Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 26 Ocak 2025 - 16:00 Antalyaspor v BEŞİKTAŞ (2217. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Roberto Baggio , Çoga , ŞahinAbi , ŞahinAbi Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir (2 Mobil) - 12 Masaüstü3 Mobil
5 sn
47.657
Cevap
235
Favori
1.012.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
7. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 22152216221722182219
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Slaven Biliç olsun. Oynattığı futbol ve yaşattığı heyecanı unutmadım. Bu takımı toparlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ehmet34 E kullanıcısına yanıt

Ayriyeten adamın kardeşi daha dün yoğun bakıma kaldırılmış. Abi bütün bilgilere sahip olmadan insanları yargılamayalım. Adam kötü bir dönemden geçiyor Allah acil şifalar versin. Bizim teknik direktöre ihtiyacımız var, başkasına odaklanmak lazım artık.

• 10 Numara kullanıcısına yanıt

Besiktasin dustugu hale bak..kimse gelmesede olur..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sisyphus kullanıcısına yanıt

Ben de isterim ama o iş olmaz, neden?

1. Arda ben gsliyim dedi, ,gelmek istemez muhtemelen
    2. Eyüp hocasını, hocası da bu şekilde Eyüp'ü bırakmaz
    3. Camia olarak Arda hocayı içine sindiremeyenler çok olabilir.

Muhtemelen Terzic ya da Razvan Lucescu olur diye düşünüyorum.

Türk olarak belki Çağdaş Atan ya da yine İlhan Palut'a bakılabilir.  

• Sisyphus kullanıcısına yanıt

Arda hepsinden iyi duruyo

• İyi oldu şu Almanya’dan gelecek futbol aklı gelsin bakalım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Madem Arda Turan gibi başka bir camiadan TD istiyorsunuz o zaman İsmail Kartal daha mantıklı olmaz mı. Tecrübe ise fazlası da var.

• kardeş işine inanana satılık köprüm var... madem durum buydu 1 haftadır ne diye oyaladın bi telefon açıp "başkan ben takım çalıştırmayacağım" diyemedin mi. geçiniz.. 1 ay sonra mourinho kovulur belki hevesiyle feneri bekliyor. gelmemek için 40 takla attı sana efsane diyenlere yazık. yahu senin yardımcın 3 gündür program program gezmiyor mu? Murat Şahin göreve hazırız diye kaç gündür açıklama yapıyor, resmen aklımızla alay ediyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkndgnr -- 5 Ocak 2025; 19:6:8 >
  • saimertug kullanıcısına yanıt
    Dün de yazdım rabbim şifa versin öncelikle

Dediğin gibiyse dün kardeşi yoğunbakıma kaldırılan bir kişi tv de yorumculuğa da çıkmazdı ailevi sebeblerden dolayı müsade isterdi ayrıca candaş ile proğram sonrası vedalaşma olacaktı o da olmadı

Süreçte ki resimleri birleştirince murat şahinin açıklamaları vs Sergen gelip gelmemekle kararsızdı beşiktaşı bu zor süreçte reddetse taraftar nezninde kredisi de düşecekti

Umarım kardeşinin hastalığını bahane olarak kullanmadı

• Alman gelmedi. (Scout)
    Sergen'i bitiremedi.
    Yönetiminde gs'li var.
    Beraber yürüdüğü adam bülent ve alper.

Büyük başkanın 1 haftalık vizyonları. Hüseyin Yücel daha doğru tercih diye boşuna yazmadık.

• mitescere kullanıcısına yanıt

ismail'in her tarafı tecrübe olsa ne olur. tarihi eser bi adam.

• lindeman kullanıcısına yanıt

takım bu haldeyken o da gelmez ki...

bu sorulduğunda "bjk çok büyük kulüp ama ben GS'liyim" dedi. bu gelmek istemiyorum demek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 5 Ocak 2025; 19:22:5 >
  • Yabancı olursa Biliç falan olur gelecek olan hoca Mehmet Özdilek falan olur beklentiyi düşük tutun.
    Çağdaş Atan dusunulebilir aslında.

Özdilek, Ertuğrul sağlam geleceğine bilici tercih ederim yabancı karşıtiyim adam en azından ligi tanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 5 Ocak 2025; 19:28:47 >
  • Ardayla görüşülmeli o da istemezse İsmail Kartal var ona gidilmeli maceraya gerek yok bence. Yabancı hoca kesinlikle olmaz.

• MacGyver. kullanıcısına yanıt
    Her gelişinde başarılı oldu oynattığı oyunun nesini beğenmediniz.

• gsli, fbli antrenörleri bu kulübe nasıl layık görüyorsunuz ki? Bu adamlar buraya geldiği an fb-gs kapısı kapanır. Camiasız kalırlar.

• brk5334 kullanıcısına yanıt
    Arda gsliyim Türkiye'de sadece GS de çalışırım dedi İsmail bize gelmez Yerli hoca Scout falan bilmez. Alman hoca şart.

• -sergen'in kardeşi 1-2 senedir hasta. yoğun bakımda olduğuna göre belki durumu ağırlaşmış olabilir ama sergen'in bu konuda yapacağı bir şey yok. şu anda FB'den teklif gelse gitmeyecek mi mesela? zaten daha 2-3 gün önce tatile gitmiş ve dönmüş bir adam sergen... gelmemek için bahane sunuyor ve gerekçesi inandırıcı değil gibi görünüyor.

-takım çok kötü durumda. tarihin en kötü beşiktaş'larından birisi... sergen'in ise sadece 1 denemelik kredisi var ve bu hakkını da bu takımla harcamak istemiyor. gelmediği müddetçe bjk için ismi hep geçecek bunun farkında... 6 ay sonra yine adı geçecek, gelme hakkı baki...

-5 ay sonra yine seçim var. Adalı'nın seçilip, seçilmeyeceği belli değil. bu belirsizlik de hoca için rahatsız edici.

-sergen'in kabul etmemesi büyük kayıp değil, son 4 senede 4-5 ay td'lik yapmış adam, onda da küme düşüyordu.

-yerli bir hoca alınmalı. bu lige mourinho geldi o bile daha adapte olamadı, olamıyor. 5-6 ay idare edecek yerli bir hoca bulunur. sonrasına da bakılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 5 Ocak 2025; 19:33:23 >

• İsimler çok ama sahada görmeyi istediğimiz oyunu oynatacak antrenör kim? Tıkanınca Mert'e uzun top attırıp Semih'in kafa vurmasını bekleyen antrenör gelirse...

• Ben artık kazanmak istiyor galibiyet istiyorum. Yok o GS lı yok FB li beni ilgilendirmez. Adam profesyonel zaten. Adam kabul ettikten sonra üstüne başarılı olursa da daha ne isteyelim. Beşiktaşlı diye sıfır futbol bilgisi olan adamları alacağımıza X camialı hocayı tercih ederim. Beşiktaşlı olan çok da başarılı hocalarımız var ya sanki.

• 
Sayfa: önceki 22152216221722182219
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.