< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 4 Subat 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ vs Kirklarelispor (2578. sayfa)
-
-
Allah rahmet etsin. Kayınvalide de kayınpeder de ellili yaşlarda öldü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi norton772 -- 5 Şubat 2025; 22:23:23 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Allah rahmet eylesin,Allah geride kalanlara sabir versin.
quote:
Orijinalden alıntı: Arkadiusz Milik
Dün annemi kaybettik bugün defnettik. İki dakika telefona bakayım derken evde Gürsoy Yalçın'ın vefat haberini gördüm. Annem 61 yaşında göçtü genç gitti derken Gürsoy hocanin 48 yaşında olduğunu gördüm. Ölümün kime ne zaman gelecegi belli olmuyor. Allah rahmet eylesin...Mekanı cennet olsun. Allah rahmet eylesin.
boşver girme hocam buralara
-
ben ankara etimesgutda tankcı askerlik yaptım hocam o videonun devamını izle adam kulaklarını ovuyor feci yanmış bence yanlış değerlendiriyorsunuz
-
Allah rahmet eylesin kardeş mekanı cennet olsun...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi encuni -- 5 Şubat 2025; 22:27:17 > -
Allah rahmet eylesin. Tam Duman Kolay Değildir dinliyordum senin yorumunu görünce de gözlerimiz doldu. Mekanı cennet olsun. Keşke sevdiklerimizin ölümünü görmeden biz ölsek diye bencilce bir düşüncem var da işte hayat bu 1 dakika sonra ne olacağı belli değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ALLAH rahmet eylesin. Sabırlar diliyorum.
-
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun başın sağolsun hocam ölümünün yaşı olmaz genç yaşlı kavramı olmaz maalesef tekrardan başınız sağolsun.
Allah rahmet eylesin başınız sağolsun.
quote:
Orijinalden alıntı: Arkadiusz Milik
Dün annemi kaybettik bugün defnettik. İki dakika telefona bakayım derken evde Gürsoy Yalçın'ın vefat haberini gördüm. Annem 61 yaşında göçtü genç gitti derken Gürsoy hocanin 48 yaşında olduğunu gördüm. Ölümün kime ne zaman gelecegi belli olmuyor. Allah rahmet eylesin...Allah rahmet eylesin. Başınız saolsun.
-
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun rabbim geride kalanlara sabırlar versin
Ana gibi yar olmaz bütün sıkıntılarını dertlerini dinler seni bi doktor gibi tedavi eder seni iyileştirir yarana merhem olur annenin yeri kolay kolay dolmaz rabbim yardımcın olsun
Biliyorum acın çok büyük allah sabırlar versin metanet versin biz ne söylersek söyleyelim acını dindiremeyiz ama acını paylaşan dostların varsa acını bir nebzede olsa hafifler acını paylaştın bizimle bizde elimizden birşey gelirse maddi manevi yardımcı olalım
Kuzey bölgelerinde transfer sezonu açık mı hala
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Başınız sağ olsun arkadaşım. Ben de babamı temmuzda kaybettim hala tam olarak kendime gelemedim. 3 ay yoğun bakımdaydı. Ateş düştüğü yeri yakıyor ne yazık ki. İçimde babamla ile beraber ölmüş bir parçam var gibi hissediyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 5 Şubat 2025; 22:52:17 > -
Eren dinkçi konuşuluyor gelirse iş yapacağını düşünüyorum birmancevic ile benzer bir oyuncu gibi geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Myparcae -- 5 Şubat 2025; 22:56:15 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Allah rahmet eylesin başınız sağolsun.
-
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Allah sizlere ve sevdiklerinize sabır versin arkadaşlar. Başka ne söylenir bilmiyorum. Mümkün değilmiş gibi geliyor insana, yakıştıramıyor kendince ama olunca da yapayalnız kalıyorsun öylece. Kabus değil ki uyanıp oh çekesin. Tekrardan sabır dilerim.
Eren Dinkçi Beşiktaş'ın transfer listesinde.
Bu transferin gerçekleşme olasılığı mevcut.
(BILD) | Birazdan ilgilenmiyoruz diye yalanlama Gelir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X