< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 4 Subat 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ vs Kirklarelispor (2579. sayfa)
-
-
Basın sağolsun hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Allah rahmet eylesin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Başınız sağolsun kardeşim. Allah sana, ailene sabır versin.
-
Bence direkt transfer yapmasın. dediğin gibi zaten kaldı şurda 3-4 ayı zaten kasada para yok yerine gelecek başkana 3-5 kuruş bırakmış olur.
-
Allah sabır versin, teyzemizin mekanı cennet olsun inşallah
-
Şimdi gördüm..merhumeye Allah'tan rahmet, size ve ailenize sabır dilerim
-
Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin
-
-
Başınız sağolsun hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 5 Şubat 2025; 23:41:47 >
Burada Fikret Ormanı istediğimde herkes Serdal Adalı başkan olsun diyordu.. sonuç ortada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞahinAbi -- 5 Şubat 2025; 23:46:21 >
Masuaku 5 maç daha forma giyerse sözleşmesi otomatik olarak uzayacak. Beşiktaş yönetimi bu maddeyi kaldırmaya çalışıyor.
Beşiktaş basın sözcüsü: Fırat Günayer
Avrupada transfer bitti. Transfer açıldığı günden beri nerdeyse 1 ay olacak. Anlaşılan isim olmadığına göre planınız yoktu.
Bu saatten sonra hangi takım iyi oyuncusunu bırakacak? Allah Beşiktaş taraftarına sabır versin.
Başınız sağolsun Allah sabır versin.
Sergen hocanın kardeşi ve konuda yakınını kaybeden arkadaşlara Allah'tan sabır diliyorum, vefat edenlerin mekanı cennet olsun.
Bugün de 6 Şubat, deprem üstünden 2 sene geçmiş, zaten içimden transfer falan konuşmak gelmiyor artık ne yaparlarsa yapsınlar.
-
-
Emre Kocadağ çıksa adalının karşısına kocadağı mı destekleyeceksiniz ciddi soruyorum. Ormanın aday olacağını düşünmüyorum mayısta
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Herkese tek tek yanıt vermek zor olacağından öncelikle size de başınız sağ olsun diyorum hocam. Baş sağlığı dileyen herkese tek tek teşekkür ederim. Belki çok sık olmasa da tanıyan bilen var mı bilmem ama en çok yazdığım okuduğum konu burası ve en büyük sevdamiz Beşiktaş olduğu için ben de buraya yazmak istedim. Rabbim hepimize sağlık sabır versin. Depremde hayatını kaybetenler için de aziz milletimizin ayriyeten başı sağ olsun...
Allah sabır versin çok zor mekanı cennet olsun. Hayat boş gerçekten
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X