Şimdi Ara

Besiktas 4 -Sparta Prag 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boyle koyarlar iste..Attiklari 3. golu ilk mactaki ofsayttan gole ve bu mactaki penaltiyla alakasi olmayan gollerin yerine saysinlar..Besiktas laubaliligi yuzunden az daha tutu kaybediyordu.Neyse ceyrek finaldeyiz ,tahmin ediyorum karsimiza wisla cikacak ama lazioyuda geceriz wislayida.Tumer felanda iyilesecek kimse durduramaz bizi..kopekler catlasin

ALEMIN KRALI BESIKTAS

• harbiden 3.5 attım son 10 dakka ama ii oldu,heycansız maç olcekti yoksa..ehu ehu
  • klasik Beşiktaş işte ya.. neyse zorla da olsa geçtik işte. vatana millete hayırlı uğurlu olsun
  • Allah Allah ben dememişmiydim 4 atacak BJK diye.. Hani taş, para, nefret, zehir hesabı... Neyse hayırlı uğurlu olsun..
  • süpeeerrrrr...
    adranalinden az daha ölüyordur orası ayrı.:))
  • Bu gece turu, geçmesi gereken taraf geçti. Her ne kadar son 10 dk. ölüp ölüp dirilsek de maçın 20. dk ile 70. dk sı arasında Beşiktaş mükemmele yakın bir futbol oynadı ve bunun karşılığını da rakibi bunaltıp 4 gol atarak aldı. Ancak maçın genelinde çok iyi bir yönetim gösteren İtalyan hakem belki de skor farkından da etkilenerek ağır bir kararla penaltı çaldı ve Praglıları maça döndürdü. Bence o penaltıyı vermese bu maç daha farklı skorla veya en azından 4-0 biterdi. Son dk larda kalemize giren serbest vuruş yerinde bir kararla ofsayt olarak bize döndü. Çünkü daha top kalemize girmeden havadayken, hakem yardımcı hakeminin bayrağına uyarak ofsaytı belirlemişti. O yüzden topun gittiği yer pek de mühim değil. Maçın kahramanı Pancu ydu attığı mükemmel gol ve İlhan a attığı nefis ara pasıyla(gerçi biraz da İlhan ın mükemmel deparı o pası güzel yaptı) geceye damgasını vurdu. Eğer finale çıkarsak (inşallah) bu Pancu nun bonservisini almak pek kolay olmayacak gibi. Ahmet Dursun u da unutmamak lazım ve diğer futbolcularımızı da. Sonuçta hepsine yapmaları gerekeni yaptıkları için teşekkür ediyoruz. Ayrıca son 10 dk yaşadıklarımız, bence büyük tecrübe kazandırmıştır rehavete girmeme konusunda. Bundan sonraki turlarda daha ciddi oluruz...

• Bu arada dikkat ettiniz mi Ahmet Dursun maç sonrası çok öfkeliydi. Mikrofona “ya böyle şey olur mu? 4-0 yapmışız maç buraya geliyor” gibisinden bir serzenişte bulundu. Büyük ihtimalle savunmaya kızdı ama futbol takım oyunudur. Bugün sen kurtarırsın, yarın onlar. Ancak biraz hak veriyorum çünkü maç 4-0 bitseydi yarın bütün spor otoriteleri A. Dursun u, İlhan ı, Pancu yu konuşacaktı. Şimdi yenen iki golü konuşacaklar. Ben olsam ben de kızardım herhalde...
    bir şey daha: ya birader bu Ronaldo harbi golcü Ronaldo nun savunma da yapan cinsi galiba. helal olsun
  • Aferin Beşiktaşa.Daha nice turlara.. Hem Türkiye'nin puanı da artsın..
    Fakat bişeyi unutmamak gerekir.Bugün turu slavia haketti.Bal gibi golü verilmedi.Slavianın ofsayttan golüne saysın diyo arkadaş ama doşek in attığı gol de ofsayt değildi.Beşiktaşın durumu pek iyi gözükmüyo.Yani dahilikle delilik arasındaki o ince çizgi varya onun gibi.Öyle bir sınırdaki beşiktaş 2 mağlubiyet alsa bi daha altından kalkamaz.
    Bu gün şanslıydı beşiktaş.Hakem 100.yıl hediyesi verdi.Hayırlı olsun.
  • yok ya nasi oluyormus o?O penalti penaltimiydi peki?Kim haketmis ya ne 100. yili neden bahsediyosun sen?Italyan hakemin ne alakasi var 100. yilla..Bu kadar kiskacnlik,eziklik anca bu kadar olur,kuduruyosunuz kuduruyosunuz daha cok kuduracaksiniz,Tumer yok zago yok,ilhan yataktan kalkip maca gelmis biz tam kadro cikalim bizi kimse durduramaz saibede dahil..Siz 100. yilla kendinizi avutun,slavia prag kim ya Besiktas 10 gomlek ustun bu takimdan,haketmismis..ilk mactaki golde ayan beyan ofsayt,ofsayt deil demek icin art niyetli olmak lazim,o pozisyonu tartismam bile..Zavallilar..

HER ZAMAN HER YERDE EN BUYUK KARTAL
  • birde hakem gol olmadan cok once kendinden emin bir sekilde kaldirdi bayragini,en-direk vurusta direk kaleye sut cekemezsiniz bu da bir futbol kuralidir bilmem anlatabildimmi..

ALEMIN KRALI BESIKTAS
  • Aybubi, söylediklerin seni çok zavallı gösteriyor...
  • arkadaşlar İngilizcesi iyi olan bir arkadaştan bir ricam var. şu aşağıdaki linkte yazanları bi çevirebilir misiniz? e mailime yollarsanız memnun olurum. emin_ulas@mynet.com

http://www.uefa.com/competitions/UEFACup/fixturesresults/round=1629/match=70578/Report=RP.html

haydi ağzınıza sağlık...
  • nedir bu kadar kiskanclik ya acayip sinirliyim,biz boylemi yaptik saibeye, demekki uefa kupasini kazansak bu ****ler intahar ederler..Bu kadar kin neden galiba bisey yapmisiz biz bilmeden bunlara ...Neyse asabim acayip bozuk ..Yunan bile bunlardan iyi.topunun ben ********
  • Cerkez kardes Besiktas rahat bir nefes aldi diye baslik atmislar ve maci anlatiyorlar yazida..Yazida Slavia pragin verilmeyen golle son 8 takim arasina kalmasi engellendi diye yazmislar ve macin pozisyonlarini anlatmislar
    Yaziyi cevirmem zaman alir,sonunda luce futbolcularina cok tesekkur etmis.Gercekten zor macti ve bizim icin iyi bitti..Son 8 takimin arasina kalmak bizim icin cok onemli.Biz hatalarimizdan ders alacagiz.Durum 4-0 ken cok rahatladik(laubalilestik)ve slavianin ne kadar tehlikeli olabilecegini gorduk demis..vs..
  • evet güzel ynadı ilk yarı ama 2. yarıda şu ikinci golüde yiğince öldü öldü dirildi
  • bjk yı kutlarım
  • VATANA MİLLETTE HAYIRLI OLSUN AMA ADAMLARIN ATTIGI FRIKIK GOLU TEK KELIMEYLE MUKKEMMELDI VE OFFSIDE ILE ALAKASI YOKTU.ADAM CETI SUTUNU ATTI GOLUNU :))
    ALLAHTAN UCUZ SIYIRDIK YAHUU :)
  • Arkadaşlar yazdığım yazıya neden bu kadar tepki gösterdiğnizi anlamadım.Ezik falan olsam kudursam AFERİN BEŞİKTAŞA ;DAHA NİCE TURLARA DİYE BAŞLAMAM.Ben 100.yıl diye latife yaptım.Çünkü slavianın golü verilmedi ondan.Ayrıca tüm spor yazarları söylüyo bunu ve gene tüm spor yazarları ekliyo Beşiktaş iyi futbol oynamadı ama 4 gol buldu diye.Niye bana b o k atıyon anlamadım.
    Beşiktaşı tebrik ederim.İnşallah kupayı alırsınız.
    Yanlız bi arkadaş demiş ki zago yok o yok bu yok.Bunlar benim mi suçum adam tekme atmasaymış.Hem 3 maç ceza aldı.
    Çeyrek finalde zago yok.Keşke zago olsa .Çünkü kalteli iyi bi futbolcu.
    Üstelik minusman arkadaşım doğru söylemişsin slavia beşiktaşın yanında takım değil.Ama unutma verilmeyen golleri ile son 10dk bize soğuk terler döktürdü o takım.Demek ki Beşiktaş da bu 2 maç pek iyi değil.Bunu sen söyledin ben değil.
  • "beşiktaş pek iyi takım değil"????

ya hakkaten cümlelerinizi mantıklı kurun..
    o bahsettiğiniz 10 dakika geleneksel beşiktaş yönetmeliğinde vardır :)

ayrıca kalecinin burnu dibinde biri dursun öbürü çeksin şutu ?
    hiç aktif alan diye bişi duymadınız mı?
    kaleci dibindekiyle mi ilgilensin onu mu yapsın.
    ayrıca hangi takım rahatlıkla eledi ki bu turda?uefa bu zor olması doğal....

umarım kimsenin zoruna gitmemiştir. :)
  • Ya XEO arkadaşım nerenden anlıyosun yazılanları ben anlamadım gitti.Ben beşiktaş iyi takım değil demedim ben BEŞİKTAŞ BU 2 MAÇ İYİ DEĞİLDİ DEDİM.Bi de bişey diycem nerenle okuyosun o da tartışılır.Bir topicde normalde 2 den fazla yazmam ama insanın sinirleri de bir yere kadar.Yukarıdaki yazdıklarımın tamamını oku ondan sonra cevap yaz.
    Bi de sakın ben sana yazmadım ortaya yazdım niye gocunuyosun falan deme.Çünkü beşiktaş,iyi,değil kelimelererinin geçtiği cümleyi bir tek ben yazdım bu topicte.
    Ayrıca ofsayt nedir bunu iyice öğren.Ayrıca kalecinin dibindekiyle ilgilencek neyi var o pozisyonda.Dövüşüyolarmıki sanki.Üstelik kaleci havadan gelen topa bakarken diğer futbolcuyla nasıl ilgi meselesi kurulabilir anlamadım.
    Saçmalamayın OBJEKTİF OLUN.Sırf millete b o k atmak için yazı yazmayın.Ben bana karşı atıflara yazıyorum şuan.
    Umarım kimsenin zoruna gitmemiştir.:)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.