Şimdi Ara

Beşiktaş-Fenerbahçe U21 maçında kasaplık yapanın Eljif Elmas olduğu ispat edildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bu hareketi paylaşmıştım Eljif değil o Derbi maçından önce başladınız algı oluşturmaya falan denilmişti ama Tff de maç kadrolarını koydu sitesine ortaya çıktı ki bu kasaplığı yapan Eljif'miş

Beşiktaş-Fenerbahçe U21 maçında kasaplık yapanın Eljif Elmas olduğu ispat edildi

http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=29&macId=181147

esas algıyı onu aklamak için Fbliler yapıyormuş utanmadan bir de çakma kadro yazdırıp fotoğrafını çekip paylaşmışlardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0985F6AB6 -- 6 Mart 2018; 10:18:47 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bence hareket o kadar abartılacak bir hareket değil, evet sert ama spikerin abarttığı gibi de değil, öyle olsa o oyuncu yerden kalkamazdı zaten.

Çakma kadro işine gelince çok daha büyük bir olay ve gerçekten abartılması gereken bir tutum ama şaşırdık mı? Hayır!

• bu fenerbahçenin altyapılarında sıkıntı var, kulüp bu gidişle kendi kendini imha edecek öyle gözüküyor..

• Hicks kullanıcısına yanıt
    Bence normal bir hareket değil sarı kartlık hiç değil.Daha da işin önemlisi Eljif'in tavrı tamam futbol bu rakibin ayağını bile kırabilirsin.Olabilir yani kayarsın ters yerine denk gelir olur ama gidersin başında beklersin özür dilersin bir şey yaparsın.Bu yaşta nedir bu hırs hem topa falan da gelmiyor resmen kasap gibi dalıyor üstüne bir de sarı veriliyor yetmiyor soğuk soğuk bir şey yok gibi izliyor

• thanatos13 kullanıcısına yanıt

Aynen öyle bir de işin ilginci iki hareket de %1000 kırmızı kartlık hareket ama ikisinde de sarı veriliyor.Tesadüf(!)

• Arkadaşa ödülünü verelim. İspatlayarak büyük iş başarmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük işi başaran sizsiniz.Sahte ilk 11 üretmeler algı oluşturmalar.Haksızken güçlü olmaya çalışmalar...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta !!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: largo21

Aynen öyle bir de işin ilginci iki hareket de %1000 kırmızı kartlık hareket ama ikisinde de sarı veriliyor.Tesadüf(!)

Bu çocuğu hemen A takıma, milli takıma alsınlar. Müthiş bir profesyonel böyle oyunculara ihtiyaç var.

• Ispat edildi dedigin o iste açıkça, fener bu eljif degil baskasi mi dedi

• Resmi site değil ama Fenerbahçe muhabirleri bir çok Fenerbahçeli o koyduğum uydurma listeyi neredeyse tüm Fenerbahçeliler paylaştı burada da konu açmıştım(kaldırıldı) orada bir çok Fbli gelip algı yapıyorsun Eljif kadroda bile yoktu o Adenis falan dediler.Ben bile şüpheye düştüm ama sonra esas algıcılaırn onlar olduğu ortaya çıktı

• Konunun ilk mesajındaki Elifin haraketinde bence birşey yok abartıyorsunuz.Topa vurmaya kalkıyor top boşa çıkınca beşiktaşlıya çarpıyor.Zaten darbe yok beşiktaşlı direk ayağa kalkıyor orada vursa sakatlanırdı beşiktaşlı oyuncu.. Sarı kart doğru oda tehlikeli haraketten darbeden değil.Ama 2-3 mesaj üstte Gs-Fb maçındaki haraket effedilir gibi değil korkunç gerçekten , kırmızı görüp fedarasyondan 5 maç da ceza almalıydı.

• Devian kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir şey yok hocam, direkt topsuz ayagina yonelmis kamyon gibi carpmis cocuga kafasinda onu yapmak var zaten kosustan belli bir de arkadan, besiktasli tamamen savunmasiz kirmizi kart

• quote:

Orijinalden alıntı: 8993122290119

Nasıl bir şey yok hocam, direkt topsuz ayagina yonelmis kamyon gibi carpmis cocuga kafasinda onu yapmak var zaten kosustan belli bir de arkadan, besiktasli tamamen savunmasiz kirmizi kart

dostum darbe yoksa kırmızı veremessin.Tekme gelseydi o çocuga kırmızı da verirdin üstüne 3-5 maç ceza ama darbe yok.. Tehlikeli girmekten sarı karttır bunun cezası.Dikkat edersen topa girmeye çalışıyor ama iyi niyetlide değil sonradan çarpıyor elemana.Ama bence sarı yeterli ha derler ya kırmızı verseler neden verdiler de demem tehlikeli geliyor çünkü ama bence sarı.

• Devian kullanıcısına yanıt
    Hocam nasil darbe yok ben baska bi video mu izliyorum acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: 8993122290119

Hocam nasil darbe yok ben baska bi video mu izliyorum acaba

Darbeden kastı, çocuğun ölmesi veya futbol hayatının bitmesi...

• Zaten spiker başka oyuncuyla karıştırır anlarım da kadroda olmayan biriyle niye karıştırsın.

• Buna sarı veren adam hakemliği bıraktı mı ?

Umarım ilerleyen yıllarda Süper Lig'de görmeyiz bu hakemi

• Bu harekete bile darbe yok diyen kişiler varsa zaten konuşmaya pek gerek yok.

• yok artık adam darbe yok diyor ne günlere geldik

• quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Buna sarı veren adam hakemliği bıraktı mı ?

Umarım ilerleyen yıllarda Süper Lig'de görmeyiz bu hakemi

Bu harekete sarı kart veren hakem Fenerbahçeli çıktı Twitter'da filan paylaşımları vardı. En son hakemliği bıraktırmaya çalışıyorlardı ne oldu bilmiyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.