Bildirim
Beşiktaşta PS3 oyun satan yer var mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
sinanpaşada oyun satan ve takas yapan yerler var ama çoğu yere göre biraz daha pahalı yapıyorlar bu işi -
Beşiktaşa sinanpaşa üst kat haricinde ve teknosa hariç ps3 oyun satan başka yer yok . fiyatları ise piyasaya göre biraz pahalı , takas olyı ise tutturabildiklerine ,çünkü belirli bir listeleri yok -
sağolun arkadaşlar bilgi için. -
Maalesef takas yapan dükkanlar çok alakasız fiyat çekebiliyorlar. İkinci el platinum killzone2 için bana 60tl fiyat çektiler. Ben shopto.net ten aynı oyunun sıfırını 45tl ye getirtiyorum, kargo dahil...
Ekleme : Bugün Ankara/kentpark mediamarkt tan, uncharted2 aldım, 59TL. Bu oyunu mediamarktan almanızı tavsiye ederim. Hem sıfır, hem de çok uygun fiyatı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erai -- 28 Mayıs 2010; 19:59:55 > -
ee
prensesstore.net
kegames.net
bunlar İstanbulda degılmı zaten neden yer arıyorsunuzki oldukca ucuza satıyorlar veya takaslıyorlar??? -
Pasaj içindeki dükkanları taqvsiye etmiyorum.Pahalı insanları kazıklamaya çalışıyorlar.Beşiktaş yerine eminönü, kadıköy, mecidiyeköy, üsküdar gibi yerlerden daha uygun takas yapabilirsin. -
Rodrigo Tabata -
Oradakiler benden CoD 4 için 100 lira istediğinden bu yana bi kere bile uğramadım
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- girdiğiniz hesap bu ps5 sistemindeki başka biri tarafından zaten kullanılıyor
- battlefield 2042 ps5 klavye mouse
- garanti belgesi kaybolursa
- eurasia garantili ne demek
- gta 5 ps4 türkçe altyazı nasıl yapılır
- ps5 dik mi yatay mı
- the last of us 3
- ps5 slim disk sürücüsü
- uncharted 5 ne zaman çıkacak
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X