Animus dağıldığına göre Said hocam yine bir çılgınlık yapmazsa KOTOR Remake öksüz kalacak, ona üzüldüm. |
(Beta Çıktı) SW Knights of the Old Republic 2 The Sith Lords Türkçe Yama Çalışması Başladı! (20. sayfa)
-
-
Kotor remake çıkınca ben yine buradayım, dert etmeyin onu. Bu proje de yakın zamanda mod sitelerinde ücretsiz yayınlanacak. Daha tüm hataları düzeltmeye fırsat bulamadım ama onu da tamamlayıp güncelleyeceğim.
-
Hocam kotor remake Resmi Türkçe'mi geliyor yoksa
-
Animustan ses seda yok bakalım yamanın sonu ne olacak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben sordum daha var tam tarih vermedik diyorlar bence verme gibi niyetleri yok çakal anadolu tüccarı gibiler yalancı ama sorsan değil
-
merhabalar tıp öğrencisiyim, nadiren hayatımda boş vakitlerim oluyor ve şu anda böyle bir zamandayım. kotor 2nin yamasını beta olarak da olsa oynamak istiyorum ancak animus projesinde abonelikleri kapatmışlar, acilen bu yamayı elde edebileceğim bir yol var mı?
-
1 ay içerisinde demişlerdi hepsi üç kağıtçı bunların
yok mu bi cengaver bisiler yapıp şu yamayı yayınlayacak. ulan ben de tam para verip alacaktım abonelikleri kapatmışlar. amaçları ne onu da anlamış değilim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaş remake bırak önce şu yamayı bir çıkar artık bir zahmet.
-
Yamayı kurduktan sonra zaman zaman oyundan atıyor, neden acaba?
-
Arkadaşlar yamanın dosyasını bi arkadaştan aldım exe olarak yapmışlar kurmaya çalıştığımızda animusun sitesine gönderiyo giriş yapmak için
yüklenmedimi tr yama abonelik istiyor siteye atıyorsa bir türlü çıkmadı yama ne zaman yayınlanıcak acaba
-
HK-47 ile konuştum, yazın ortasına doğru biter dedi bana, inşallah temmuz'un ortası gelmeden biter de güzel güzel oynarız
-
Kimsenin el atmayacağı bir efsanenin 1. oyununu çevir üstüne 2. çevir sonra birileri çıksın bu üç kağıtçılar diye mesaj atsın...
Düzgünce kendi discord kanallarında tüm yamaları sunmak için uğraştıklarını güzelce dile getirmişler, gecikmeler olabilir diyorlar... Sabredemiyor iseniz kendiniz çevirin sizleri tutan yok.
-
3 kağıtçı dediğim hk-47 değil zaten onun emeği çok büyük ben animusu diyorum bari yama çıkana kadar abonelikleri açık tutsalardı
Şöyle açıklayım discord üzerinde ücretsiz yamaların hemen yayınlanmama nedenini çok güzel açıkladılar. Oto üyeliği devam edenlerin hepsinin üyelik bitiş tarihleri farklı ve yeni üyelik alımı geri ödeme sorunu olmasın diye de kapatıldı.
Üyelik ile sunulan bu yamalarda sadece üyeliği oto devam edip şuan para çekilmeyen üyelere aktif olmaya devam ediyor. Tüm yamaları ücretsiz bir şekilde sunmak için uğraştıklarını discord üzerinden zaten her sorana açıkladılar. Kendi adıma 1 ay içerisinde tüm yamaları hatta devam eden Catherine Classic vs. oyunlarında çevirileri dahil herkese ücretsiz indirimi sunacaklardır. İş uzar ise biz yıllardan beri destek olan üyelerde şikayette bulunuruz. Sizin için yada star wars fanları için bu yamanın sunulması, çeviri grubunun bırakması ile biraz sıkıntıya girmiş oldu o konuda zaten lafım yok şansızlık..
-
Discord üzerinden yamaların yüzde kaça geldiğini açıklıyorlar mı sitede güncellemiyorlar çünkü
@Hokkabaz Mandalorian Discord içinde abonelere özel kanallar var oradan bilgilendirme zamanında yapılıyordu, aylık toplantılarda gerekli bilgilerde zamanında verilmeye devam etti. Şuan çevrilen oyun kalmadı (1 dlc hariç) birkaç test süreci devam eden oyun var; sitelerinde zaten gerekli açıklamayı yapmışlar. Şu zaman içinde tüm yamalar herkese sunulur diye net bilgiyi yönetim hariç kimse söyleyemez ama ben çok bekleteceklerini sanmıyorum. Yama bazlı güncelleme yani test süreci % ilerlemesi malum faaliyetlerini durdukları için artık aktif bir şekilde verilmiyor. Ben Kotor 2 yamasını denedim bir sıkıntısı olmayan güzel bir çeviri olmuş herkese sunulduğunda verilen emeğin değeri daha iyi anlaşılacaktır. Tek sıkıntı oyunun eski olması ve arada atma sorunu bunu da artık kabullendim.
-
O zaman inşallah temmuz ortasına doğru oynarız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X