🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 4 Subat 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ vs Kirklarelispor (2535. sayfa)
-
-
Ne kadar adam varsa göndermek lazım oyun yapısına uyacak adamları yıl sonunda almak akıllıca iş olur
Devre arası yapılan oyuncu transferleri
1 - Sakat
2 - Takımda oynamayan yedek kalmış
3 - Kadro dışı kalmış
bu özellikte futbolculardan oluşur
-
Yok ya ne yapacağız 35 yaşında adamı, biz genç gelecek vadeden oyuncuları almalıyız artık.
-
Bu arada Arda Kardeşler denilen rezil herif sarı kırmızı forma görünce dayanamıyor. Göztepe maçında iki penaltı çaldı adamlara ikiside Var'dan döndü. Eli otomatikman beyaz noktaya gidiyor. Hala daha şuna maç yönettiriyorlar ya ne diyeyim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Romulo (Yaş 22 Boy 1.93)
19 maçta 10 gol 8 asisti var
Hava hakimiyeti var (kafayla gol atar veya top indirir)
Ceza sahasında pas alışverişi yapar
Ceza sahası dışında şutları isabetli
Fizik gücü var
İleride satışı yapabileceğimiz oyuncu
Yanına gedson gibi ileride baskı yapacak forvet alınırsa rakip sahada top oynarız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 2 Şubat 2025; 17:26:18 > -
Klübü menajerlerin kucağına oturtmuşlar.
Musrati denen adamı Monaco’ya pazarlayabiliyor herifin menajeri. Fransa League 2’de ancak yedek olabilecek bir kazma Monaco’ya gidiyor. Bu demektir ki zamanında bize de böyle çakmış menajeri adamı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ndur’u alıyorlar . Demekki Endurun sözleşmesi daha esnek.
-
bu sorloth dedikoduları atış herhalde ya? bonservisi bile 25-30 vardır getiremezler ki...
-
Göztepe'den önce keşfetsen söylediklerinde haklıydın,
GS devre arası sordu Göztepe 15m€'dan ağzını açıyor
3 aylık anadolu topçusuna verilmez o paralar. Ha Brezilya'dan 2.5m'a aldı Göztepe 2.5 verilirdi
-
15 ne satıyorlar real madridden topçu mu alıyoruz 4-5 milyon euro + satıştan %20 pay ile olur
-
İyi yapmışsın. Bana ters yazınca bende ona ters yazdım. Blokladım zaten o zatı. Yalan yanlış paylaşım yapıyor.quote:
Orijinalden alıntı: TheCaliph_@bjkyener sana edilen küfürlü mesajı sildim işlem yaptım. Senin ettiğin küfürlü mesajı sildim işlem yaptım.
En basit anlatımıyla bu şekilde.
Musrati'nin menejeri yok diye biliyorum. Bir ara öyle yazmışlardı.
Sana şu Hayradinovic konusunda sonuna kadar katılıyorum. Adamda gol var, şut var, mücadele var, hırs var. Modern 10 numara. Önemli bir eksiği kapatırdı takımda. Böyle adamla gereksiz 8 numara yada 10 numara görünümlü forvet arkası işe yaramaz oyunculardan da çıkabilirdik.quote:
Orijinalden alıntı: Am@deusAmir 6 numara. 8 için temposu çok düşük, atletizm zaten yok.
Tam anadolu takımı topçusu kalabalık orta sahada geçiş yaparken istediğin yere topu atar. Sizi yanıltan anadolu takımlarının orta saha kurguları.
8 numaranın meziyetleri farklı. En azından büyük takımlarda öyle.
Kasımpaşanın bosnalısı (Hajradinovic) modern on numara mesela. Yıllardır kimse düşünmedi ben olsam kadro derinliği için alırdım, gerçi adam bizim eldekilerden iyi oynar oda ayrı konu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi norton772 -- 2 Şubat 2025; 18:33:56 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Transfer dönemi kapansa da ızdırabımız bitse artık.
-
Acilen satılması gereken ilk 2 oyuncu imo ve rafadır. Maaşlarının hakkını vermiyorlar. Rafa denen arkadaş doğru düzgün maç kurtardığı yok. Kazma gibi bitiriciliği var. Bunların maaş yükü yüzünden gelecek her futbolcu yüksek maaş ister.
Bende diyorum ki suçlu gedson değil etrafında iyi olan bir adam var da gedson mu kötü? Tamam varsa 15 bin veren satılsın ondan iyi bulsunlar ne diyeyim
-
Musrati'nin menajeri yok. Bu yüzden Fırat günayer, musrati geldiğinden beri adamı linçliyor. Fakat gel gör ki İmmobile, Masuaku, Mario...gibi menajerli futbolculara karşı gıkını çıkaramıyor, tek eleştiri yapamıyor.
Musrati'nin yerine gelecek futbolcuyu bu Fırat ve menajer dostları belirleyecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 2 Şubat 2025; 18:50:24 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yarım bacaklı Ox’u gönderemeyen yönetim piyasası olan Musrati‘yi gönderip çok büyük iş yaptı nereden baksan büyük iş tebrik ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X