Arkadaşlar Hepsi'nin şarkılarından en güzelini seçiyoruz
#1 - Tempo
Diyorlarki bize elinde solunda hayat herkesi kuzulaştırırmış Döve döve yola yola getirirmiş sonunda mutlaka uzlaştırırmış Onların hiç aklı yokmuymuş haaaaa tekmeli toptan salakmıymış Baş kaldırmak sadece hayatı büsbütün zorlaştırırmış
Bizi de dövsün hayat Bizi de yorsun varsın Geciktirirler ancak durduramazlar
Geleceğe akar zaman Korkan yerinde saysın Bütün boşluklara sızar yeninin gücü azar azar
Bıkmadan usanmadan Yaş alırken yaşlanmadan Pas tutmadan yas tutmadan Eğilmeden bükülmeden Ezmeden ezilmeden Kin tutmadan kül yutmadan
Tempo tempo tempo tempo
Tempo tempo tempo tempo Forte forte forte forte Tempo tempo tempo tempo Forte forte forte forte
Yaşamak istiyoruz yaşayacağız Hem de yasaksız bahçelerde Tıpkı tören gibi tıpkı şölen gibi Dolu dolu doya doya tamam mı?
Çekirdeksiz üzüm zeytin dalı Çiçek balı kan portakalı tadında Umut dolu hayat dolu Peki ya siz devam mı?
Dururmu dünya döner Kiminin yangını söner Kimi anlam çoğaltır Kimi anlam gömer
Su akar denizine kavuşur Deniz okyanusu ile buluşur Değişir herşey değişir Daha oynanmadı son el
Bıkmadan usanmadan Yaş alırken yaşlanmadan Pas tutmadan yas tutmadan Eğilmeden bükülmeden Ezmeden ezilmeden Kin tutmadan kül yutmadan
Tempo tempo tempo tempo
Tempo tempo tempo tempo Forte forte forte forte Tempo tempo tempo tempo Forte forte forte forte
Tempo tempo tempo tempo Forte forte forte forte Tempo tempo tempo tempo Forte forte forte forteeee
#2 - Kaç Yıl Geçti Aradan
aç yıl geçti aradan ayrı ayrı Bitsin artık bu hasret buluşalım gayrı
Kaç yıl geçti aradan ayrı ayrı Bitsin artık bu hasret buluşalım gayrı
N'olur sormasınlar bana N'olur söyletmesinler derdimi Saklarım ben onu kendime Yerim kendi kendimi
Akıyorsa yaşlar gözümden Dinmiyorsa bir türlü gece gündüz Karardıysa bütün dünyam Vardır elbet bir sebebi
Benim bütün derdim özlem Biliyorum kavuşur böyle seven Biz bir elmanın iki yarısıyız O en çok sevdiğim ve ben
Akıyorsa yaşlar gözümden Dinmiyorsa bir türlü gece gündüz Karardıysa bütün dünyam Vardır elbet bir sebebi
#3 - Olmaz Oğlan
Amanın da amanın kim gelmiş Eski sevgilim gelmiş Sütü sıcak içmiş belli Gezmiş görmüş eğlenmiş
Tok evin aç kedisi Aferinin delisi Ben seni nazlatmam Bulunur yenileri Ağa takılır birileri Ben seni paslatmam
İyi kötü hoşsun hala Buralarda harcanma İyi kötü hoşsun hala Buralarda Paslanma
Hiç bana bakma olmaz oğlan Sen kendine ısmarlan Hiç bana bakma olmaz oğlan Başkasına yuvarlan
E hadi canım hadi ama dışarı Hayat işte cıss yapıyor adamı İyi kötü hoşsun hala Buralarda harcanma
E hadi canım hadi ama dışarı Hayat işte cıss yapıyor adamı İyi kötü hoşsun hala Buralarda paslanma
Sen beni sevdiğine inandırma Sen önce kendini inandır Ben sevilmeyen biri değilim ki Anlatıyorsun yıllardır
Hiç bana bakma olmaz oğlan Sen kendine ısmarlan Hiç bana bakma olmaz oğlan Başkasına yuvarlan
#4 - Yalan
hani bensiz bir hiçtin nefes bile almak zor derdin ben senin herşeyindim yalan... yalan
gözüm görmez başkasını sen ve ben elmanın iki yarısı bir ömür boyu beraber yalan... yalan
şimdi gördüm gerçek yüzünü
güne açan çiçekler gibiyiz yalan... yalan öyle saf ki sevgimiz yalan... ayıramaz bizi hiç kimse yalan... yalan ölene dek beraberiz yalan...
#5 - Üç Kalp
Karar ver artık kimi daha çok sevdiğini Kararsız olma sen üzme herkesi Kalbinde kim var o mu yoksa ben miyim Bilmek isterim yolumu çizeyim
Sen de üzgünsün bu hayattan hem de nasıl Bir kalpte iki kalp nasıl yaşanır İki kişi seven iki defa ölürmüş Bir kalp yalnız bir kalbi düşünürmüş
Ah sen üzgün ah ben üzgün O da üzgün yapma herkes de üzgün
Gözler beni arar kalbin onu düşünür Tercih yap sonra üç kalp birden ölür Görülmemiştir böyle aşk inan dünyada Ne biçim sevgi üç kalp bir arada
#6 - Hainmiş
Vah vah hanimiş benim koca bebeğim Uyusunda büyüsün adam olsun görelim İstediğin herşey ayağına gelmez Ağlamayan bebeğe kimse mama wermez Anneye hiç benziyomu dön yüzüme iyice bak Ruh yaşımız tutmuyor yetti seni pışpışlamak
Oda bigün büyüyecek tıpıştıpış yürüyecek Oda bigün büyüyecek sewmesini öğrenecek Ah bi anlayabilsem senden ne istediğimi Sana güwenebilsem,ah bir inanabilsem
Vah vah hanimiş benim koca bebeğim Uyusunda büyüsün adam olsun görelim İstediğin herşey ayağına gelmez Ağlamayan bebeğe kimse mama wermez Anneye hiç benziyomu dön yüzüme iyice bak Ruh yaşımız tutmuyor yetti seni pışpışlamak
#7 - Kalpsizsin
senin iyi bir kalbin olduğuna inandım bekledim sabırla ama kabul yanıldım sen yalandın ne kadar uğraştıysam olmadı aşk sana bir türlü yakışmadı kimsin,kimsin kalpsizsin,kalpsizsin
sözüne hiç(ha haaa) güvenilmez (ha haaa) sana aşktan (ha haaa) bahsedilmez kalpsizsin kimseyi görmezsin yüzüne gülmezsin kendine hayransın bencilsin sevemezsin aynalara bir bak senden güzel mi var?uuuuuuooooooaa
sevmeyi bilmezsin susar dinlemezsin kendine hayransın bencilsin sevemezsin aynalara bir bak senden güzel mi var?uuuuuuooooooaa
kalbin taş mı oldu yoksa senin için sevmekte zorsa yalnız kal akıllan artık bak dünya dönüyor...
#8 - Mum
Her zaman ki gibi,sözünü tutmadın Aramanı bekledim Hani sana güvenebilirdim,ama ben Yanılmanı istedim Yalancının mumu sönmeli Bu defa şansın hiç gülmedi
Yüzündeki süslü maskeyi çıkardım Seni gördüm buna çok üzüldüm Kafamdaki resme benzemiyor artık Kalbimde eriyip bittin Yüzündeki süslü maskeyi çıkardım Seni gördüm buna çok üzüldüm Kafamdaki resme benzemiyor artık Kalbimde sönüp gittin
Çok üzüldüm, maskeyi çıkardım
Söylesene aklın nerede Hiç mi düşünmedin sonunu? Soracağım olsun yine de Pişman oldun mu? Pişman oldun mu,Pişman oldun mu?...
#9 - Tik Tak
Tiktak tiktak tiktak tiktak Tiktak tiktak tiktak tiktak tiktak Geçiyor zaman beklemiyor Aşk birkez kaçınca geri gelmiyor Koş zamani yakala Sakın ha yorulma Geçmişe bakınca yarın gelmiyor Sorularımı,acılarımı Beni kuşatan anılarımı Topladım birer birer Sattım ah bir eskiciye Ne kazandı üzülenler Gözyaşı dökenler Geriye bakıp da düşünenler Kazanamaz asla bu koşuyu Koş sakın ha ayağına bakma Koş sakın ha yarıda bırakma Nefesini tut,durma Aramaktan korkma Zaman zaman durma İçimizden geç... Zaman zaman durma Korkmuyoruz senden...
#10 - Saklambaç
Cee e çık ortaya birden Cee e kaybol hadi yeniden Nerelere saklandın sen Sobelerim affetmem (ki) görmezsem
Ne haber sözüme mi geldin Gidiyordun, ayağıma geldin Düştün aşkın tuzağına Aklın başınamı geldi Kaçmak kolayına geldi Aşk sana zor mu geldi Saklambaç bu aşk oyunu Kavuşursak hiç aşk olurmu Söyle....
#11 - Aşk Sakızı
Seni sildim telefon defterimden Adının üstünü hep karaladım Yüzünü görmekten çok sıkıldım Nereye gitsem peşimdesin sen Üf üf sıktın artık Sabırımı taşırdın artık Sakız gibi yapıştın da Tadımı kaçırdın artık Üf yeter üf üf yeter Yoksa sen aşk sakızı mısın Ayrıldık sana anlatamadım Kaçtım kaçtım kurtulamadım Bir türlü silemedin aklından Bıktırdın düşemedin yakamdan Aşk sakızı mısın?
#12 - Dinlemem
Kim inanır aşkına Yüzüme bi baksana Artık sana kanmam Aşkınıda al git Bırak hadi zorlama Yeter oyun oynama Bir öyle bir böyle Bana sorma Kanmam, varsa yoksa hep yalan Kim sana aldanan Hangi birini ah anlatsam Oo oo dinlemem Ne söylersen duymak istemem Oo oo huuu anlatma hiç Senden duymak istemem
#13 - Kolay Mı Sevmek
Hop hop dur bakalım Öyle hemen havalara girme Aceleye gelmez Aşk dediğin ruhların işi Kalbime girmek böyle kolay olmaz
Kolay mı sevmek,söyle Bi kalbe girmek,gizlice Kolay mı gözlerine,bakınca erimek
Hoşlandım senden belki birazcık Ama bana zaman ver Seni hemen sevemem (Zor aşkına inanmak) Hop hop hop hop hop
Zora gelmez kolay olmaz İkisinin arası kalbimin havası Seviyorsan beklersin Üzerime hiç gelmezsin Seviyorsan küsmezsin Beni anlar dinlersin
#14 - Kafana Takma
Kafanı takma dur Yüreğini dinle Kafana takma hiç Yüreğini dinle.. Kafana takma dur Yüreğini dinle Sustur herşeyi Yüreğini dinle Sustun niye,anlat gitsin Aksın kinin,derdin bitsin Değmez kimseye üzülüp durma Sat derdini.. Seni terketti belkide iyi etti Değmez,Aşkına layıkmıydı bak Sana değer veriyorsa bırak.. Yeter düşündüğün ama sevdim Yeter üzlüdüğün çok sevdim Yeter kırıldığın (unutulmaz) Hayat beklemez
#15 - Bakalım
Bunu yapma Bunu bana yapma Bakalım seni kim kim Sevecekmiş böyle Zor bulursun biraz Yerime seni kim kim Çekecekmiş söyle Aranırsın biraz Bardak doldu,sabrım taştı Şansın bitti,bekleme Vaktin dolduaşkım bitti Senden geçti bekleme Bakalım seni kim kim Dinleyecek böyle Konuşursun daha Bakalım yüzüne kim kim Gülecek böyle Dolanırsın daha...
#16 - Uzat Elini
Uzat elini aşka uzan Yüreğini sarsın duygular Uzat elini aşka uzan Dayanamaz aşka korkular
Yüzüne bakınca gözlerin herşeyi anlatıyor Yanında olunca herşey nasılda güzel oluyor Ne olur kalbim durma aşkla yan Geceleri uykular yalan Her yeni güne aşkla uyan sende Sevmeye engel mi var
Onunlayken zaman dursun Herşeyi unutursun Mutlusun düşünmeden O an yeter
#17 - İki Kelime
Söylemem gizlerim Kalbimde iki kelime Kim bilir kimleri Yandırır bu iki kelime Sormayın söylemem Aşkı bulmak çok zor Harcamam boş yere Değmiyor hiç kimse Aşktan sarhoş olsam da söylemem Saklarım her sorana söylemem&Saklarım da her sorana söylemem O da seviyor,bu da seviyor Seni seviyor,herkes seviyor Bunu bana sorma aoao.... Yine duyamazsın söyleyemem Bana bunu sorma aoao... Söyleyemem Söylemem,gizlerim Kalbimde kalsın İstemem,sormayın Gözlerim anlatsın
#18 - Olmaz Böyle Şey
sey olmaz böyle sey olmaz böyle sey olmaz böyle sey olmaz böyle sey olmaz böyle sey olmaz böyle
o tepenin yamacinda o deniz kenarinda o agacin altinda o korunun yollarinda dolasiyorsun sen simdi yine beraber gezdigimiz ayni yerlerde gözyasi dökmek artik neye yarar simdi benim yerimde bir baskasi var
Olmaz böyle sey yoksa rüya mi tam mutlu oldum derken yiktin bütün dünyami ben bu dertten ölürsem söyle kücük bey hic mi kalbin sizlamaz olmaz böyle sey
sey olmaz böyle sey olmaz böyle sey olmaz böyle sey olmaz böyle sey olmaz böyle sey olmaz böyle
kendi derdim yeterken bir de sen dert oldun basima bu ask artik en son derken nerden ciktin karsima askin adini anmayacaktim söz vermistim bir daha kanmayacaktim ne sözler kaldi ne de yeminler gönül birkez sevince ferman mi dinler
Nakarat: Olmaz böyle sey....
dilerim ki en sonunda sen de pisman olursun ettigin bunca ezayi baskasindan bulursun az mi cektirdin yillarca bana bir gün gelir baskasi cektirir sana sen de aglarsin sende inlersin sen de ayni sarkiyi ona söylersin
Walla bu kadar bulabildim seç beğen al en güzeli hangisi ? Bence Tempo - Kaç Yıl Geçti Aradan - Hainmiş
resim oldu mu yaw
hadi ya aranızda hiç yok mu hepsi şarkıları seven
hiç yok mu hepsi grubuyla ilgilenen
bi tek OLMAZ BÖYLE ŞEY şarkısını seviyorum zaten o şarkıda onların deil içine etmişler o şarkınında
zuhahaha :)) doru bencede dogukan HEPSi sevilirmi bea gti CeZa dinle
la kaç albüm çıkardılar ki best of yapacaksın
albüme gerek yok ki ben şarkılar arasından en iyisini arıyorum
Kızlardan en güzelini seçseydik topic patlama yapardı kesin
Hafifden mp3 olsa daha güzel olurdu yaw
bilmem siz ne düşünürsünüz de son albümlerinde müzikolarak çok hafif bir 50 cent hissettim ben. araya sean paul'dan da birşeyler girmiş gibi.
ama yine de güzel şarkılar. arabesk hariç herşey dinlerim
quote:
theja Kızlardan en güzelini seçseydik topic patlama yapardı kesin
Best Of Derken? 20 senelik bir müzik hayatları var da ben mi bilmiyorum...
komedi yaa hepsi hehehe... gülmekten yarıldım yazarken...4 tane salak sulak marka takıntılı insan şarkı yapmış..zaten anlamak mümkün değil zenci genizi yapmaya uğraşmaktan kelimeleri tam çıkaramıyorlar.gitsinler bale yapsınlarr zenci genizli kuğular
quote:
Orjinalden alıntı: theja
Kızlardan en güzelini seçseydik topic patlama yapardı kesin
nasıl seççen ki,hepsi hepsi
cemre forevedr
eren
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme