Kolay gelsin. Bekliyoruz hala. |
(Beta Çıktı) SW Knights of the Old Republic 2 The Sith Lords Türkçe Yama Çalışması Başladı! (7. sayfa)

-
-
kolay gelsin said hocam, eski bioshock yamanı forumda bulamıyorum.
-
Hala tek kişi mi çeviriyorsunuz?
-
Şu an tek değilim ama en hızlı çevirmen benim hala.
-
quote:
Orijinalden alıntı: HK-47Şu an tek değilim ama en hızlı çevirmen benim hala.
Helaal eskilerden bir sen kaldın reis dinazorsun Allahıma kolay gelsin.
-
Arkadaşlar KOTOR 1 i 1080p sorunsuz oynamayı başaran var mı?
-
Usta kotor 2 yi aldık steamden bekliyoruz heyecan ile umarım çabuk biter.
-
Kolay gelsin heyecanla bekliyoruz
-
Mümkün hatta HD texture modu falan da var. Ayrıntılar burada: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1283127504
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HK-47 -- 1 Ocak 2021; 12:57:52 > -
Hocam, Exchange özel isim olarak aynı kalması gerekmiyor mu Czerka gibi? Çünkü bir borsadan değil bayağı bayağı bir suç örgütünden bahsediliyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi terimin çevrilip hangisinin aynı kalacağını resmi Fransızca çevirisini baz alarak karar veriyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: HK-47Mümkün hatta HD texture modu falan da var. Ayrıntılar burada: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1283127504
Flawless Widescreen da denedim, ini dosyasının içini ayarlayıp exe değiştirip uniws ile pack yaptım yine de olmadı hocam belaymış ya.
-
Ustam bir gelişme yok mu veya şuan çeviri yüzde kaçta bilgi verebilir misin
-
maşallah bende dahil bolca bekleyen varmış böyle bir çeviriyi
-
Kotor 1 oynayan herkes bekler bu çeviriyi efsane bir oyun genelde ben seçenekli ve hikayesi iyi oyunları seviyorum dragon age gibi kotor da buna dahil eski olması hiç önemli değil.
-
Kotor 1 efsaneydi yahu. Okadar eski bi oyun olmasına karşın hala bile taş gibi hikayesi var. Kotor 2 de inşallah hikaye yönünden güzeldir. Bekliyoruz bakalım
-
Kotor serisi türünün nadir örneklerinden biriydi. Günümüze kadar bu seri kadar sağlam bir RPG oyunu çıkmadı hiç. Hatta yapımcı firması Bioware ve Obsidian bile daha iyisini yapamadı bu oyunların.
-
Merhaba emeğiniz için teşekkür ederiz, sabırsızlıkla yamayı bekliyoruz.
-
Sabırsızlıkla bekliyoruz. Tahmini olarak ne zaman çıkar acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu yıl içinde biter diye ümit ediyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X