Şimdi Ara

(Beta Çıktı) SW Knights of the Old Republic 2 The Sith Lords Türkçe Yama Çalışması Başladı! (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
712
Cevap
38
Favori
120.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
94 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kesinlikle katılıyorum. Animus Projesi'nin bünyesinde kim bilir kaç çevirmen ve proje sorumlusu var. Biri bile açıklama yapma gereği duymuyor. En çok buna canım sıkılıyor.

Madem bu kadar uzun sürecekti, bari ödeme yöntemini kapatmasaydılar. İsteyen parasını vererek, Beta bile olsa yamaya erişmiş olurdu.

Hem ödemeleri kapatıp hemde uzun zaman boyunca bir kez bile olsa açıklama yapmamaları tamamen sorumsuzluk bence.

Yamaları çok hızlı paylaşsınlar, hemen paylaşsınlar demiyorum. Eksiksiz ve kaliteli bir yamanın çıkması için beklemeye razıyım ama en azından bir duyuru yapılsın artık. Yamalarını ne kadar insanın beklediğini düşünmüyorlar mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • HK-47 kullanıcısına yanıt
    abi şu yama ne zaman yayınlanacak lütfen bişeyler yap animusun birşey yapacağı yok bırakıp gittiler biz hala bekliyoruz yaz bitmeden yama bir yerde yayınlansın artık bitsin bu hasret

• HK-47 kullanıcısına yanıt

Ustam sen yayınla artık gözünü seveyim 1 sene yama testte olur mu yahu?

• Animusun testi animusun çevirisinden daha uzun sürüyor. Acaba neden?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yamanın amına koyulmuştur cümlemize hayırlı olsun daha da siksen göremeyiz bu yamayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darth--revan D kullanıcısına yanıt

Çevirmen animusa demiyorki aga siz ne yapıyorsunuz

• romedon kullanıcısına yanıt
    Animus test ediyordu ya ondan böyle bir soru sordum. Normalde bir oyunun çevirisi onlar tarafından yapılıyorsa test sürecinden daha kısa sürüyor çeviri süreci.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BİR YAMA ÇIKACAK ADAMLAR ZEHİR ETTİ AYIPTIR YA BIRAKIN DAHA YAMAYI HANİ YAYINLANCAKTI BU YAMAYI ÇEVİREN ARKADAŞ SU ANİMUSLA Bİ GÖRÜŞSEN YAYINLASANIZ TEST SÜRECİ DİYE BÜTÜN OYUNLARIMI TEST EDİYORLAR SİTEDEKİ BEKLETİYOLAR .

• arkadaşlar daha fazla animusun konusunu açmayın animus kapandı bitti gitti daha da hiçbir şekilde hayır gelmez yamayı yayınlarsa çevirmen abimiz yayınlar

• Bende yayınlanacak diye satın aldım hala bekliyorum 3 ay önce almıştım

• yazın başları gibi biter diye konuşuluyordu eylüle giriyoruz :))

• Çıkmasını dört gözle bekliyoruz

• bu yama yalan oldu bence hocalar

• İyi ki ilk çıktığında almışım yoksa şimdiye kudurmuştum sinirden.

• Reis yamayı özelden atma şansın var mı ya bir türlü ulaşamadık yamaya

• HitmanViper H kullanıcısına yanıt

hocam özelden atma şansınız var mı acaba kaç aydır bekliyoruz lütfen paylaşın

• Kıdem12 K kullanıcısına yanıt

hocam yamayı abonelik olmadan kuramıyosun diye biliyorum yama bendede var yoksa duruyo ama abonelik lazım

• Bende daha önceden belirttim dosyalar bizde var ama animus hesabı olmadan kuramazsınız

• Hesabım var reis atmadın ama 😂

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.