Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 4 Subat 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ vs Kirklarelispor (2536. sayfa)

9 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 22 Misafir (7 Mobil) - 21 Masaüstü10 Mobil1 Android
5 sn
50.944
Cevap
240
Favori
1.072.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
7. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 25342535253625372538
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yahu gazetecinin nasıl bir futbolcu transferi belirleme gibi bir misyonu olabilir ki?

Musrati DH'de de linçleniyor , sosyal medyada da, çünkü bonservisine verilen paranın karşılığını sahada alamıyoruz.

Muçi'ye de mesela fazla verildi ama hadi onu yerinde oynatmıyorlar arada sırada bir şeyler yapıyor orada da.

• Requiem for a Dream kullanıcısına yanıt

Yönetim bu konuyu takip edip öyle gönderiyor boru değil bu konuda ne cevher keşif edilmemiş td ler var yönetim de bundan bedava faydalanıyor geçen yıl kupayı getiren adama çöp dediler gönderildi  sırada rafa ve muçi var 

• Rafa 6m maaş çok çıkılsın diyenler 3 maçta 10dk oynayan 4m maaş alan ox için hoca beğenmiş diyorlar bunu da sözde muhabirler yapıyor. Musrati gitti ama Oxlade hala duruyor marifet Musrati'yi zorunlu olmayan opsiyon üzerinden göndermek marifet falan değil.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bjkyener kullanıcısına yanıt

Hocam adamlar 3m€'ya almış 4-5'e niye bıraksın, hele ki 3 büyükler isterken

Yağız söyledi Göztepe 15m€ istiyor diye açıkçası benim güvendiğim bi şahıs sallamıyor en azından, 4-5m€'ya bitse şimdiye GS on defa almıştı zaten

• BJK kullanıcısına yanıt

Samimi ise performansı düşük olan diğer futbolcuları da eleştirir ama eleştirmiyor.

Menajerlere yakın olduğu bilinen bir gerçek. Yağız-Sercan-Hakan Gündoğar-Fırat... bunların hepsi ortak.

• cengizps3 C kullanıcısına yanıt

Benfica'ya transfer olmuş.

Ben de Evren yazınca %100 geldi demiştim ama son anda şartlar değişti demek ki.

• Çok acı ama Rize’nin kadrosu bizden iyi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Adam 90 a taktı  

• 10 Numara kullanıcısına yanıt

Rashica'yı da eleştiriyor, Muçi'yi de, Mert ve Svensson hariç biraz da Gedson mücadele etmeyen herkesi eleştirdi ben youtube kanalı izliyorum orada görüyorum.

• Ghezzallın pasa bak ya

• Wout.Weghorst kullanıcısına yanıt

Kadro yapılanması da bizden iyi  takımda tane 8 ortasaha var 8 tanesi benim gözümde bir Fabian Erst etmiyor. Ox, Onana, Musrsti , Mario, Gedson , Salih , Endur , Necip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irfan s -- 2 Şubat 2025; 19:18:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fb acayip takım.

• gzegen kullanıcısına yanıt
    Gerekirse bi sene Avrupa yapmayalım

Gerçi avrupa gidince de ne oluyor ki en iyi gruplara kalıyoruz ötesi yok

Diyeceksin ki avrupa kupalarına gidince para kazanıyoruz fakat avrupaya gidiyoruz diye de yıldız transferi vs daha çok para harcıyoruz

Bi sistem oturtturacaksak 1-2 yıl feda diyelim nasıl olsa alıştık ekim kasımda havlu atmaya

• Fener bizim gibi değil, adamlar reaksiyon veriyor, maçı çevirirler.

• Buradaki taraftarı küçümsüyorsunuz da 4 senedir rezil oluyoruz. Burada 3 senedir kanat alın diye yazdık o zaman taraftarı niye dinlemiyorsunuz? Sosyal medyaya göre iş yapılıyorsa niye 3 senedir kanat yok?

Yönetimin hocaların futbolcuların başarısızlığını taraftara yüklemesin kimse. -1 puanlı takıma yenildi bu takım hala taraftar şöyle böyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rize güzel pas yapıyor FB sahasinda ghezzal iyi oynuyor.

• Ghezzalım ya gözyaşım pıt

• Rize saldırıyo 3'ü atacaklardı kaleci İrfan zar zor çıkardı köşeden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rize'ye sarıyı havadan verdi hakem bence

• 3.90 dan Fenere bastim.guzel para.

• 
Sayfa: önceki 25342535253625372538
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.