Şimdi Ara

(Beta Çıktı) SW Knights of the Old Republic 2 The Sith Lords Türkçe Yama Çalışması Başladı! (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
712
Cevap
38
Favori
120.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
94 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben beta da olan bir oyunu oynamayı tercih etmiyorum, eksiktir hataları vardır. Ayrıca daha önce bu grubun chest çevirisini göğüs olarak görünce de insanın iştahı kaçıyor.

• Ben oynadım gayet kaliteli yama olmuş başta oyundan atıyordu düzeldi mi bilinmez. Ama kotor 1 daha kaliteli bu oyun o zevki vermedi

• Senin gibi ameleler yüzünden zaten çıkmaz. Sen devam et söğüşletmeye kendini.

• Bana amele diyen aça bak amelenin en önde gideni sensin bu forumda. Her yama konusunda ağlıyorsun görmüyoruz sanki. Bedava yama yok sana divinity 2 nasıl yayınlanmadı uzun süre bunuda yayınlamazlar (Beta Çıktı) SW Knights of the Old Republic 2 The Sith Lords Türkçe Yama Çalışması Başladı! İban ver oğlum atacagım sana 20 lira yama al sadakam olsun (Beta Çıktı) SW Knights of the Old Republic 2 The Sith Lords Türkçe Yama Çalışması Başladı! 

Alacağı cevaptan korkan eleman bir de alıntıyı kapatmış dur bende seni bloklayayım. Sen kaç yaşındasın yahu ülkede bedava bir şey mi kalmış da adamlar sen oynayacaksın diye milyon kelimelik oyun çevirecekler ?

@STENSTEN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skywalkerx -- 3 Nisan 2022; 11:19:4 >
  • Skywalkerx kullanıcısına yanıt

iyi güzelde zaten oyunun fiyatı 18.5tl neden 1 ay sonra elimden gidecek bir yamaya oyunun fiyatını vereyim ki ayrıca betanın testi de 2 aydır %15te açıkçası bi oyunun test ilerlemesi bu kadar zor olmamalı ( daha ucuz bir yama olsa kesinlikle alabilirdim ama 1 aylık indirip bir daha indiremeyeceğim bir yamaya oyun fiyatından biraz fazla vermek garip geliyor bana)

(Beta Çıktı) SW Knights of the Old Republic 2 The Sith Lords Türkçe Yama Çalışması Başladı!
  • SwiftC4rry S kullanıcısına yanıt
    İndirdiğinde silmediğin sürece senin oluyor. Bir ay sonra silinip kaybolmuyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • s-adebisi kullanıcısına yanıt

biliyorum indirme yetkisinden bahsettim

• SwiftC4rry S kullanıcısına yanıt

Arkadaşım oyun 18 lira olabilir isterse 1 lira olsun ing bilmiyorsan oynayamayacaksın sonuçta değil mi? Bu mantık garip geliyorsa yapacak bir şey yok. Bana da en garip gelen Türkçe oyun keyfi için hiç bir değeri olmayan 20 liraya laf edilmesi. Bu insanların bedava yama yapmak zorunlulukları mı var?

Ayrıca 20 liraya üyelik alıp 1 yama almıyorsun ki komple bütün yamalarını alıyorsun adamların. 1 ayda silindiği falan yok yüklüyorsun hepsi sende kalıyor bende kaç yıldır yüklü yamaları var. Hayır bilmiyorsunuz bari araştırın sorun soruşturun. Adamların discordları var girin oraya ne sorarsanız cevaplıyorlar zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skywalkerx -- 3 Nisan 2022; 14:29:35 >

dostum öğrenci olan birisi için para bulmak zor hepimiz senin gibi zengin değiliz cebimde doğru dürüst para olsa aynı şekilde ben de verirdim ve dediğim olayda şu herhangi bir zaman bu oyunu bir daha bitirmek istediğimde eğer yamayı kaybedersem gideceği yönünde açıkçası saçma bu olay

Yama işi gönül işidir, başkasının oyunu üzerinden para kazanmak yasal da değil kaldı ki. Ha 5 TL falan olsa anlaşılabilir belki biraz ama oyundan pahalı yama olmaz, Bioware koskoca oyunu kodlasın yapsın sonra dil dosyalarını editleyip oyundan çok para istensin. Yok öyle iş.

Bir de şu olay var, yamaya gönüllü deyip sadece betada ücretli demek var. Bu da sıkma tamamen, bu adamlar haftada 1 saat falan oynuyor olmalı 30-35 saatlik kotor 2'yi bitirmek için. Vampires Masquarade Bloodlines mesela 2-3 yıl betada kaldı. Aynı olay.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JannRevan J kullanıcısına yanıt
    Vampire the masquarede bloodlines ı kırdılar 2 3 aya bunuda kıracaklardır ne gerek var böyle kırılmasına 3-4 ay betadan sonra yayınlanmalı

Kardeşim burda öğrenci arkadaşlarda var şimdi 20 tl sende hiçbir değeri yok ama aile vermediği sürece öğrenci için zor birde hem oyuna hem yamaya para istemeleri gerekiyor sonra burda iki mesaj yazdıklarında ağlama diyorsunuz banada bu garip geliyo

• tahmini ne zamana çıkarırsınız bayadır geri dönüş yokta merak ettim

• İlk oyunu Türkçe yamayla birlikte 2 kez bitirmiştim ve keşfetmediğim yer, yapmadığım görev bırakmamıştım. İlk oyun cidden zamanına göre aşırı kaliteli ve zevkli bir yapımdı bana göre. İkinci oyun için de aynısını söyleyebilir miyiz? Sizce ilk oyun kadar kaliteli bir yapım mı? Cevaplarınıza göre Türkçe yamayı satın almayı düşünüyorum.

• Blinkhorn kullanıcısına yanıt

Bence değil. İlk oyun fersah fersah ötede her açıdan. İkinci oyunda TSLRCM'e rağmen fazlasıyla kopukluk, aceleye gelmişlik ve tutarsızlık var. Oyunun anlatmak istediği ne, baş karakterlerin felsefesi, olayı ne, pek anlaşılmıyor. Her şey çok havada, yüzeysel ve anlamsız kalıyor (özellikle sonu çok berbat). İlk oyundaki ters köşe(ler), maceralar, yoldaşlar ve görevler çok daha epik ve ilginçti. Aynı şekilde ilk oyundaki genel felsefe, verilen nihai mesaj ve kahramanın yaşam döngüsü çok daha tatmin edici ve anlamlıydı.

• Ksenofanex kullanıcısına yanıt

Bunu öğrendiğim çok iyi oldu. Cevabınız için teşekkür ederim. Öyleyse boş yere yamayı satın almak istemem. Ücretsiz olduğunda tüm hatalarından arındırılmış bir şekilde oyunu deneyimlerim.

İkinci oyun kat kat daha iyi bir eser hocam. Hatta direkt en iyi Star Wars işi bana göre. Karakterler, hikaye, yan görevler çok daha iyi yazılmış özellikle Kreia karakteri benim gözümde en ustaca yazılmış Star Wars karakteridir. Oynanış ve arayüz de pek bir fark yok ama onun dışında müzikler ve gezegenler de ilk oyuna göre daha güzel (başlangıç gezegeni hariç). Oyunun sonunun biraz tırt kalmasının nedeni 3. Oyunun iptal olması yoksa leş bir sonu falan yok sadece eksik hissettiriyor devamı gelmediği için ki bana göre ilk oyundaki klişe sonlardan daha iyi yine de. İlk oyuna göre daha karanlık olduğu için herkese göre bir oyun değil fakat şahsımca tecrübe ettiğim en sağlam eserleden biri.

edit: normalde donanımhaber kullanmam ama kotor 2 sevdamdan dolayı bir yanıt yazmak istedim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EZMARK 2 -- 26 Nisan 2022; 21:5:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bana yama ücretsiz olmayacak gibi geliyor kaç aydır hiçbir haber yok

• Yanıtınız için teşekkür ederim. Çok eski bir oyun olmasına rağmen Kotor 1'i aşırı severek oynamıştım. İkinci oyuna da bir şans vermek istiyorum ancak çoğu kişi oyunun eksiklerinden dolayı kötülerken, kimileri de daha çok övüyor. Bu da kararsız bırakıyor beni. Şu an için izlemek istediğim birtakım film serileri ve oynamak istediğim farklı oyunlar da var. Sanırım şimdilik bunlara öncelik vereceğim. Ardından Türkçe yama hala ücretsiz olmaz ise satın almayı düşünebilirim. Tekrardan teşekkürler, iyi forumlar dilerim.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.