Şimdi Ara

Beşiktaş maçından sonra gerçekten düze ve rahata çıkacağımız gerçeği.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ölüm fikstürüne giriyoruz konusunu açtmıştım o fikstürden baya bi hasar aldık. Beşiktaş ile fener onu değerlendirse şuan biz 6 7 puan gerideydik ama değerlendiremediler. 2. yarı fenerin fikstürü o kadar berbat ki boğulup giderler bursa deplasmanında puan vereceklerini düşünüyorum feneri devre dışı bırakıyorum , başakşehir ise anadolu takımlarına boyuna puan veriyo bu raddeden sonra bizim işimize yarayacaklar evlerinde beşiktaş ve feneri ağırlayacaklar , Beşiktaş'dan olurda şansa filan 3 puan alırsak ki alacağımızı düşünmüyorum ibre % 80 bize döner. Tudor bir defada bizi şaşırt şu derbiden puan al be arkadaş. 2 yarı bizim fikstürümüz ise güllük gülistanlık kadıköy harici. yani uzun lafın kısası bu haftaki derbi gerçekten ligin geleceğini çok büyük ölçüde şekillendiricek. 3 sonuçda bir takıma büyük nebze yarıyo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Berabere kalırsak avantaj bizde olur bence. Ki Tudor'la beraberliğe razıyım ben. İnşallah yine saçma sapan birşeyler denemeye kalkmaz. Zaten Lato sakatlandı Linnes'i mecbur oynatacak. Birde Rodrigues'i kesmesin yeter.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.