Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Ocak 2025 - 19:00 Sivasspor v BEŞİKTAŞ (2226. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44.885
Cevap
233
Favori
956.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 22242225222622272228
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Alternatif hoca söyle o zaman.

Bu klüp zaten battı, amatöre kadar yolu var. Tayyip bey’in ağzının içine bakacağız devletin borçları ödemesi için.

Birkaç sene sonra Gs ve Fb’de batacak sportif olara başarılı olsalar da olmasalar da. Ama devlet onları kurtarır. Bizi kurtarır mı göreceğiz

• Bu da menajer kucağına oturmuş geçmiş olsun yetiş mendez planımız yok bize bi td ayarla

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Ocak 2025 - 19:00 Sivasspor v BEŞİKTAŞ
  • Roger gelir inşaallah, kendileri verecekse tazminatı aksi durumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abzek_06 -- 6 Ocak 2025; 14:30:14 >
  • ehmet34 E kullanıcısına yanıt
    Teknik direktörünü menajeri aracılığı ile bulmaya çalışan yönetim oyuncu transferi için beni umutlandırdı
  • mitescere kullanıcısına yanıt
    Boş yere alman scout ekibi falan getirmesinler ona verecekleri parayı menajer ücreti olarak kullansınlar

Senelerdir bunu yaptılar sonuç geldiğimiz durum

denenmeyeni yapmak daha iyi olur

Zaten adalı menajerlerle çalışacagi belliydi.Haber ne kadar doğru,yanlış bilemeyiz ama bu scout işi filan da hikaye.Her gelen aynı kafada ilerliyor.

O hamle de göstermelik belli ki. Bu yönetime hiç güvenmiyorum. Mayıs ayında başka bir yönetim gelir umarım.
    Gelse ne olacak ki isimler değişiyor düzen aynı şekilde devam ediyor
  • x (formerly twitter)
    Ajanshaber1903 (@AjansHaber_1903) on X
    https://x.com/AjansHaber_1903/status/1876025349122695421?t=2I_5hABCWtEhGB1RD1A_6A&s=19

Geçmiş olsun sever Adalı mendesi falan.😄😄

• bjkyener kullanıcısına yanıt
    Hasan aratı sırf iş adamı değil sporcu geçmişi de var diye çok istemiştim o hepsinden beter etti kulubü

Denenmiyeni yapacak biri var mı beşiktaş ileri gelenlerinde

Göz göre göre dibe doğru gidiyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehmet34 -- 6 Ocak 2025; 14:52:17 >
  • EaGLe Power kullanıcısına yanıt
    Bence de öyle herhangi bir plan proje yok artık kim denk gelirse Teknik direktör o olacak. İşimiz şansa kalmış maalesef.
  • Menajerin kucağına oturmadan kulüp yönetebilecek zengin başkan ve yönetim kuruluna girecek adam yok bu ülkede. Hatta Türk futbol direktörü de yok. Eğer Arda Turan gibi uluslararası ağı olan eski futbolcular TD olmak yerine futbol direktörlüğü yönüne gitseydi onlardan bir umut olabilirdi. Diğer alternatif büyük kulüplerin yapılanmasına dahil olmak ancak bu da Beşiktaş profiline uymaz. Göztepe ..vb haline geliriz ki aslında olacak olan eninde sonunda o olacak bu gidişle. Pilot takım olup devam edeceğiz yolumuza.

• Adam mendesle konuşup teknik direktör ayarlıyor hahahaha.

beşiktaşlı kalmadı mı bu tiplerle uğraşıyoruz ya

Bence quaresma gelsin oyuncu teknik adam olsun bol bol trivela izleriz
  • 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Ocak 2025 - 19:00 Sivasspor v BEŞİKTAŞ

BEŞİKTAŞIN YENİ TEKNİK EKİBİ. SERDAL BASKANIN BİLDİGİ 4 YABANCI OYUNCU. QUARESMA TEKNİK DİREKTÖR, ALMEIDA SPORTİF DİREKTÖR, FERNANDES GECE KLÜBÜNDEN SORUMLU YONETİCİ

SIMAO DA FENERE GOL ATMA ANTRENÖRÜ
  • Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt

Guti kendi gelsin deneyelim ..kimleri denemedik ki 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Ocak 2025 - 19:00 Sivasspor v BEŞİKTAŞ 

• tartekin kullanıcısına yanıt
    Guti bir ara Şenol Hoca'nın yardımcısı olarak gelmişti hatta Şenol Hoca sonrası seni takımın başına getireceğiz gibi vaat de verildi diye hatırlıyorum. Ama malum Abdullah Avcı geldi.
  • Sisyphus kullanıcısına yanıt

Arkadaşa espri yaptım samimiyiz diye..Guti nin son durumunu takip edemedim..Bu yükün altından kalkabilecek deneyim elde etti mi bilemiyorum?? Gönlüm Çağdaş Atan dan yana...Geçen seneden beri yazıyoruz..Sergen hoca olmazsa Çğdaş hoca diye...tabi gelir mi ayrı konu..Bir de siz yazmıştınız herhalde geçen gün ,Samsun un hocası sağlam adam..Transfer yasağı olan takımı uçurdu ve Almanların çoğu gibi disiplinli belli ki..Almanyadan genç oyuncular bulma potansiyeli de mutlaka vardır..Yeniden yapılanma işine çok uygun..Samsunu yarı yolda bırakır mı bilemiyorum..olmadı bunlardan biri ile yeni sezon için anlaşıp, Topraktepe ile bu sezon sonuna kadar idare etmek..Ama Topraktepe ile de 3.lük veya T.Kupası zor gibi..çok sıkıştık..umarım bu iki hocadan biri şimdi kabul eder..Yoksa isimli yabancılara uygun değil şu anki konumumuz

• Thomas Reis gelsin adam is yapacak gibi
  • Serdar Adalı da yapamayacak bu isi bari Yucel olaydi başkan belki ar belasina biseyleri duzeltmek icin cok daha fazla gayret gosterirdi.
  • 
Sayfa: önceki 22242225222622272228
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.