Oyunu satın aldım betadan çıkmasını bekliyorum |
(Beta Çıktı) SW Knights of the Old Republic 2 The Sith Lords Türkçe Yama Çalışması Başladı! (19. sayfa)
-
-
Animus ekibi kapaniyormuş para vermemek için bekleyenler biraz daha beklesin kısa sürede herkese açılacakmış yamaları
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ölücü DH üyesi tanımını en iyi yapan gönderi budur...
-
ben eski oyun oynamıyorum bu yamayıda kullanmayacağım . çok bekleyenler vardı diye yazayım dedim.bu ölücükse evet ölücüyüm sizin gibilere iyilikte yaranılmıyor .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chris92 -- 5 Mayıs 2022; 3:31:22 > -
Ama hemen engellemek olmaz, lafını edip kaçacaksan ölücülüğün alemi yok... Ama itiraf etmen de güzel.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rewold -- 5 Mayıs 2022; 7:52:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi olmuş.
-
29 Nisan 2008 tarihinde çıkmış olan GTA 4'ü 6 ay önce bitirmişsin. Evet çok yeni oynamışsın
-
Kesinmi knk bana kapanmaz gibi geliyo koca animus ekibi sonuçta
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kesin abonelikleri vs kapatmışlar
-
Aga bu olay olmasaydı vermeyeceklerdi yamayı geçen hafta bende abonelik alıp oynadım keşke biraz daha bekleseydim
yav yama boş boş duruyor abone de olamıyoruz salın artık şu yamayı da oynayalım
-
Ben Animus'un gerçekten kapanacağına falan inanmıyorum sırf ilgi çekmek için yaptılar bence.
-
Ulan yamanın çıkmasını beklerken fosilleştim şimdi de bari 20 lira verip abonelikle alayım dedim animus kapanıyor şakamı abi bu 1,5 yıldır bekliyorum.
-
Bir BioWare oyunundan keyif alamadığım için deneyimleyemediğim nadide çalışmalardan biri
-
Anthem dışında bence fevkalade bir şirket senin adına üzüldüm dostum
Kardeşim başta bende öyle düşündüm fakat bu ciddi gibi yaptıkları açıklamada da söyledikleri gibi ilk başladıkları ekip çok dağıldı bemce böyle bir karar vermekte haklılar
Neyse ne Animus'un ne hali varsa görsün onları beni ilgilendirmiyor benim için en büyük hayal kırıklığı bu projede HK-47 denen arkadaş oldu. 2,5 yıl boyunca takip ettim bu projeyi başından beri ücretsiz olacağını söylüyordu zaten proje kendisine aitti şimdi saldı konuyu kaçtı gitti. Madem yama en başından beri ücretli olacaktı ya da geliştirme sürecinden bile uzun bir beta aşamasına girecekti Animus'ta en başta niye belirtmiyorsun be kardeşim. Kısaca ücretsiz olacak diye iyi reklamını yaptı ondan sonra yamayı Animus'a sallayıp sıyrıldı işin içinden. En başında bu projenin içine zaten Animus'u dahil etmesinde suç var. İsterse 3-4 sene sürsün ama en azından kendin çevirseydin. Animus işin içine girdi de ne oldu? Yama 2,5 senedir hala çıkmak bilmedi ne halta yaradılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STENSTEN -- 23 Mayıs 2022; 15:12:42 > -
Sende haklısın lakin hk-47 yi suçlama adam zor bir işin altına girdi ve yardım almak zorunda kaldı neyse animus kapandığına göre yamayı alırsınız yakında
Animus bu projeye çok sonralardan katıldı. Sanırım %75 gibi bir seviyelere kendi getirmişti zaten. Çok zorlanıyorsa yamayı buradan yayınlardı beta sürecini bizzat bizler test ederdik ve şurada şu hata var diye geri dönüşler yaparak işini kolaylaştırabilirdik ya da farklı alternatifler aranabilirdi illa buralardan biri yardım edecek çıkardı Animus yerine ekip kurulabilirdi. Bir sürü alternatif var ve şu an yamanın geldiği noktadan çok daha iyi bir şekilde bitirebilirdi yamayı. Fakat en başından beri ücretsiz olmayacağı Animus projeye dahil olduğundan beri belliydi. İşin içine yalan girdi sorun orada. Madem altından kalkamadın projenin Animus'a devrettin o zaman hala yama hakkında söz sahibiymiş gibi burada yorum yapmamalıydı. Animus eğer kapanmasaydı hiçbir zaman ücretsiz falan yayınlanmayacaktı bu yama. Fakat konunun başında hala ücretsiz yayınlanacağı yazıyor. Maalesef projenin lideri olarak HK-47 suçlu sonuna kadar. Şu noktada Animus kapanacağını 20 gün önce ilan etti şimdiye kadar yapmaları gerekenler abonelerine paralarını geri iade etmek ve yamaları sözde kendileri söylediği gibi herkesin ulaşabileceği bir platformdan yayınlamak olmalıydı ama onu bile rezil beta süreçleri gibi aylara bölerek yapacaklar herhalde. Benim tek ilgilendiğim yama Kotor 2 yaması diğer yamaları umurumda bile değil indirmeyeceğim zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STENSTEN -- 23 Mayıs 2022; 16:30:1 >
-
Knk animusun siteye giremiyorum sen girebiliiyormusun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X