Şimdi Ara

Beslenme ve Diyetetik-İnşaat Müh. Kararsızım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle selamun aleyküm arkadaşlar bu sene sınava gireceğim objektif olarak bakıyorum MF3 ve MF4 ten okul puanıyla alacağım puan 380-400 arası olur gibi kestiriyorum şayet bu puanı alırsam sizce hangi bölümü seçmeliyim benim aklımda İnşaat Mühendisliği ve Diyetisyenlik var sizce hangisine gidersem işsiz kalmam Diyetisyenlik daha rahat bir meslek gibi görünüyor o yüzden biraz daha cazip gibi fakat kimisi maaşları düşük ataması yok falan diyor hemşirelikten kötü diyor ben hemşirelik yapamayacağımı bildiğimden hiç düşünmüyorum bile,bu bölümleri okuyan abilerim ablalarıma sorayım dedim sizin önerileriniz nedir? Önerebileceğiniz başka bir bölüm var mı?Psikoloji aklıma geliyor o da gidebileceğim bölümlerden birisi TM sınavlarınada gireceğim onun hakkında bilgisi olan var mı?Herkes sevebileceğin bir iş yap diyor fakat işin içinde olmadan veya işle ilgili bir bilgi sahibi olmadan sevip sevmeyeceğimide bilemem cevaplarınızı bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zlatan__9 -- 2 Ocak 2016; 14:32:56 >

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.