< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
(Beta Çıktı) SW Knights of the Old Republic 2 The Sith Lords Türkçe Yama Çalışması Başladı! (24. sayfa)
-
-
abi şu yama ne zaman yayınlanacak lütfen bişeyler yap animusun birşey yapacağı yok bırakıp gittiler biz hala bekliyoruz yaz bitmeden yama bir yerde yayınlansın artık bitsin bu hasret
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ustam sen yayınla artık gözünü seveyim 1 sene yama testte olur mu yahu?
-
Animusun testi animusun çevirisinden daha uzun sürüyor. Acaba neden?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yamanın amına koyulmuştur cümlemize hayırlı olsun daha da siksen göremeyiz bu yamayı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çevirmen animusa demiyorki aga siz ne yapıyorsunuz
-
Animus test ediyordu ya ondan böyle bir soru sordum. Normalde bir oyunun çevirisi onlar tarafından yapılıyorsa test sürecinden daha kısa sürüyor çeviri süreci.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
BİR YAMA ÇIKACAK ADAMLAR ZEHİR ETTİ AYIPTIR YA BIRAKIN DAHA YAMAYI HANİ YAYINLANCAKTI BU YAMAYI ÇEVİREN ARKADAŞ SU ANİMUSLA Bİ GÖRÜŞSEN YAYINLASANIZ TEST SÜRECİ DİYE BÜTÜN OYUNLARIMI TEST EDİYORLAR SİTEDEKİ BEKLETİYOLAR .
-
arkadaşlar daha fazla animusun konusunu açmayın animus kapandı bitti gitti daha da hiçbir şekilde hayır gelmez yamayı yayınlarsa çevirmen abimiz yayınlar
Bende yayınlanacak diye satın aldım hala bekliyorum 3 ay önce almıştım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yazın başları gibi biter diye konuşuluyordu eylüle giriyoruz :))
-
Çıkmasını dört gözle bekliyoruz
-
bu yama yalan oldu bence hocalar
-
İyi ki ilk çıktığında almışım yoksa şimdiye kudurmuştum sinirden.
-
Reis yamayı özelden atma şansın var mı ya bir türlü ulaşamadık yamaya
-
hocam özelden atma şansınız var mı acaba kaç aydır bekliyoruz lütfen paylaşın
-
hocam yamayı abonelik olmadan kuramıyosun diye biliyorum yama bendede var yoksa duruyo ama abonelik lazım
-
Bende daha önceden belirttim dosyalar bizde var ama animus hesabı olmadan kuramazsınız
Hesabım var reis atmadın ama 😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X