Reis kesin olarak çıkıcakmı?11 şubat da steam indirimleri başlıyor 1. Oyun ve 2. Oyunu almak istiyorum,1. Oyunun çevirisi var ama 2 ye güvenemiyorum tam olarak çıkıcaksa söyle kesin konuşalım. |
(Beta Çıktı) SW Knights of the Old Republic 2 The Sith Lords Türkçe Yama Çalışması Başladı! (8. sayfa)

-
-
Al al. Kesin çıkacak.
-
%65.
-
Eline koluna sağlık, emeği geçen herkese teşekkürler.
may the force be with you!
-
Reis bu yaptiginiz yama mobile kotordada işe yarayacakmi simdiden eyv
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: DeathFlow 03
Reis bu yaptiginiz yama mobile kotordada işe yarayacakmi simdiden eyvEvet, Android sürümünde çalışacak.
-
Off işte bu efsane oldu
sabırsızlıkla bekliyorum tahmini ne kadar süre vardır bitmesine? kolay gelsin
-
%70.
-
%70 olması çok iyi az kaldı demek
-
Çok güzel bir iş yürütüyorsunuz böyle güzide bir oyuna Türkçe yama kazandırmak gerçekten şahane olmuş başarılarınızın devamını dilerim umarım yama yapım sürecinde hiçbir hatayla karşılaşmazsınız takipteyim
-
merhaba
ben katılmak isterim, nasıl iletişim kurabiliriz?
-
-
Discord adım hk-47#3165
-
Kotoru 1 ay önce falan bitirmiştim kotor 2 nin yaması olmadığı için oynayamamıştım çok iyi oldu bu, umarım bir an önce çıkar 😌
Restored content modunun yamaya dahil olması çok sevindirici lakin Steam atölyesinde okuduklarımı bu oyunu daha önce hiç oynamadığımdan pek anlamlandıramadım (İngilizcem de kötü). Bu mod tam olarak ne işe yarıyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosmosavi -- 26 Nisan 2021; 6:40:36 >
quote:
Orijinalden alıntı: cosmosavi
Restored content modunun yamaya dahil olması çok sevindirici lakin Steam atölyesinde okuduklarımı bu oyunu daha önce hiç oynamadığımdan pek anlamlandıramadım (İngilizcem de kötü). Bu mod tam olarak ne işe yarıyor?Oyunun çıkışına yetişmediği için kesilen görevleri karakterleri vs. ekliyor.
-
oyunu indirdim bekliyorum :)
-
Planlanan bir tarih veya üstünkörü bir çıkış tahmini var mı? Mesela yaza veya sonbahar a kadar gibi.
-
Herhangi bir gelişme mevcut mudur?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X