Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 8 Subat 2025 - 19:00 Sivasspor vs BEŞİKTAŞ (2534. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: NeoNesil2025 , saranghapanida Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
52.441
Cevap
240
Favori
1.102.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
14. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 25322533253425352536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • resmi hesaptan lemina haberini yalanladılar iyi bari gelmesin

• Kimi alacaz arkadaş biz. Şaşırdık valla

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Büyük başkan bir transferi daha bitiremedi Lamina yalanlanmış. İyi oyuncuydu zaten tahmin etmiştik. Cengiz'den sonra Lemina şaşırtırdı.

• Lemina ile ilgilensek sasardim.

• SON DAKİKA - Beşiktaş, Rennes'in stoperi Leo Ostigart için girişimlerini sürdürüyor. Önümüzdeki saatlerde durum netleşecek. (Le Parisien)

• Lemina muhtemelen GS'ye gidecek. Alamadıkları için transfer çalımı demesinler diye ilgilenmiyoruz diyorlar yersen.

• 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 8 Subat 2025 - 19:00 Sivasspor vs BEŞİKTAŞ
  • Am@deus kullanıcısına yanıt
    Bu adam 6 madem de biz niye aldık? Esas sorulması gereken o. Hiçbir şekilde bize uymuyor. Ben hep 8 diye düşünüyordum. Ön libero özellikleri olduğunu da düşünmüyorum. Sadece dediğin gibi top çıkarır o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theKing_ -- 2 Şubat 2025; 16:24:16 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ostigard haberleri gerçek mi bilmiyorum ama Napoli zamanları izleyip çok beğendiğim maçları olmuştu. Fizikli ve sert oynamayı, teması seven bir oyuncu. Bizim pamuk prensesler içinde ışıl ışıl parlar bu yönden. Boyu çok uzun değil sanırım ama çok sağlam sıçrama özelliği var bu çocuğun. Hücumda attığı bir iki gol aklımda hala. Ayağı öyle çok ahım şahım değil, yanına ayağı iyi bir stoperde bulursalar yıllar sonra çok sağlam bir ikilimiz olmuş olur. Ara transferde iki defans alacaklarını sanmıyorum. Şimdilik Ostigard alabilirlerse kendi adıma çok sevineceğim bir transfer olacak. Taraftarların da seveceği tipte bir oyuncu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carelesswhisper -- 2 Şubat 2025; 16:25:34 >
  • Şu adamı alacaktınız

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 8 Subat 2025 - 19:00 Sivasspor vs BEŞİKTAŞ
  • Can Keleş sonradan girdiği maçta 1 gol 1 asist yapmış. Allah bilir maaşını halen biz ödüyoruzdur. Takımda kanat yokken gönderdik, gelen de yok.

• Sosyal medyadan bir tepki gelince hareketlendik sanki. Taraftar patlama noktasına geldi artık. Rakipler 50 puanlık farkın üzerine Talisca, Morata çekiyor bizimkilerde hala Anadolu takımı edebiyatı yapıyor. Yapamıyorlarsa bıraksınlar ben iyi ve kaliteli futbolcular iyi oyun izlemek istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • theKing_ kullanıcısına yanıt

Ceyhun kazancı transferi olması lazım. O dönem hoca değişikliği oldu tam hatırlayamadım. Valerian, amir'den sonra gelmiş olabilir.

Bendeki oyunda bu tip ön libero yok, evet sana katılıyorum. O dönem ardenadaki gs maçında stoperlerin bile arkasında duruyordu amir.

Zaten herkes city olmak zorunda ön liberon oyun kurabilmeli. Beklerden minimum biri orta sağ yada sol oynayabilmeli.

Hastalık gibi yayıldı bu. 10 numaralar 8. 8 numaralar 6'ya evrildi. Bizim neyimiz eksik bizde birşeyler denemişiz işte.

• EaGLe Power kullanıcısına yanıt
    35 yaşında adamı kulüpten içeri sokmasınlar artık.

• MrBlackEagle kullanıcısına yanıt
    Artık ismini anmak istemiyorum o yüzden TJK başkanlığı yapan malum şahıs diyeceğim Yıldırım Demirören'in transferlerine çöktü seçim sürecinde Yıldırım Demirören'in parasıyla yapılan o dönemin transferlerini ben yaptım dedi rakibine aşağılayıcı ifadelerle saldırdı ve şimdi takke düştü kel göründü 9 gün boyunca değişen hiç bir şey olmayacak. Beşiktaş kendisinden daha kötü başkan görmez.

• Am@deus kullanıcısına yanıt
    Solskjaerden izbandut gibi iskandinav 6 numara aldıracağı beklentisi içindeyim

• Büyük başkan illa "Kronik" alacak Cengiz'i alamadığı için İçine dert oldu belli ki. 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 8 Subat 2025 - 19:00 Sivasspor vs BEŞİKTAŞ

• Transferi yalanlanan 31 yaşındaki Lemina için kulübü 2m Euro bonservis oyuncu ise 4m Euro istemiş. İyi ki de olmamış ben üzülmedim. Şu anda oyuncu gönderemiyorsak yüksek maaşlı kontratlar elimizi bağladığındandır.

• mitescere kullanıcısına yanıt

Gerek yok onanayi cagirsinlar 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 8 Subat 2025 - 19:00 Sivasspor vs BEŞİKTAŞ 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım para kazanmışızdır ama hiç zannetmiyorum

Yarım sezonluk Selfi transferiymiş

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 8 Subat 2025 - 19:00 Sivasspor vs BEŞİKTAŞ

• 
Sayfa: önceki 25322533253425352536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.