Şimdi Ara

(Beta Çıktı) SW Knights of the Old Republic 2 The Sith Lords Türkçe Yama Çalışması Başladı! (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
712
Cevap
38
Favori
121.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
94 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu seri kadar sevdiğim başka bir oyun yok yemin ederim. Defalarca oynamama rağmen hala keyif alıp yeni şeyler keşfediyorum. Türkçe oynamak ise ayrı muhteşem olacak. Büyük heyecanla bekliyorum.
  • Dixon Hill kullanıcısına yanıt
    Eski Bioware olsa şu oyuna Remake çıkarır ama nerde onlar anthem çöpüyle uğraşsın.
  • konu neden bu kadar az ilgi görüyor anlamadım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • %40
  • quote:

Orijinalden alıntı: fyuklard

konu neden bu kadar az ilgi görüyor anlamadım
    Aynen bir devrim niteliginde çalışma. Rdr2 kadar iyi bir çeviri projesi bence. Şu açıdan da kıyaslıyorum. Bazı oyunlar vardır aradan 10-15 sene geçtigi vakit artık demode olurlar ve oynanmazlar. Bu oyun 2021 yılına girecegiz ve hala oynanır. Kalite olarak günümüz oyunlarından geri kalmamış bir oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: harunefetr

Aynen bir devrim niteliginde çalışma. Rdr2 kadar iyi bir çeviri projesi bence. Şu açıdan da kıyaslıyorum. Bazı oyunlar vardır aradan 10-15 sene geçtigi vakit artık demode olurlar ve oynanmazlar. Bu oyun 2021 yılına girecegiz ve hala oynanır. Kalite olarak günümüz oyunlarından geri kalmamış bir oyun.

Alıntıları Göster
    katılıyorum ben normalde sıra tabanlı dövüş sistemini sevmem ama kotor serisi bu sistemi çok iyi kullaniyo

• quote:

Orijinalden alıntı: HK-47

%40
    Bekliyoruz reyiz adamsın sen
  • Kolay gelsin, Güç sizinle olsun.
  • Heyecanla bekliyoruz hocam ne zaman çevirir biri diye merakla bekliyordum sonunda başlanmış
  • hocam neden animus projesine vericeksiniz ceviriyi

• quote:

Orijinalden alıntı: fyuklard

hocam neden animus projesine vericeksiniz ceviriyi
    Orada eski arkadaşlarım var, yama en başından beri ücretsiz olacak zaten.
  • HK-47 kullanıcısına yanıt
    Bu aralar biraz olaylı olduklarından sormuştum
    hocam teşekkürler.

• Bu iş çok taşaklı bir iş. Seninde taşşağına beton yetmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim gerçekten büyük adamsın. Kotor 2 en sevdiğim Star Wars işi ve oynadığım en iyi oyunlardan biri. Bu büyük eserin değerini bilenleri görmek gerçekten mutluluk verici. Kolay gelsin.

• Eline,emeğine sağlık ya şu devirde bu işe girişmek cidden büyük adamlık. Çok sağol.
  • d
  • hocam hava harbe gidiyorum pazartesi 15 tatilde nasip olur oynamak anca 15 tatile yetişirmi yama(not hazırlık okucam ingilizce ondan yama işime yaramama ihtimali var)
  • şu kotor a devam oyunu olsaydı keşke

• BEYLER YAMA NE OLDU YÜZDE KAÇTA ?

• Eline kuvvet üstad, zor iş ben de zamanında KOTOR 1'in çevirisine katılmıştım, birşeyler oldu yarım kaldıydı, nostalji oldu ya  

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.