Benimde ilk 2 saat yani oyun başlarında attı ama şimdi atmıyor. |
(Beta Çıktı) SW Knights of the Old Republic 2 The Sith Lords Türkçe Yama Çalışması Başladı! (16. sayfa)
-
-
Pekala teşekkürler baktığınız için
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Uyumluluk modunu xp yapanlar sorun yaşıyorsa win 7 de deneyebilir bu arada.
-
arkadaşlar bende dövüş sonrası kontroller çalışmıyor türkçe yama ile mi alakalı bilmiyorum çözümünü bilen var mı her seferinde save load yapmam gerekiyor.
-
Pencerede oynarken aynısı benim başıma geldi. V-sync açık olsun. Oyunu pencerede değil tam ekranda oynayın.
-
Monitör 60+ Hz ise olabiliyor o problem. V-Sync'nin aktif olması kendi başına yetmeyebiliyor, ayrıca FPS'i 60'a kilitlemen gerekiyor.
-
fps i nasıl 60 a kitlerim normalde vsync açmak yeterdi.
-
Çözüm buldunuz mu acaba ? Aynı sorundan muzdaribim, modlu veya modsuz farketmiyor sorun yamadan kaynaklı.
-
Yama beta süreci ne zaman bitecek?
-
Şu an Animus aboneleri haricinde erkek dark side, kadın light side ve kadın dark side olarak üç farklı tester oynuyor. Hiçbiri henüz oyunu bitirmedi. Hepsi bitirince buldukları hataları düzeltip tam sürümü yayınlayacağım.
-
@HK-47 2k ve üsttü çözünürlük ile ortaya çıkan sorunun fix yakında gelir mi.?
-
O bir font sorunu. 1080p üstünde kullanılan fontları düzenliyorum, yakında gelir.
-
Anladım ama ortalama 40 saat süren bir oyun bu kadar uzun sürmemesi gerekir bitirmesi.
-
konu animus olunca şaşırmamak gerekir Vampire the Masquerade: Bloodlines 2 senedir testte
-
Günde 2 saat oynasalar 20 gün sürer ki her gün vakit de bulamıyorlar. Ben trainer ile oynamama rağmen her yeri gezmek tüm diyalogları denemek 45 saatten fazla sürdü. O yüzden testin birkaç ay sürmesi gayet doğal. 800 bin kelimeden bahsediyoruz. Tüm eşya ve yetenek açıklamalarının falan da okunması gerekiyor. Oyna geçle bitmiyor. Testin Animus ile de bir alakası yok bu arada. Test eden arkadaşları ben buldum. Zaten onlar da muhtemelen bu projeye para ödediğine pişmandır. Kotor'da çevirmenlere ödedikleri parayı hala çıkaramadılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HK-47 -- 23 Şubat 2022; 11:42:38 > -
Abi helal olsun bu çeviriden de alnının akıyla çıktın darısı birdahaji çeviriye
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yine de 20 gün sürmez yanlış anlamayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STENSTEN -- 24 Şubat 2022; 0:2:38 > -
değil 20 gün 20 ay bile sürer işin içinde olmadan yorum yapmayın
-
Kaynağın mabadın herhalde. :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X