Yahu gazetecinin nasıl bir futbolcu transferi belirleme gibi bir misyonu olabilir ki? Musrati DH'de de linçleniyor , sosyal medyada da, çünkü bonservisine verilen paranın karşılığını sahada alamıyoruz. Muçi'ye de mesela fazla verildi ama hadi onu yerinde oynatmıyorlar arada sırada bir şeyler yapıyor orada da. |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 4 Subat 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ vs Kirklarelispor (2536. sayfa)
-
-
Yönetim bu konuyu takip edip öyle gönderiyor boru değil bu konuda ne cevher keşif edilmemiş td ler var yönetim de bundan bedava faydalanıyor geçen yıl kupayı getiren adama çöp dediler gönderildi sırada rafa ve muçi var
-
Rafa 6m maaş çok çıkılsın diyenler 3 maçta 10dk oynayan 4m maaş alan ox için hoca beğenmiş diyorlar bunu da sözde muhabirler yapıyor. Musrati gitti ama Oxlade hala duruyor marifet Musrati'yi zorunlu olmayan opsiyon üzerinden göndermek marifet falan değil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam adamlar 3m€'ya almış 4-5'e niye bıraksın, hele ki 3 büyükler isterken
Yağız söyledi Göztepe 15m€ istiyor diye açıkçası benim güvendiğim bi şahıs sallamıyor en azından, 4-5m€'ya bitse şimdiye GS on defa almıştı zaten
-
Samimi ise performansı düşük olan diğer futbolcuları da eleştirir ama eleştirmiyor.
Menajerlere yakın olduğu bilinen bir gerçek. Yağız-Sercan-Hakan Gündoğar-Fırat... bunların hepsi ortak.
-
Benfica'ya transfer olmuş.
Ben de Evren yazınca %100 geldi demiştim ama son anda şartlar değişti demek ki.
-
Çok acı ama Rize’nin kadrosu bizden iyi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Adam 90 a taktı
-
Rashica'yı da eleştiriyor, Muçi'yi de, Mert ve Svensson hariç biraz da Gedson mücadele etmeyen herkesi eleştirdi ben youtube kanalı izliyorum orada görüyorum.
-
Ghezzallın pasa bak ya
Kadro yapılanması da bizden iyi takımda tane 8 ortasaha var 8 tanesi benim gözümde bir Fabian Erst etmiyor. Ox, Onana, Musrsti , Mario, Gedson , Salih , Endur , Necip.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irfan s -- 2 Şubat 2025; 19:18:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
fb acayip takım.
-
Gerekirse bi sene Avrupa yapmayalım
Gerçi avrupa gidince de ne oluyor ki en iyi gruplara kalıyoruz ötesi yok
Diyeceksin ki avrupa kupalarına gidince para kazanıyoruz fakat avrupaya gidiyoruz diye de yıldız transferi vs daha çok para harcıyoruz
Bi sistem oturtturacaksak 1-2 yıl feda diyelim nasıl olsa alıştık ekim kasımda havlu atmaya
Fener bizim gibi değil, adamlar reaksiyon veriyor, maçı çevirirler.
-
Buradaki taraftarı küçümsüyorsunuz da 4 senedir rezil oluyoruz. Burada 3 senedir kanat alın diye yazdık o zaman taraftarı niye dinlemiyorsunuz? Sosyal medyaya göre iş yapılıyorsa niye 3 senedir kanat yok?
Yönetimin hocaların futbolcuların başarısızlığını taraftara yüklemesin kimse. -1 puanlı takıma yenildi bu takım hala taraftar şöyle böyle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rize güzel pas yapıyor FB sahasinda ghezzal iyi oynuyor.
Ghezzalım ya gözyaşım pıt
Rize saldırıyo 3'ü atacaklardı kaleci İrfan zar zor çıkardı köşeden.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Rize'ye sarıyı havadan verdi hakem bence
-
3.90 dan Fenere bastim.guzel para.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X