göndermekten başka çare yok.

• 10 Numara kullanıcısına yanıt
    Sivası bilmem ama Bodrumu yener
  • premiumbeyin kullanıcısına yanıt

muhtemelen gelmez ki... paok'un efsane olmuş teknik adamı şu anda.

paok'tan 1.7 alıyormuş sanırım, 3-4 falan vermek lazım ki gelmeyi bir düşünsün. aslında bjk normal bi halde olsa yine gelebilirdi ama 3-4 senedir gerçekten bitik durumda ve ligin ortasını bile göremiyor.

diğer yandan mou'dan sonra TR'de yabancı teknik direktörün başarılı olabileceğine inancım iyice azaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 6 Ocak 2025; 6:8:43 >
  • Kadro kötü diyoruz da, Fenerbahçe ve Galatasaray hariç üzerimizde ki takımlardan kötü kadromuz yok bence, iki teknik direktörde kadroya göre bir plan yapmadı kanatın yoksa kanatsız oynayacaksın, en azından bi denersin, zaten kanat özellikleri olmayan adamları oynatıp iki kişi eksik oynuyoruz sürekli
  • MacGyver. kullanıcısına yanıt

mou ile kıyaslamamak lazım hocam.. razvan ın babası çalıştı buralarda ondan faydalanır. kaldı ki daha mütevazı kadrolarla bile iş yapabilecek bir adam razvan. bence Türkiye ye de olumsuz bakmaz babasından ötürü.

mou dediğimiz adam emeklilik günlerinde olan serbest düşüşte birisi.

ama genç adam buraları kariyer basamağı olarak görür. bizim ülkemizde başarılı olacak bir profil. aynısını Göztepe td si içinde diyebilirim. bu coğrafyanın insanları bunlar.

bu dönem sadece geçiş dönemi olacak gelecek sezon içinse istediği profilde adamlar temin edilecek.

yerli teknik direktör olarak havuz şuanda çok kısıtlı beşiktaş için. gelen yerlilerde olumsuz havayı dağıtamazlar bence

• Yeni teknik direktörün açıklanmadığı hergün ortaya yeni yeni isimler çıkacaktır bugün bile dünden çok farklı isimler konuşulmaya başlanmış süreci merak ediyorum sonunda kim gelecek acaba

İnşallah hasan arat ta ki santos süreci gibi bize ters olan bir futbol aklıyla son bulmaz diyeceğim de süreç uzaktıkça sonu yine hüsran olacak herhalde

Adalı yönetiminin pekte b c d planı yok gibi duruyor
  • Yeni teknik direktörle prensip anlaşmasına varmadan, önce Santos gitti; sonra Gio.

Buram buram plansızlık.

Adalı umarım bugün yeni teknik direktörü açıklar.
  • Genel anlamda sağlığın her şeyden önce olduğuna elbette inanıyorum ama Sergen'in tavrını samimi bulmuyorum. Kardeşi cidden hasta ve belki de sayılı ömrü bile olabilir lakin bunun Sergen için iyi bir denk geliş ve böylece tekliften kurtulma anlamına geldiğini düşünüyorum.

• Takımın şu andaki futboluna ve lig/Avrupa konumuna bakarsak gelecek yabancı bir teknik direktör en az 1.5 yıllık garanti bir sözleşme ister. Biraz gelecek vaadi olan, potansiyeli yüksek adam 2.5 yıldan aşağı imza atmayı kabul etmez. Kontrat şartları da çok ciddi rakamlara ulaşacaktır. Tek amacı ne olursa olsun büyük bir takım çalıştırmak olan bir Türk'ün de ne faydası olur belli değil.

Mayıs ayında yeniden seçime girecek bir yönetimin bu kadar büyük taahhütler verip bu kadar uzun vadeli planlar yapması ciddi bir zorluk. Serdar Adalı aday olurken herhalde bunları düşünmüştür ama gerçeği yaşamaya başlamakla iyi niyetle düşünerek başlamanın aynı şey olmadığını tecrübe ederek öğrenmenin acısını çekiyor olabilir.

Planlama yapıp kademe kademe yükselecek bir takım yapısı kurmak için işe teknik direktörden başlanacaksa gerçekten 3-4 yıllık bir plan ve ekip kurulmalı, bu sezonun kalanı altyapıdan gelecek oyuncuların gelişimine ve adaptasyonuna ayrılmalı. Sözleşmesi biten genç ve tecrübeli oyunculara da erken sözleşmeler imzalatılıp kampa tam takımla girebilmek lazım.

Ben bu işin içinden çıkamadım nasıl olacak ama zaten aday da olmadım. 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 11 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Bodrumspor 

Taraftar olarak düşündükçe için kararıyor.

• 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 11 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Bodrumspor
  • quote:

Orijinalden alıntı: erAn_

Genel anlamda sağlığın her şeyden önce olduğuna elbette inanıyorum ama Sergen'in tavrını samimi bulmuyorum. Kardeşi cidden hasta ve belki de sayılı ömrü bile olabilir lakin bunun Sergen için iyi bir denk geliş ve böylece tekliften kurtulma anlamına geldiğini düşünüyorum.

Öncelikle Gürsoy Yalçın ve tüm hastalara rabbim en kısa zamanda şifa versin, fakat Sergen bir ay önce Hüseyin Yücel'e bu kaos ortamında gelmem demiş, gelme niyeti olmasa o zaman kestirip atardı, diyelim kardeşi yoğun bakıma kaldırıldı o yüzden kararını değiştirdi, o zaman da Adalı ya başkanım gelecektim ama işler böyle olunca vazgeçtim demezmiydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 11 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Bodrumspor
    Bu da alınabilir, bence GS den haksız yere yollanmıştı, başta Tüzemen bu adamı yemek için garip garip yorumlar yaptılar diye hatırlıyorum, bence motive olursa iş yapma ihtimali var

• erAn_ kullanıcısına yanıt

Sergen Birdaha klübün kapısından dahi sokulmamalıdır.

Kardeşi hasta olabilir ki birkaç yıldır da hastaymış büyük geçmiş olsun ama bu sadece bahane arka planda başka bişey var. Para yada başka bişey.

Kendi programda ağzıyla söyledi tüm ülke şahit. "Ben 6 aylık gelmek istemiyorum kalıcı yönetim seçilsin tabiki gelirim dedi"

sonra başka bir programda kendi ağzıyla "belkide haftaya programda ben yokum dedi"

"kardeşim hasta ben o iyileşene kadar çalışamam demedi." şimdi gelmiş bambaşka bir hikaye anlatıyor.

Sergen zaten benim kafamdaki profil değil. Bence gelmemesi iyi oldu. Düşüncemde de haklı çıktım sergen zora gelebilecek bir adam değil gördü takımın halini kaçtı.

Ama üzüldüğüm nokta Sergen artık benim gözümde klüp efsanesi falan değildir. Çünkü Benim için bile Beşiktaş ailem kadar değerlidir.

Ben olsam gerekirse uyumam hem aileme hem takımıma yetmeye çalışır elimi taşın altına koyarım.

Şuan sergen varsa Beşiktaş arkasında durduğu için var.

Bu klübün tonla ekmeğini yiyien Sergen benim kadar bile Beşiktaşlı değilse efsane değil ancak kestane olur...

• abzek_06 A kullanıcısına yanıt
    evet dedi ama çarpıtıyorsun. canlı yayında bankacı bankacılık yapsın transfer senin işin değil dedi. kimin ne yaptığı belli olmayan o yönetime de bunlar çözülmezse gelmeyeceğini söyledi. zaten gelseydi seçim falan olmayacaktı. böyle çarpıtarak elinize ne geçiyor ki
  • abzek_06 A kullanıcısına yanıt
    Gsye hayvan gibi top oynatiyordu terim lobisi yedi adami
  • quote:

Orijinalden alıntı: omzunda_muzikaletli_zenci

evet dedi ama çarpıtıyorsun. canlı yayında bankacı bankacılık yapsın transfer senin işin değil dedi. kimin ne yaptığı belli olmayan o yönetime de bunlar çözülmezse gelmeyeceğini söyledi. zaten gelseydi seçim falan olmayacaktı. böyle çarpıtarak elinize ne geçiyor ki
    Ne diyon sen ya, ne çarpıtması, hemen insan suçuluyorsun, adamın niyeti vardı gelmeye bir ay önce, seçimden sonra murat Şahin ht sporda biz hazırız her şeyi çözeriz demedi mi, son yoğun bakımdan dolayı kararı değişmiş olabilir o zaman bundan dolayı kararımı değiştirdim demezmiydi diyorum, bunun çarpıtma neresinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abzek_06 -- 6 Ocak 2025; 12:42:29 >
  • 
Sayfa: önceki 22222223222422252226
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.