Şimdi Ara

Beşiktaşta PS3 oyun satan yer var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Beşiktaşta ps3 oyun satış takas vs yapan yer var mı? Sinanpaşada bir kaç dükkan var Bluray satıyorlar ama oyun vs satıyorlar mı acaba?

• sinanpaşada oyun satan ve takas yapan yerler var ama çoğu yere göre biraz daha pahalı yapıyorlar bu işi
  • Beşiktaşa sinanpaşa üst kat haricinde ve teknosa hariç ps3 oyun satan başka yer yok . fiyatları ise piyasaya göre biraz pahalı , takas olyı ise tutturabildiklerine ,çünkü belirli bir listeleri yok
  • sağolun arkadaşlar bilgi için.
  • Maalesef takas yapan dükkanlar çok alakasız fiyat çekebiliyorlar. İkinci el platinum killzone2 için bana 60tl fiyat çektiler. Ben shopto.net ten aynı oyunun sıfırını 45tl ye getirtiyorum, kargo dahil...

Ekleme : Bugün Ankara/kentpark mediamarkt tan, uncharted2 aldım, 59TL. Bu oyunu mediamarktan almanızı tavsiye ederim. Hem sıfır, hem de çok uygun fiyatı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erai -- 28 Mayıs 2010; 19:59:55 >
  • ee

prensesstore.net

kegames.net

bunlar İstanbulda degılmı zaten neden yer arıyorsunuzki oldukca ucuza satıyorlar veya takaslıyorlar???
  • Pasaj içindeki dükkanları taqvsiye etmiyorum.Pahalı insanları kazıklamaya çalışıyorlar.Beşiktaş yerine eminönü, kadıköy, mecidiyeköy, üsküdar gibi yerlerden daha uygun takas yapabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rodrigo Tabata
  • Oradakiler benden CoD 4 için 100 lira istediğinden bu yana bi kere bile uğramadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.