net bir tarih var mı? |
(Beta Çıktı) SW Knights of the Old Republic 2 The Sith Lords Türkçe Yama Çalışması Başladı! (22. sayfa)
-
-
Ne yazık ki bi tarih vermediler en kısa sürede diyorlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyundan atma probleminin bir çözümü var mı?
-
kral öncelikle eline emeğine sağlık bu yamayı hazırladığın için fakat bu animus sırf daha fazla üyelik satalım diye yamanın beta testlerini uzattıkça uzattı şimdi ise hiçbir türlü ulaşamıyoruz yamaya 2 ay oldu hala daha bekliyoruz ki yamayı salsınlar yani bir el at da yamayı yayınlamayacaklarsa al sen yayınla paralı olsa bile yayınla ki deneyelim artık tekrardan eline emeğine sağlık bu arada.
-
maşallah ne bitmez süreçmiş bu ya, aylardır ne betası bitti ne yama yayınlandı... proje resmen iletişimsizliğin kurbanı oldu
-
Yamadan bir haber var mı? En azından bir tarih belirtseniz. Her gün konuya girip bakıyorum bir bilgi var mı diye.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yakında çıkacak diye duyurup süreç uzayınca insanın oyunu oynama hevesi de kalmıyor.
-
Artık mesajlara da cevap vermiyorlar yamanın çıkacağından şüpheliyim isteyene yamanın kurulum dosyasını atarım ama onda da siteye giriş yapmanız isteniyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok aga temmuz ortası dediler oyunu indirdim modları kurdum 1 senedir bekliyorum bir çıksa. Hayır ben yurtta kalıyorum yazın evdeyim tek istedim ağustos bitene kadar bitirebilmekti ama şu an şüphe ediyorum
-
Yayınlanmasını en çok istediğim Türkçe yamalardan bir tanesi. Umarım en kısa süre içerisinde yayınlarlar. Gerçi sitelerinde yaptıkları açıklamada da benzer bir ifade yer alıyordu ama duyurudan kaç ay geçmesine karşın ses seda yok. Tüm yamaları son halleriyle, toplu bir şekilde yayınlamak istiyor olabilirler. Bunun için beklediklerinden daha uzun sürmüş olabilir belki ama en azından neden henüz yayınlamadıklarına dair de bir açıklama yapabilirlerdi diye düşünüyorum.
Sonuçta yamaların ücretsiz bir şekilde yayınlanacağına dair duyuru yaptılar. Beklemek sorun değil, sadece yapılan duyurudan sonra herhangi bir şey görmememiz sorun. En azından tekrar bir duyuru yapsalar. Yine razıyım. Böylece boş yere beklememiş oluruz. Neden bu kadar uzun sürdüğünü daha iyi anlayacağımız için beklemeye devam ederiz ama bu şekilde olduğunda insan günden güne umudunu kaybediyor. Acaba ne zaman yayınlanacak? Yama dosyaları tamamen silinmiş olmasın? Gibi düşünceler akla geliyor.
Yama dosyalarına bir şey olduğunu pek düşünmüyorum ama en çok ve yakından takip ettiğim konulardan birisi olduğu için uzun zamandır yamalar ile ilgili bir geri dönüş yapılmadığının da farkındayım. Böyle olduğunda da insan hem daha çok sabırsızlanıyor hemde her şeyi düşünmeye başlıyorsun. Umarım yakın zamanda yayınlanır ya da en azından konu hakkında bir açıklama daha yapılır.
-
kanka bir siteye yükliyip paylaşsana burdan indirelim belki crackleyen biri felan çıkar adamlar 1 yıldır 40 saatlik oyunun %15 ini oynamış
-
Bana atarmısın rica etsem benim aboneliğim var aktif değil ama giriş yapabiliyorum kuruluyorsa öyle rica etsem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Linki paylaşmaya çalıştığımda mesaj gitmiyor
-
Özelden yazın yamanın dosyasını atarım
-
hocam özele bakar mısın
-
Hocam merhabalar özele bakabilir misiniz lütfen :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X