Şimdi Ara

Best Buy a teşekkürler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu gün aldıgım kulaklıgı begenmedim ve geri verecegimi söyledim hemen geri alıp paramı geri ödediler, bende bu iyi yaklaşımlarından ötürü hemen magazaya geri dönerek iki kulaklık ve bir iki ürün daha aldım, onlarda sorun çıkmadı,

sağolsun best buy çalışanları.

• Zaten normali bu. O kadar alışmışız ki sorun çıkaran müşteri "hizmetleri"ne artık olması gereken şeyler bize olağanüstü gibi geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkiNNy

Zaten normali bu. O kadar alışmışız ki sorun çıkaran müşteri "hizmetleri"ne artık olması gereken şeyler bize olağanüstü gibi geliyor.

Bana olagan üstü gelmedi, ben tüketici dernegi üyesiyim, şikayetvar sitesi üyesiyim ben yemem ama ugraştırırlardı gece gece o olmadı kurtuldum yoksa 3 kuruşluk şey için mahkemeye git gel.

ben kulaklıkla ilgili bölümede daha ayrıntılı yazdım arkadaşlar sakın bunlara inanmasınlar, paranızın %15 keseriz laflarına sakın kanmasınlar hepsi yalan adiler parayı kesiyorlar sonra o malı gene satıyorlar,
    teknosa ve best buy eger yerseniz geri götürdügünüz üründen %15 kesinti yapıyor iyide aldıgım ürünü deneme şansım yok bana görerek aldıgınız için geri almamamız lazımdı aslında dediler, iyide kulaklık görerek alınmaz dinleyerek alınır kurun bir deneme yeri deneyelim alalım dedim ve bize orada defter vardı bunu burayada yazarsanız müdürler görür ve öçyle bir stand açılır dediler.

• bestbuy'ın müşteri hizmetlerinin e.mail adresini bilen var mı?
    sitesinden bulamadım
  • bimeks'i övmedi best buy'u övdü diye adamı çizmişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

bimeks'i övmedi best buy'u övdü diye adamı çizmişler

oha onun için mi banladılar adamı?Çüş

edit:baktım profiline karşıyaka konusunda baya ağır konuşmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-72878BAA5 -- 15 Şubat 2010; 1:38:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: laprace

quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

bimeks'i övmedi best buy'u övdü diye adamı çizmişler

oha onun için mi banladılar adamı?Çüş

Lebron
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PROJECT I.GI. I'm Going In 2...
    22 yıl önce açıldı
    I have a dream..
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.