Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 11 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Bodrumspor (2225. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Shiningeagles24 , Shiningeagles24 , bjkyener Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 13 Misafir (4 Mobil) - 11 Masaüstü5 Mobil1 iOS
5 sn
44.988
Cevap
233
Favori
958.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 22232224222522262227
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Wout.Weghorst

Sergen Birdaha klübün kapısından dahi sokulmamalıdır.

Kardeşi hasta olabilir ki birkaç yıldır da hastaymış büyük geçmiş olsun ama bu sadece bahane arka planda başka bişey var. Para yada başka bişey.

Kendi programda ağzıyla söyledi tüm ülke şahit. "Ben 6 aylık gelmek istemiyorum kalıcı yönetim seçilsin tabiki gelirim dedi"

sonra başka bir programda kendi ağzıyla "belkide haftaya programda ben yokum dedi"

"kardeşim hasta ben o iyileşene kadar çalışamam demedi." şimdi gelmiş bambaşka bir hikaye anlatıyor.

Sergen zaten benim kafamdaki profil değil. Bence gelmemesi iyi oldu. Düşüncemde de haklı çıktım sergen zora gelebilecek bir adam değil gördü takımın halini kaçtı.

Ama üzüldüğüm nokta Sergen artık benim gözümde klüp efsanesi falan değildir. Çünkü Benim için bile Beşiktaş ailem kadar değerlidir.

Ben olsam gerekirse uyumam hem aileme hem takımıma yetmeye çalışır elimi taşın altına koyarım.

Şuan sergen varsa Beşiktaş arkasında durduğu için var.

Bu klübün tonla ekmeğini yiyien Sergen benim kadar bile Beşiktaşlı değilse efsane değil ancak kestane olur...

Öyle deme biz çarpıtıyoruz, uyduruyoruz, Sergen hiç gelmeyecekti biz yalvardık gidip

• quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

Gsye hayvan gibi top oynatiyordu terim lobisi yedi adami
    Aynen banada öyle gelmişti gittiğinde liderdi galiba
  • Dün akşamki açıklamadan sonra hala Sergen konuşmak anlamsız bana kalırsa. Gerçekti bahaneydi oydu buydu sonuç olarak gelmiyor.
  • abzek_06 A kullanıcısına yanıt
    Tamam öyle diyorsan öyledir
  • omzunda_muzikaletli_zenci kullanıcısına yanıt
    Süleyman abi de öyle derdi
  • Sergen haziranda FB ile imzalar.

Adam defalarca bu kadroya gelmem dedi zaten. Ali Koç’un son hamlesi Sergen olur.

Biz de İsmail Kartal ile 2 senelik bi yapılanmaya girmeliyiz. 2012-2015 arasındaki yapılanmanın aynısı gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sertancanluksenburg -- 6 Ocak 2025; 12:59:54 >
  • serdal adalı bir aksiyon al artık bu kadar ölü taklidi yapmak camiayı daha da harlıyor

• frkndgnr kullanıcısına yanıt

Abi adamın da işi zor. Sergen adamı da ters köşe yaptı. Ama mazeret değil tabii. Kendi diyordu b,c planlarımız da var diye.

• erAn_ kullanıcısına yanıt

yarın sivastan alınacak bir maglubiyet ve içerdeki bodrum maçında skorun iyi gitmemesi stadda infial yaratır, topçular taraftarın elinde kalır eğer bir hoca gelmezse o maça.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkndgnr -- 6 Ocak 2025; 13:21:59 >
  • Tam tahmin ettiğim gibi, Atçı bey geldi, kulüp Demirören ayarlarına döndü. Taraftarlar da tabii ki...

Demirören döneminde olduğu gibi Gs-Fb'nin eskilerini alarak kulübü şampiyonu yapacağını sanıyor garipler

Derbi mağduru Igor Tudor mu dersin, Biliç'in yerli versiyonu İsmail Kartal mı dersin, Riekerink gibi beden hocasını mı dersin

3,5 sene bu kulüp bu kafalarla batmazsa, gelirler 2030 lara doğru temlik olmazsa, Avrupa kupalarından men yemezse ben hiçbir halt bilmiyorum...

• frkndgnr kullanıcısına yanıt

şöyle lugano maçı sonrası performans bekliyorum

Hüseyin CANyoutube
    BÜYÜK BEŞİKTAŞ TARAFTARI YÖNETİMİ İSTİFAYA DAVET EDİYOR - YÖNETİM İSTİFA
    https://www.youtube.com/watch?v=3mp6wG7sPV8&ab_channel=H%C3%BCseyinCAN
  • NeoNesil2025 N kullanıcısına yanıt

Biliç'in yerli versiyonu İsmail Kartal aynen kardeşim.

Derbi mağlubiyeti olmayan adama Biliç demekte Bjk taraftarına yakışırdı zaten  

• quote:

Orijinalden alıntı: T0RNAD0

Biliç'in yerli versiyonu İsmail Kartal aynen kardeşim.

Derbi mağlubiyeti olmayan adama Biliç demekte Bjk taraftarına yakışırdı zaten  

Biliç'in yerli versiyonundan kastım, Lig ve Avrupa'da iyi başlayıp sonunu getirememeleri... Kupa da ise vıttırı vızzık takımlara karşı dramatik şekilde elenmeleri.

Bu arada 2023-24 Fener kadrosunu Biliç'e ver, aşağı yukarı aynı puanda 2. yapardı. Avrupa'da Oly gibi eli ayağı düzgün takımlara elenirdi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 6 Ocak 2025; 13:37:10 >

Hangi yerli hocanın Avrupa'da elle tutulur başarısı var.

Lige göre uçuk kadrosu olan gsnin 3 şampiyonluğu olan hocası Okan Buruk bile bu sezon Avrupa'da oynadığı tüm deplasman maçlarında galip gelemedi. (Young Boys, RFS, AZ, Malmö) Şenol Güneş'ten sonra o iş bitti birde Fatih Terim'in Avrupa Ligi'nde elle tutulur başarısı vardı en son.

Ligde ve Avrupa'da sonunu iyi getirememeleri bizzat yönetimin Süper Kupa'ya çıkmama kararıdır. Oyuncuların kupayı rakiplerine yönetim tarafından verilmesinin motivasyonlarını kırdığını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T0RNAD0 -- 6 Ocak 2025; 14:6:26 >
  • Serdal Adalı zaten geçen seçimde de bu seçimde de sokaktan geçerken aday olmuş havasındaydı. Yedek planlarının olduğunu düşünmüyorum. Zaten eli zor durumda hiç kimse belirsiz haldeki kulübe 6 aylığına gelip kafa yormaz. Hele ki yabancı bunu hiç yapmaz. Cebinden güzel para verecekse anca 2-3 senelik sözleşme önerip öyle getirebilir. Kısacası Arat’ın Santos hatasını tekrarlayabilir ki Santos’un tazminatı 500 bin euroydu doğru yanlış onu bilemem.

Ancak başkaları gibi 1 haftalık yönetimi eleştirmeyi doğru bulmuyorum. Yenilgiler, rezil oyun devam ediyor diye ilk hocayı da tutup getirmemek lazım. Bugünü kurtarmak için yarınları feda etmeyi her sene yapıp daha da rezil hale geliyoruz.

Yönetimi desteklemek lazım iyi ya da kötü 6 ay boyunca en azından birazcık düzlüğe çıkmamız gerekiyor.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

Mazbatayı Pazar günü almadı mı yönetim? Adamlar daha koltuğun yolunu yeni bulmuştur.  

Maalesef Serdar Adalı'dan hiç umudum yok, beni yanıltıp özür dilemek zorunda kalmayı çok istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: T0RNAD0

Hangi yerli hocanın Avrupa'da elle tutulur başarısı var.

Lige göre uçuk kadrosu olan gsnin 3 şampiyonluğu olan hocası Okan Buruk bile bu sezon Avrupa'da oynadığı tüm deplasman maçlarında galip gelemedi. (Young Boys, RFS, AZ, Malmö) Şenol Güneş'ten sonra o iş bitti birde Fatih Terim'in Avrupa Ligi'nde elle tutulur başarısı vardı en son.

Ligde ve Avrupa'da sonunu iyi getirememeleri bizzat yönetimin Süper Kupa'ya çıkmama kararıdır. Oyuncuların kupayı rakiplerine yönetim tarafından verilmesinin motivasyonlarını kırdığını düşünüyorum.

Benim anlatmak istediğim farklı yalnız

Gs-Fb eskilerini istemeyi, kurtarıcı gözüyle bakmaları en son Demirören döneminde gördüm... Yine o ayarlara geldik. Bir de istedikleri de bir şeye benzese bari...

10 sene şampiyonluk yüzü görememiş Fener taraftarından farkımız yok artık

Anç döneminde bile bu vizyonsuzluk yoktu taraftarlarda...

Yok hocam ben seni gayet iyi anlıyorum ama hoca nezdinde elimizde bir Şenol Güneş örneği var. Yani dün adı geçen teknik direktörlere baktım sırf Beşiktaş geçmişi var diye adı yazılanları getireceklerine İsmail Kartal gelsin, Arda Turan gelsin çok isterim. Transfer konusunda ise size katılıyorum milli takımda mevcut oynayan oyuncu hariç Fb - Gs geçmişi olan topçu alınmamalı. Bende Serdal Adalı'yı desteklemedim ama sezon sonuna kadar yapılan hamlelere bakılmalı eleştirmeden önce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T0RNAD0 -- 6 Ocak 2025; 14:8:43 >
  • 
Sayfa: önceki 22232224222522262227
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.